YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dolandırıcıların Oyununa Gelmedi, Polise Haber Verdi

 Zonguldak’ta kendisini savcı olarak tanıtan şüphelinin telefonla dolandırmak istediği 71 yaşındaki Sefer Akyol, bankaya giderek hesabını kontrol ettirmesinin ardından durumu polise bildirdi.

Zonguldak’ta kendisini savcı olarak tanıtan şüphelinin telefonla dolandırmak istediği 71 yaşındaki Sefer Akyol, bankaya giderek hesabını kontrol ettirmesinin ardından durumu polise bildirdi. Soğuksu semtinde ikamet eden Akyol'u cep telefonuyla arayan dolandırıcı, "banka hesabın terör örgütünün eline geçti" diyere,k hesabındaki parayı çekmesini isteyip Zonguldak Adliyesinin önüne çağırdı. Durumdan şüphelenen Akyol, bankaya giderek önce hesabını kontrol ettirdi, ardından da durumu polise bildirdi. Bankaya gelen ekiplerle polis merkezine giderek şikayetçi olan Akyol, gazetecilere yaptığı açıklamada, hayatında bu zamana kadar benzer durumlara hiç karşılaşmadığını söyledi. Akyol, her ihtimale karşı bankaya gidip hesabındaki parayı kontrol ettiğini ve banka görevlilerini bilgilendirdiğini belirterek, “Ben dolandırılacağımı anladım ve araştırdım. Vatandaşlarımıza böyle bir telefon geldiğinde ilgilenmesinler. Bu kişilerin yakalanmasını istiyorum, benim canım yanmadı ama başkalarının canı yanabilir" diye konuştu.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler