YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'denize Külotla Girme Olayı Yok'

Hamza DEMİR/ZONGULDAK, Dün kentin tek mavi bayraklı plajı Kapuz'da denize külotla girmek istedikleri iddia edilen ve buna karşı çıkan plaj görevlileriyle kavga eden

'denize Külotla Girme Olayı Yok'

Hamza DEMİR/ZONGULDAK, Dün kentin tek mavi bayraklı plajı Kapuz'da denize külotla girmek istedikleri iddia edilen ve buna karşı çıkan plaj görevlileriyle kavga eden M.K. ve H. K. kardeşler, polisteki ifadelerinden sonra serbest bırakıldı. Kavgayı ayırmak isteyen Enver G.'yi bıçakla yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınan iki kardeşin arkadaşları O.C. ve F.B. ise ifadelerinden sonra bugün adliyeye sevk edildi. O.C., nöbetçi mahkemece tutuklandı. F.B. ise serbest bırakıldı.
Kavgaya neden olan ve arkadaşlarının savcılığa sevki sırasında adliyeye gelen M.K. ve H. K. kardeşler, gazetecilere açıklama yaptı. Külotla denize girme olayının olmadığını ileri süren kardeşlerden M.K., şöyle dedi:
"Denize külotla girme muhabbeti falan kesinlikle yok. Zaten o videolarda da görünüyor. Benim üstümde tişört, altımda kısa pantolon vardı. Kardeşimde de şort vardı. Cankurtaranlar bize bulunduğumuz yerden kalkmamızı söyledi. Bizi sürekli uyardılar. Biz de 'Neden sürekli bizi uyarıyorsunuz?' dedik. Bizi kavga etmeye dışarıya çağırdılar. Ondan sonra hepsi toplandılar. Alkollü de değildik."

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler