YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çağlayan Camisi temeli atıldı

Alaplı Belediyesi, İlçe Müftülüğü ve hayırseverlerin katkılarıyla yapımına başlanan Çağlayan Camisi’nin temeli törenle atıldı.

Çağlayan Camisi temeli atıldı

Alaplı Belediyesi, İlçe Müftülüğü ve hayırseverlerin katkılarıyla yapımına başlanan Çağlayan Camisi’nin temeli törenle atıldı.

Caminin temel atma törenine Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin. önceki belediye başkanı Nevzat Çimenoğlu Alaplı Müftüsü Mehmet Bektaş, Siyasi parti başkan ve yöneticileri, Belediye ve il genel Meclisi üyeleri, Çağlayan Cami dernek yönetimi, cami yapımı için kurulan komite üyeleri, Alaplı TSO başkanı, Esnaf Odası Başkanı , Şoförler odası başkanı, Muhtarlar Derneği Başkanı ,Ziraat odası başkanı, İşadamları , esnaflar , muhtarlar, hayırseverler ve vatandaşlar katıldı.

Alaplı Çağlayan Camisi Yaptırma Derneği başkanı Şeref Türkoğlu, Cami yerini rahmetli Mustafa Kaya bağışlamıştı.Alaplı Belediye başkanımız belediye meclisi kararı ile 500 metrekare olan alanı 2000 metre kareye çıkararak imar değişikliği yaptı. Buraya yapacağımız cami örnek bir cami olacak. Bize destek veren Alaplı Kaymakamımıza, Belediye başkanlarımıza, odalarımıza iş adamlarımıza ve hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Camii inşaatının kısa sürede bitirmeyi düşünüyoruz. dedi.

Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç’ta törende yaptığı konuşmada burada toplanan bu kalabalığı görünce Çağlayan Camisinin kısa sürede tamamlanıp ibadete açılacağı inancım arttı. Yapılan yeni camii ilçemize hayırlı olsun

Caminin temeline ilk harç Müftü Mehmet Bektaş’ın yaptığı duanın ardından hep birlikte atıldı.

Törende davetlilere etli pilav ve ayran ikram edildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler