YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Alaplı'dan Son hacı kafilesi uğurlandı

Alaplı’da son 17 kişilik Hac kafilesi dualarla kutsal topraklara uğurlandı.

Alaplı'dan Son hacı kafilesi uğurlandı

Alaplı’da son 17 kişilik Hac kafilesi dualarla kutsal topraklara uğurlandı.

İlçe Müftüsü Mehmet Bektaş, Merkez Camisinde düzenlenen uğurlama töreninde yaptığı konuşmada, hacı adaylarından kutsal topraklarda bol, bol dua etmelerini istediklerini söyledi.

Bugün ilçelerinden son kafilenin uğurlandığını ifade eden Bektaş, “Hac görevini ifa etmek için yola çıkan 17 kardeşimiz, dünyamız ve dinimizin en kutsal yerlerine gitme şerefine nail olacaklar. Kafilemiz inşallah kısa süre sonra kutsal topraklara hareket edecek. Hacılarımız tabi ki kutsal yerlere gitmenin heyecanını taşımaktalar. Hacı adaylarımıza kolaylıklar ve hayırlı yolculuklar diliyorum” diye konuştu.

Zonguldak’tan son kafile olarak 291 hacı 8 erkek görevli 1 bayan irşat görevlisi olmak üzere Alaplı Müftülüğü vaizi Osman Fatih Eryiğit’in başkanlığında 300 kişi hacca gidiyor.

Ankara Esenboğa hava alanından uçağa binip Mekke’ye hareket edecek olan kafile 7 Kasım 2013 günü Medine’den uçağa binip Ankara Esenboğa hava alanına dönecekler

Merkez Camisinde ilahiler okunmasının ardından dua edildi. Hacı adayları yakınları ile vedalaşarak otobüse bindiler

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler