YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bıçakla Yaraladığı Komşusunu Tacizle Suçladı

Durmuş SEVİNDİK/ZONGULDAK, Ola, önceki gün Baştarla Mahallesi'nde meydana geldi. Eşi yıllar önce ölen ve oğlu ile yaşayan Hatice D., iddiaya göre evinin

Bıçakla Yaraladığı Komşusunu Tacizle Suçladı

Durmuş SEVİNDİK/ZONGULDAK, Ola, önceki gün Baştarla Mahallesi'nde meydana geldi. Eşi yıllar önce ölen ve oğlu ile yaşayan Hatice D., iddiaya göre evinin önünde arkasından gelen ve kendisine bakan Mehmet D.'ye, "Niye bakıyorsun, takip ediyorsun?" diyerek tepki gösterdi. Çıkan tartışmada Hatice D., yanındaki bıçakla Mehmet D.'yi başından, kavgayı ayırmak için gelen onun kızı Bilge D.'yi ise başına taşla vurarak yaraladı.
Hatice D.'nin, Mehmet D.'yi bir süredir kendisini taciz ve takip etmekle suçladığı, bu yüzden aralarında husumet bulunduğu belirtildi. Hatice D. poliste verdiği ifadesinde de evin önünde yürürken Mehmet D.'nin kendisini takip ettiğini ileri sürerek, "Beni takip ediyordu. Arkama dönerek, 'Niye bakıyorsun, takip ediyorsun?' diye sordum. Cevap vermeyerek güldü. Ben de sinirlendim, üzerine yürüdüm. Kavgaya tutuştuk. Sonra bıçak salladım, kızına da taşla vurdum" dedi.
Hatice D., ifadesinin ardından serbest bırakılırken, hastanedeki tedavisinden sonra kızıyla taburcu olan Mehmet D. de suçlamayı kabul etmedi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler