YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Anneler Günü

Ereğli Fenerbahçeli Taraftarlar Derneği üyeleri, Anneler Günü dolayısıyla Ereğli Devlet Hastanesi Doğum Servisinde tedavi gören kadınları ziyaret etti.

Ereğli Fenerbahçeli Taraftarlar Derneği üyeleri, Anneler Günü dolayısıyla Ereğli Devlet Hastanesi Doğum Servisinde tedavi gören kadınları ziyaret etti. Dernek üyesi Eyüp Azgın, ziyarette yaptığı açıklamada, Anneler Günü'nü hastanede geçiren annelere moral vermek için böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirtti. "Bu mutlu günde çeşitli nedenlerden ötürü hastanede bulunan annelerimizin yanında olmak istedik" diyen Azgın, "Annelerin bizlere gösterdiği yakın ilgiye çok sevindik" ifadesini kullandı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler