YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fırıncı Cinayetinde Ağabey Ve Kardeşe Müebbet Istemi

Hamza DEMİR/ZONGULDAK, 9 Ocak 2014'te meydana gelen olayda Hüdayet ve Adem E. kardeşler, evlerinin önünde karşılaştığı ekmek fırını sahibi Mehmet Özdemir ile alt kattaki

Fırıncı Cinayetinde Ağabey Ve Kardeşe Müebbet Istemi

Hamza DEMİR/ZONGULDAK, 9 Ocak 2014'te meydana gelen olayda Hüdayet ve Adem E. kardeşler, evlerinin önünde karşılaştığı ekmek fırını sahibi Mehmet Özdemir ile alt kattaki mobilya atölyelerinde tartıştı. Adem E. ve Mehmet Özdemir kavga ederken, Hüdayet E., tabancasını çıkararak yere doğru ateş etti. Seken kurşun Adem E.'nin bacağına isabet etti. Hüdayet E., kaçan Mehmet Özdemir'in peşinden koşup ateş ederek öldürdü. Hüdayet E. tutuklanırken, Adem E. tedavisinin ardından hastaneden taburcu oldu.
Cumhuriyet Savcısı olayla ilgili iddianameyi tamamladı. İddianameye göre Hüdayet E., evlerinin yakınındaki kamelyada annesi ve Mehmet Özdemir'i birlikte görüp ilişkileri olduğunu düşündü ve bu durumu babasına anlattı. Hüdayet E., annesinin inkar etmesine rağmen birkaç kez evlerine bakarken gördüğü Mehmet Özdemir ile evlerinin önünde karşılaşınca tartıştılar. Çıkan kavgada Mehmet Özdemir ölürken, Adem E. seken kurşunla yaralandı.
İddianamede ayrıca sanığın annesi Hanife E.'nin, Mehmet Özdemir ile akraba oldukları için görüştüğünü, oğlunun Özdemir'i neden öldürdüğünü bilmediği yönündeki ifadesi yer aldı. Tutuklu sanık Hüdayet E., 'kasten adam öldürmek', tutuksuz sanık Adem E. ise 'öldürmeye iştirak' suçundan ömür boyu hapis, Hüdayet E. ayrıca ağabeyini yaralamaktan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle Zonguldak Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacak.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler