YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Alaplı Yedigelli Köyünde korkunç cinayet

Alaplı İlçesi Yedigelli Köyünde yaşayan Ziya A. (45) 25 yaşındaki oğlu Uğur A. tarafından vahşice öldürüldü.

Alaplı Yedigelli Köyünde korkunç cinayet

Alaplı İlçesi Yedigelli Köyünde yaşayan Ziya A. (45) 25 yaşındaki oğlu Uğur A. tarafından vahşice öldürüldü.

Önce babasını defalarca hunharca bıçaklayan genç ardından babasını tuvalete taşıyarak üzerine döktüğü kolonya ile yaktı ve “Ben yaptım” notunu yapıştırdı.

Korkunç olay dün akşam saatlerinde yaşandı. Psikolojik sorunları olduğu öğrenilen U.A (25) uzun süredir ikamet ettiği İstanbul’dan dün akşam baba ocağı Yedigelli’ye geldi. Babası ile birlikte yalnız olduğu evde bunu fırsat bilen genç babasını defalarca bıçakladı. Ardından tuvalete taşıyarak evde bulunan kolonya ile babasını ateşe verdi ve üzerine “Ben yaptım” notunu yazarak üzerine yapıştırdı.

Olay komşularının dikkati ile ortaya çıktı. Sabah saatlerine komşularına evde bulunanların kapıyı açmamaları üzerine balkondan eve girmesi ile korkunç gerçek ortaya çıktı.

Kanlar içinde yerde yattığını gören gencin ise evde tek başına dolaştığı belirlendi. Ardından gelen Jandarmaya teslim edilerek, olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler