YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Alaplı Dereli’de Kutlu Doğum Programı yapıldı.

Alaplı Dereli’de Kutlu Doğum Programı yapıldı.

Alaplı Dereli’de Kutlu Doğum Programı yapıldı.

Alaplı Dereli’de Kutlu Doğum Programı yapıldı.

Alaplı Kabalar Dereli mahallesinin Köy güzelleştirme Derneği ile Alaplı Müftülüğünün organize ettiği Dereli mahallesi Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinin bu yıl 12.si yapıldı.

Programa Zonguldak Müftüsü Nuh Korkmaz konuşmacı olarak katıldı. İl genel Meclisi üyeleri Temel Uslu Ayhan Akman,Alaplı TSO başkanı Recep Ocak , Ak parti ilçe başkanı Mustafa Yavuz ve yönetim kurulu üyeleri ,çok sayıda esnaf ve Alaplı çevresinden gelen vatandaşlar katıldı.

Program saat 11.00 de Kuran-ı Kerim okunmasıyla başladı.Açılış Konuşmasını Alaplı müftüsü Mehmet Bektaş yaptı.

Daha sonra konuşmacı olarak İl Müftüsü Nuh Korkmaz , vatandaşların programlara yoğun ilgi gösterdiğini belirterek, “Hafta dolu dolu geçti” dedi.

“Yaptığımız bu programlar, çocuklarımıza gelecekte miras kalacak” diyen Korkmaz, ”Kutlu Doğum Haftasını, Peygamberimizin ruhaniyetine uygun olarak bütün şehirlerimiz ve köylerimizde kutlamaya başladık. Bunlar çocukların ruhunda ilelebet bir iz bırakacak hareketlerdir” ifadesini kullandı.

Daha sonra Akçakoca Döngelli Köyü imam Hatibi ve A.doğancılar köyü imam hatibi biribirinden güzel ilahiler okudular..

Yapılan duanın ardından Kutlu doğum aşı dağıtıldı.

Kutlu Doğum programı geçtiğimiz yıllara göre biraz sönük geçti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler