YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İMKB Endüstri Meslek Lisesi Belediye başkanına ziyaret

EML Müdürü Eyüp Ertaş ve Okul idarecileri Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’i ziyaret ederek, görevinde başarılar dilediler.

İMKB Endüstri Meslek Lisesi Belediye başkanına ziyaret

İMKB Alaplı Endüstri Meslek Lisesi ve Anadolu Teknik Lisesi Müdürü Eyüp Ertaş ve Okul idarecileri Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’i ziyaret ederek, görevinde başarılar dilediler.

İMKB Alaplı Endüstri Meslek Lisesi ve Anadolu Teknik Lisesi Müdürü Eyüp Ertaş, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’in ilçeye en güzel hizmetleri vereceğine ve başarılı olacağına inandıklarını ifade etti.

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin de, Eyüp Ertaş ve Okul idarecilerine ziyaretleri ve iyi dileklerinden dolayı teşekkür etti. Belediye Başkanı Nuri Tekin, okulları ve eğitim faaliyetlerini destekleyeceklerini belirterek, “Yeni nesillerin nitelikli ve topluma yararlı birer birey olarak yetişmeleri için hepimizin ortak sorumlulukları var. Biz sorumluluğumuzun bilincindeyiz ve bu noktada ne yapılması gerekiyorsa onu yapacağız. “ dedi.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler