YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

EGD Türk Metal Sendikasını ve vergi dairesini ziyaret etti

Ereğli Gazeteciler Derneği yeni yönetimi kongre sonrası ilçe protokolüne nezaket ziyaretlerini sürdürüyor.

EGD Türk Metal Sendikasını ve vergi dairesini ziyaret etti

Ereğli Gazeteciler Derneği yeni yönetimi kongre sonrası ilçe protokolüne nezaket ziyaretlerini sürdürüyor. Dernek yönetimi Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş ve Vergi Dairesi Müdürü Muharrem Gövce’yi ziyaret etti..

31 Mayıs tarihinde Olağan Kongresini gerçekleştiren Kdz.Ereğli Gazeteciler Derneği (EGD) Yönetimi, protokol ziyaretleri kapsamında Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş ile Vergi Dairesi Müdürü Muharrem Gövce’yi makamında ziyaret etti.

ODABAŞ: GAZETECİLER DERNEĞİNİN DESTEKÇİSİYİZ

Gazeteciler Derneği Başkanı İ.Necati Günay, Başkan Yardımcısı Bilgin Avcı, Muhasip Hakan Kurttekin, Yönetim Kurulu Üyeleri Muharrem Yukarıbaş ve Şaban Atalay ile birlikte Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş’ı ziyaret eden EGD yönetimi, bir süre görüş alışverişinde bulundular.

Sohbet havasında geçen ve yaklaşık 1 saat süren ziyarette, ilçe gündemi, sendika çalışmaları ve bir çok konuda samimi açıklamalarda bulunan Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş, EGD yönetimine yeni görevlerinde başarı temennisinde bulunarak; “Ziyaretiniz için çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra yapacağınız ve bize ihtiyaç duyduğunuz her çalışmanızda Sendika olarak Gazeteciler Derneğinin destekçisi olacağız, yanınızda olacağız’ dedi.

Başkan Necati Günay, ziyaretin anısına Odabaş’a Derneğin flamasını takdim etti.

GÖVCE, “EREĞLİ’DE TİCARİ BİR DURGUNLUK VAR”

EGD yönetimi, Ereğli Vergi Dairesi görevine yeni atanan Muharrem Gövce’yi de makamında ziyaret etti.

Başkan Necati Günay, gerçekleşen nezaket ziyaretinde yeni görevi için Gövce’ye de hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Ereğli’yi şehir olarak çok beğendiğini ve sıcak insanların yaşadığı bir kent olarak gördüğünü anlatan Müdür Gövce’de, ‘Geldiğimizden bu yana rutin çalışmalarımızın yanında eski günlerin rakamlarını görüyoruz. İşlemlere bakıyorum. Anlaşılıyor ki son dönemde Ereğli’de ticari bir durgunluk var. Önümüzde çıkacak olan bir yeniden yapılandırma yasası var. Biz halkımıza, kanunların bize verdiği yetki çerçevesinde onlara sorun çıkartarak değil, sorunlarına yardımcı olarak en iyi hizmeti vermek istiyoruz. Buradaki görev sürem içerisinde yapmak istediğim işlerin başında ise fiziki mekan geliyor. Vergi Dairesi binasının bir an evvel temelini atabilmek için çabalayacağım” dedi.

Başkan Günay, ziyaretin anısına Gövce’ye de derneğin bir flamasını takdim etti.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler