YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Irak'ta Kaçırılan Işçinin Evinde Buruk Bayram

Özgür OKUMUŞ/ALAPLI Bağdat'ın Sadr bölgesinde Türk firmasının yaptığı stadyum inşaatından kaçırılan işçiler arasında bulunan Tahsin Cömert'in Kocaeli'de yayaşan eşi Nevin Cömert,

Irak'ta Kaçırılan Işçinin Evinde Buruk Bayram

Özgür OKUMUŞ/ALAPLI Bağdat'ın Sadr bölgesinde Türk firmasının yaptığı stadyum inşaatından kaçırılan işçiler arasında bulunan Tahsin Cömert'in Kocaeli'de yayaşan eşi Nevin Cömert, Kurban Bayramı için çocuklarıyla Zonguldak'ın Alaplı İlçesi Musabeyli Köyü'nde oturan kayınvalidesi Nazikar Cömert'in yanına geldi. Eşi ile en son kaçırıldığı gece telefonda konuştuğunu belirten Nevin Cömert, geçtiğimiz günlerde sağlık durumları iyi olmadığı gerekçesiyle serbest bırakılan 2 işçiden eşinin sağlık durumunun iyi olduğuna ilişkin bilgi aldıklarını aktardı. Ancak 22 gündür eşini görmediğini, sesini duymadığını anlatan Nevin Cömert, bayram sevinci yaşamadıklarını ifade etti. Eşinin, çocuklarına daha iyi bir gelecek hazırlamak için Irak'a çalışmaya gittiğini belirten Nevin Cömert, şöyle dedi:
"Devlet yetkilileri ile sürekli bağlantı halindeyiz. Zaman zaman bilgi veriyorlar. Durumlarının iyi olduğunu söylediler. Kaçırılmadan önce telefonda bayramda geleceğini söylemişti. Ama gelemedi. Devletimizden eşimin kurtulması için yardım istiyorum. Bir an önce kurtulmasını istiyorum. Eşimin ailemizin içinde olmasını istiyorum. Eşim olmadan ilk defa bir bayram geçiriyoruz. Çok zor bir şey ama yapabilecek bir şeyimiz yok."
Bayramda torunlarını gördüğünü, ancak oğlu olmadığı için sevinemediğini belirten Nazikar Cömert de, "Oğlumdan haber alamadık. Sağlık durumunun iyi olduğunu duyduk. Ama kendisi ile görüşemedik. Onsuz olmuyor ama ne yapalım. Mecburuz. Allah'ım inşallah kurtarılır" dedi.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler