YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çıplak Fotoğraflı Şantajla Cinsel Istismara 39.5 Yıl Hapis Istemi

Hamza DEMİR/ZONGULDAK, Olay, 2014 yazında Alaplı İlçesi'nde meydana geldi. E.T., iddiaya göre sosyal paylaşım sitesinde tanışıp yakınlık kurduğu Ş.K.'ye ormanlık

Hamza DEMİR/ZONGULDAK, Olay, 2014 yazında Alaplı İlçesi'nde meydana geldi. E.T., iddiaya göre sosyal paylaşım sitesinde tanışıp yakınlık kurduğu Ş.K.'ye ormanlık alanda cinsel istismarda bulundu. Daha sonra askere giden E.T., çarşı izinlerinde telefon ve internet üzerinden görüşmeye devam ettiği kızdan, olanları ailesine anlatmakla tehdit ederek, çıplak fotoğraflarını istedi. Korkan Ş.K. da fotoğraflarını çekip E.T.'ye gönderdi. E.T., askerden izine geldiğinde fotoğraflarını internette yaymakla tehdit ettiği kıza cinsel istismarda bulunmaya devam etti.
Kızın kuzeni, cep telefonunda E.T. ile mesajlaşmalarını görünce durum ortaya çıktı. Ş.K.'nın ailesinin şikayeti üzerine askerde olan E.T. tutuklandı. 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya cezaevinden, 'Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi' ile katılan sanık E.T., suçlamayı kabul etmedi. E.T., kızın gönderdiği fotoğraflarla ilgili ise "Biz Ş.K. ile kavga etmiştik. 'Ayrılmayalım' diye bu fotoğrafları bana gönderdi. Ama şantaj yapmadım" dedi.
Ş.K. ise askere gittikten sonra E.T. ile internette görüşmeye devam ettiklerini belirterek, "Olanları aileme anlatacağını söyleyerek fotoğraf istedi. Korktuğum için gönderdim. Sonra onları sosyal paylaşım sitesinde yayınlamış. Fotoğrafları arkadaşlarım da gördü. İzine geldiğinde buluşmaya çağırdı. Gelmezsem fotoğrafları aileme göstermekle tehdit etti. 3 kez buluştuk ve ilişkiye girdi" dedi.
Savcı mütalaasında sanık için, 'Çocuğa cinsel istismar' suçundan 22.5 yıl, 'Kişi hürriyetini yoksun kılma' suçundan 14 yıl, 'şantaj' suçundan da 3 yıl olmak üzere toplam 39.5 yıl hapis cezası talep etti. Duruşma ertelendi.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler