YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ereğli Kaymakamı Çay: "Ereğli'de 3 dernek ve bir temsilcilik akülütekerlekli sandalye bağışında bulundu"

Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, "Ereğli'de 3 dernek ve bir temsilcilik akülü tekerlekli sandalye bağışında bulundu" dedi.

Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, "Ereğli'de 3 dernek ve bir temsilcilik akülü tekerlekli sandalye bağışında bulundu" dedi.

Çay, Ereğli Fiziksel Engelliler Derneği'nde gerçekleştirilen akülü tekerlekli sandalye dağıtım töreninde yaptığı konuşmada, ilçede 100'e yakın akülü tekerlekli sandalye ihtiyacı bulunduğunu söyledi.

Akülü tekerlekli sandalye ihtiyacı eksikliğinin birlik ve beraberlik içerisinde kapatılacağına inandığını anlatan Çay, şöyle konuştu:

"Ereğli'de 3 dernek ve bir temsilcilik akülü tekerlekli sandalye bağışında bulundu. Engelleri kaldıralım sloganı ile başlatılan kampanyanın okullarda da devam etmektedir. Bu tür gelişmeler bizleri mutlu ediyor. Emeği geçen ve destek veren herkese teşekkür ediyorum. Engelliler şöleninde de bu tekerlekli sandalyeleri teslim etmeyi hedefliyoruz."

Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş da ERDEMİR çalışanları olarak bir aile olduklarını her platformda gösterdiklerini ve tekerlekli sandalye bağışında bulunan dernek başkan ve yöneticilerine teşekkür ettiğini belirtti.

Erdemir Teknikerler Derneği, Erdemir Formenler ve Teknisyenler Derneği, Erdemir Mühendisler Derneği, Zonguldak Barosu Ereğli Temsilciliği tarafından hediye edilen 4 adet akülü tekerlekli sandalye engelli Merve Özdemir, Yılmaz Aslan, Aynur Mutlu ve Erkan Demirhan'a teslim edildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler