YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Alaplı Kaymakamı Malğaç:

Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç, "İlçede sorunların tespiti ve çözüme kavuşturma yönünden yedi aylık sürede önemli mesafeler kat ettik" dedi.

Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç, "İlçede sorunların tespiti ve çözüme kavuşturma yönünden yedi aylık sürede önemli mesafeler kat ettik" dedi.

Malğaç, düzenlediği basın toplantısında, ilçe merkezi ile Çay köyü arasındaki yolda bir takım sıkıntılar olduğunu söyledi.

Amaçlarının mevcut yola alternatif olarak Alaplı çayı boyunca Mollabey'e bağlayacak bir yol yapmak olduğunu anlatan Malğaç, şöyle konuştu:

"Bunu yaparken derenin ıslah olması gerekiyor. Ayrıca Gümeli yolu ile ilgilide Devlet Su İşleri'nin bazı çalışmaları var. İller Bankası'ndan 2012 yılında ayrılan ödenek ile köy yollarımızı tamir çalışmaları ve Mollabey-Aydınyayla köyleri arasındaki yolu da asfaltlamayı planlıyoruz. Alaplı'yı Ormanlı beldesi ve Devrek ilçesine bağlayan karayolunun Kükükler köyü Yazılı Mahallesi mevkisinde çökmesinin ardından bu yolu kullanan servis minibüslerini alternatif yollara yönlendirilmiştik. Yolun geçici çözümle açılması riskli olacağını düşündüğümüz için karayolları tarafından bir proje hazırlanarak ihalesi yapıldı. Önümüzdeki günlerde yolun yapılması için çalışmalar başlayacağını düşünüyorum. İlçede sorunların tespiti ve çözüme kavuşturma yönünden yedi aylık sürede önemli mesafeler kat ettik."

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler