YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ereğli’de Kitap Toplama Kampanyası

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bir yerel gazete tarafından 24. Kuruluş yıl dönümü dolayısıyla kitap toplama kampanyasının...

Ereğli’de Kitap Toplama Kampanyası

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bir yerel gazete tarafından 24. Kuruluş yıl dönümü dolayısıyla kitap toplama kampanyasının düzenlendiği belirtildi.

Kdz. Ereğli ilçesinde yayın hayatını sürdüren Gündem Gazetesi İmtiyaz Sahibi Çetin Eser, gazetelerinin 24. Kuruluş yıl dönümü dolayısıyla toplama kampanyasının düzenlediklerini söyledi.

‘Bir Kitapta Sen Ver’ sloganıyla başlattıkları kampanya ilginin giderek arttığını belirten Eser, toplanan kitaplarla İlçeye bağlı bir köyde kitap okuma evi oluşturmayı hedeflediklerini söyledi.

Kampanyanın amacının bölgede kitap okuma bilincini artırmak olduğunu ve tüm ilçe halkını kampanya desteğini beklediklerini belirten Eser, "Gazetemizi n 24. Kuruluş yıl dönümüne farklı bir anlam katmayı istedik. Bu anlamda bir kitap toplama kampanyası başlattık. Herkesin evinde okuduğu evinin yada işyerinin bir tarafında bulunan kitapları vardır. Bizler bu kitapları toplayarak ilçede bulunan bir okula bağışlayarak bu kitapların öğrenciler tarafından faydalanmasını arzuluyoruz. Şu anada kadar yüzlerce kitap topladık. Toplama ya da devam ediyoruz. Buradan herkese çağrımız’Bir kitapta sen ver. Öğrenciler faydalansın’ düşüncesidir. Gazetecilik bir şekilde sosyal sorumluluklarını da yerini getirmeyi amaçlar. Toplumun bilinçlenmesi ve yönlenmesine de etkin rol oynar. Bizde bu düşüncemizi hayata geçirerek, bu tür kampanyaların artmasını sağlamayı amaçlıyoruz. Kitap vermek isteyen vatandaşlarımızı gazetemiz irtibat bürosu ile irtibata geçmelerini arzuluyoruz” dedi.

Çetin Eser’in eşi Hediye Eser de , kampanyaya destek veren herkese teşekkür ettiklerini belirterek”, Başlattığımız bu anlamlı kampanyaya herkesin destek vermesini istiyoruz” diye konuştu.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler