YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çaycuma'da Köpek Barınağı Hizmete Alındı

Çaycuma'da tadilatı tamamlanan köpek barınağı hizmete alındı.

Çaycuma'da tadilatı tamamlanan köpek barınağı hizmete alındı.

Belediye Başkanı Mithat Gülşen, yeni düzenlemesi yapılan hayvan barınağının açılışında yaptığı konuşmada, ilçede köpek barınağı sorununu çözdüklerini söyledi.

Barınağın tadilatını 100 bin liraya tamamladıklarını ifade eden Gülşen, şunları kaydetti:

"Sokakta başı boş gezen hayvanlar konusunda halkımızın şikayetleri vardı. Tabi onlar da bir can taşıyor. Sokak köpeklerine şefkatimizi göstermemiz gerekiyor. Belediye olarak bu günden itibaren sokak köpeklerini kontrollü bir şekilde toplayacağız. Aynı zamanda yavru köpeklerin de barınağımızda gerekli kontrollerini yaparak kısırlaştırıp doğal yaşamlarına bırakacağız. Bu konuda halkımızın bize yardımcı olacağından son derece ümitliyim."

Zonguldak Hayvan Hakları Derneği Başkanı Evren Türeci Sezgin de barınağın tamamlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Muhabir: Hüseyin Tıraş

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler