YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çaycuma Belediyesine 2 Motosiklet Alındı

ZONGULDAK (AA) – Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, sayaç okuyan ve su saati değiştiren personel için 2 motosiklet temin edildiğini bildirdi.

ZONGULDAK – Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, sayaç okuyan ve su saati değiştiren personel için 2 motosiklet temin edildiğini bildirdi. Kantarcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, alınan motosikletlerin elektrikle çalıştığını belirtti. Motosikletleri, sayaç okuyan ve su saati değiştiren personelin kullanacağını ifade eden Kantarcı, "İlçede su sayacı okuyan ve değiştiren personelin işini daha hızlı ve rahat yapabilmesi için 2 elektrikle çalışan motosikletlerimiz hizmete başlamıştır. Belediyemizin diğer hizmet dallarında da daha hızlı ve kolaylığı sağlayıcı çalışmalarımız olacak" diye konuştu.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler