YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Alaplı'da CHP ilçe Başkanı Hüseyin Tosun oldu

Alaplı’da CHP’nin yeni İlçe Başkanı Hüseyin Tosun, tanıtım toplantısında partililer bir araya geldi

Alaplı'da CHP ilçe Başkanı Hüseyin Tosun oldu

Alaplı’da CHP’nin yeni İlçe Başkanı Hüseyin Tosun, tanıtım toplantısında partililer bir araya geldi

Alaplı ilçesinde dört yıldan bu yana CHP İlçe Başkanlığını yürüten Nuri Tekin’in Belediye Başkan aday adaylığı için bu görevinden istifa etmesi üzerine ilçe başkanlığına getirilen Hüseyin Tosun’un tanıtım toplantısında Zonguldak ve Alaplı’daki partililer bir araya geldi.

İlçe parti binasından düzenlenen toplantıda konuşan yeni başkan Hüseyin Tosun, “Öncelikle bu görevi bana layık gören arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. tüm arkadaşlarımız eski ve yenisiyle buradalar hepsinin desteği var. İnşallah hep beraber seçimleri Alaplı’da kazanacağız. Partimde bundan evvel olduğu gibi bundan sonrada hiçbir şekilde heyecanımı kaybetmeden çalışmaya devam edeceğim” dedi. yeni Başkan Tosun’a başarılar dileyen Zonguldak İl Başkanı Halil Furat ise, “İlçe Parti Başkanımızı Nuri Tekin’in belediye başkanlığı aday adaylığı için istifa etmesinden dolayı yeni CHP Alaplı ilçe başkanlığı görevine Hüseyin Tosun arkadaşımız getirilmiştir. Dört yıl süreyle ilçe başkanlığını yürüten Nuri Tekin arkadaşımıza verdiği katkılardan dolayı teşekkürlerimi sunuyor, yeni ilçe başkanımıza da başarılar diliyorum” diye konuştu.

CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk ise şöyle konuştu :

“Öncelikle Hüseyin Tosun arkadaşımıza yeni görevinden dolayı başarılar temenni ediyorum. Yine Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Nuri Tekin’de da tebrik ediyorum. Memleketimiz yeni bir sürece girmiş bulunmaktadır. Bu da yerel seçimler. Mart 2014′te yapılacak yerel seçimlerde Zonguldak’ı ve tüm ilçelerinin belediyelerini mutlaka alacağız. Zonguldak’ta yapılan anketlerde şu an CHP açık ara ile önde gitmektedir. Arkadaşlarımızın gayreti ve heyecanı sayesinde yapılacak seçimlerde tüm engelleri birer birer aşacağız. Belediye Başkanlığı için aday adayı olan arkadaşlarımız arasında hiçbir şekilde kırgınlık, dargınlık olmaması gerekiyor. Zamanı gelince kesin adaylar belirlenecek ve bu süreç içinde partimiz bu arkadaşımıza her türlü desteği sağlayacaktır. Ben başta il başkanım olmak üzere bugünkü Alaplı programına iştirak eden herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler