YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Anadolu Engeliler Derneğinden EKPSS Yardımı

 Anadolu Engeliler Birliği Derneği Alaplı Şube Başkanı İsmail Korkut, ÖSYM tarafından yapılan Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı tercihlerinin başladığını bildirdi.

Anadolu Engeliler Birliği Derneği Alaplı Şube Başkanı İsmail Korkut, ÖSYM tarafından yapılan Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı tercihlerinin başladığını bildirdi. Korkut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Engelli adaylar, 28 Ağustos-8 Eylül tarihleri arasında EKPSS sonuçları ve çekilecek kura ile yerleştirileceklerini söyledi. Tercih yapacak engellilerin evine kadar giderek onlara yardımcı olmaya çalıştıklarını vurgulayan Korkut, şunları kaydetti: "Devlet memurluğuna alınacak olan 4 bin 151 engelli memur için tercih dönemi başladı. Tercihler 28 Ağustos 2014 ile 8 Eylül 2014 tarihleri arasında yapılıyor. İlkokul, ortaokul ve ilköğretim mezunu engellilerin kura ile ortaöğretim ve üzeri mezunlarında nisan ayında yapılan EKPSS'den aldıkları puanlara göre atamaları yapılacak. Anadolu Engeliler Derneği olarak dernek üyelerimin evlerine kadar giderek yada derneğimize tercih işlemlerinde yardımcı oluyoruz. Şu ana kadar 100'e yakın engellimiz devlet memuru olabilmek içi tercihte bulundu."

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler