YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

ERDEMİR Yönetiminden Vali Kaban'a Ziyaret

 Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Aydın Pandır ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Ali Kaban'ı ziyaret etti. 

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları fakülte ve Ar-Ge merkezi yaptırmyı planlandığını anlatan Kaban, "Bugün de burada rektörümüzle birlikte bunun ilk temel ilkelerini ve nasıl bir şey yapılabileceği konusunu görüşmek için bir araya geldik. Kendilerine Zonguldak'a ve Ereğli'ye dönük yapmak istedikleri çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu. ERDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Pandır, üniversiteyle işbirliğine öncülük ettiği için Vali Kaban'a teşekkür ederek, "Kendileri ön ayak oldu. Bundan sonra BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer'le görüşüp fakülte ve merkezi nasıl gerçekleştireceğimizi planlayacağız" dedi. Rektör Özer de üniversite ile sanayinin bir araya gelmesiyle tarihi bir gün yaşandığını belirterek, "İnşallah güzel gelişmeler olacak" ifadesini kullandı. Konuşmaların ardından Vali Kaban, ERDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Ali Aydın Pandır'a, Devrek Baston'u hediye etti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler