YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Belediyelerden İsrail Boykotu

ZONGULDAK (AA) – Ereğli Belediyesi, İsrail'in Gazze'ye saldırılarına tepki olarak sosyal tesislerine İsrail ürünlerinin girişini yasakladı.

ZONGULDAK – Ereğli Belediyesi, İsrail'in Gazze'ye saldırılarına tepki olarak sosyal tesislerine İsrail ürünlerinin girişini yasakladı. Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İsrail'in mazlum Filistin halkına karşı başlatmış olduğu saldırıları lanetlediğini söyledi. Zulme ortak olunmaması çağrısında bulunan Uysal "Aldığımız her bir İsrail ürünü oradaki Müslüman kardeşlerimize sıkılacak bir kurşuna, bir bombaya dönüşebilir. Bu düşünceden hareketle belediyemize ait Sevgi Barış Dostluk Düğün Salonu, Yaşlılar Gençler Evi, Kestaneci Kır Kahvesi, Kışla Spor Tesisleri ve yakında açılacak olan Belediye Çınaraltı Çay Bahçesi gibi sosyal tesislerimizde İsrail ürünleri satılmayacaktır” diye konuştu. Uysal, Gazze'deki masum insanlara yönelik saldırıların biran önce durdurulması gerektiğini belirterek, ilçede feshane şenlikleri kapsamında yapılması planlanan konserlerin ise iptal edildiğini kaydetti.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler