YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Av Köpeği Karnındaki Ölü Yavurlar Alınarak Kurtarıldı

Özgür OKUMUŞ/EREĞLİ Düzce'den sahibi tarafından 10 gün önce Ereğli İlçesi'ndeki veterinere getirilen 'Barak' cinsi av köpeğin yapılan tetkik ve çekilen röntgeninde

Av Köpeği Karnındaki Ölü Yavurlar Alınarak Kurtarıldı

Özgür OKUMUŞ/EREĞLİ Düzce'den sahibi tarafından 10 gün önce Ereğli İlçesi'ndeki veterinere getirilen 'Barak' cinsi av köpeğin yapılan tetkik ve çekilen röntgeninde karnında ölmüş iki yavru tespit edildi. Yapılan operasyonla köpek, karnındaki ölü yavruların alınmasıyla sağlığına kavuştu.
Veteriner Hekim Hüseyin Demircan, köpeğin çok zayıf olduğu için ameliyattan kurtulma ümidinin az olduğunu ancak şu anda verdiği yaşam savaşını kazanarak hayata tutunduğunu söyledi. Demircan, şöyle dedi:
"Bu köpeğimiz bir gebelik yaşamış. İğne yaptırılarak gebelik sonlandırılmış. 3 veya 4 tane ölü yavru doğmuş. Bize geldiğinde 33 derece vücut ısısı vardı. Şokta yarı ölü hali ile geldi. Hemen ameliyata aldık. Ortalama 17-18 gün ölü yavruları anne karnında taşımış. Çok büyük bir savaş ve mücadele vermiş. Bu mücadeleyi kazandı."

Av Köpeği Karnındaki Ölü Yavurlar Alınarak Kurtarıldı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler