YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Babasını Öldüren Sanık: Annemi Dövdüğü Için Öldürdüm

Gürkay GÜNDOĞAN / ZONGULDAK, Olay, geçen 23 Mayıs'ta ilçeye bağlı Kocaali Köyü'nde meydana geldi. Bursa'dan fındık toplamak için eşi ve çocuklarıyla

Babasını Öldüren Sanık: Annemi Dövdüğü Için Öldürdüm

Gürkay GÜNDOĞAN / ZONGULDAK, Olay, geçen 23 Mayıs'ta ilçeye bağlı Kocaali Köyü'nde meydana geldi. Bursa'dan fındık toplamak için eşi ve çocuklarıyla Alaplı'ya gelerek köy yakınındaki boş araziye kurdukları çadırda kalan Erkan Dumanlı, iddiaya göre eşiyle kavga ederken araya girmek isteyen oğlu İlker Dumanlı ile tartıştı. İlker Dumanlı, kamyonetten aldığı av tüfeği ile babasına bir el ateş etti. Erkan Dumanlı ölürken, tutuklanan İlker Dumanlı'nın 'yakın akrabayı kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı.
'AYIRMAK İSTEDİM BENİ BOĞMAYA ÇALIŞTI'
Zonguldak 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada tutuklu sanık İlker Dumanlı hazır bulundu. Ailesinden ise katılan olmadı. Savunmasında babasının annesini sürekli dövdüğünü ileri süren İlker Dumanlı şöyle konuştu:
"Babam akşam çadıra alkollü geldi. Annemi dövdü. Ayırmak isteyince bu kez beni de dövdü. Ben kendi çadırıma gittim. Sabah 07.00 civarında annemin çığlıklarını duydum. Kalktım ve çadıra gittim. Babam annemi dövüyordu. Ayırmak istedim. Beni ranzanın üzerine yatırıp boğmaya çalıştı. O sırada eniştem çadıra girdi beni babamın elinden aldı. O sırada arabada duran otomatik av tüfeği gözüme çarptı. Tüfeği aldım. Tekrar babama 'yapma, etme' dedim dinlemedi. Az kalsın annem ölecekti. Babam annemi bir türlü bırakmayınca babamın sırtına doğru bir el ateş ettim. Amacım korkutmaktı. Babam sırt üstü geriye doğru uzandı. Amacım öldürmek değildi."
Duruşma, tanıkların dinlenmesi ve dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için ertelendi.

Babasını Öldüren Sanık: Annemi Dövdüğü Için Öldürdüm

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler