YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cinsel Istismar Mağduru Ifade Değiştirdi, 6 Sanık Beraat Etti

Gürkay GÜNDOĞAN/ZONGULDAK, Psikolojik sorunları bulunan T.K., iddiaya göre annesinin karşı çıkmasına rağmen 11 ay sevgilisi R.D. ile yaşadıktan sonra eve döndü.

Gürkay GÜNDOĞAN/ZONGULDAK, Psikolojik sorunları bulunan T.K., iddiaya göre annesinin karşı çıkmasına rağmen 11 ay sevgilisi R.D. ile yaşadıktan sonra eve döndü. Annesinin psikolojik destek alması için polise götürdüğü T.K., annesinin 13 yıldır birlikte yaşadığı H.Ç.'nin 4 yıl önce kendisini bayıltıp tecavüz ettiğini, daha sonra annesiyle birlikte fuhuşa zorladıklarını iddia etti. Bunun üzerine anne 47 yaşındaki H.K., sevgilisi H.Ç. hakkında 'çocuğun cinsel istismarı' ve 'fuhuşa teşvik etmek', kızla ilişkiye girdikleri ileri sürülen esnaf S.K., Ş.Ş., E.B. ve kızın sevgilisi R.D. hakkında 'çocuğun cinsel istismarı' suçlamasıyla dava açıldı.
Ancak olayın ardından koruma altına alınan ve Bursa'da yurda yerleştirilen T.K., Zonguldak 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılama sürerken Bursa Adliyesi'ne giderek yeniden ifade verdi. T.K., sevgilisi ile yaşamasına izin vermediği için annesi ve onun sevgilisine böyle bir suçlamada bulunduğunu ileri sürdü. Kızın ifadesi üzerine mahkeme heyeti, söz konusu suça ilişkin somut delil elde edilemediği gerekçesiyle tutuksuz sanıkların beraatine karar verdi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler