YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ak Parti Ev Toplantılarını Sürdürüyor

AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Teşkilatı ev ziyaretlerini sürdürüyor.AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin...

AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Teşkilatı ev ziyaretlerini sürdürüyor.

AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve Merkez İlçe Yönetimi ev toplantılarını sürdürüyor. Ontemmuz Mahallesi’nde vatandaşlar ile bir araya gelen AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, AK Parti’nin 9.5 yıllık faaliyetlerini içeren kitapçıklardan dağıttı.

Ziyarette konuşan AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, “Vatandaşlarımızla birlikte hem sohbet ediyoruz, hem de düşüncelerini alıyoruz. Hem de bilgi paylaşımında bulunuyoruz. 2002 yılından 2013 yılına 9.5 yılda yaptığımız hizmetlerle ilgili kitapçığımız var onu dağıtıyoruz. Sizler de AK Parti’nin çalışmalarını hem görsel hem de detaylı olarak paylaşalım istedik. Zonguldak’ta hem Ankara hem de İstanbul tarafından Karayollarının duble yol ve tünel çalışmaları var. Tüm çalışmalar, projelerin 2015 yılında tamamlanmasını bekliyoruz” diye konuştu.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler