YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İtfaiyeci Parti Başkanı

ALAPLI CHP'li Alaplı Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nde vardiya amiri olan Ramazan Sarıkaya, 3 yıl önce SP İlçe Başkanlığı'na seçildi. Sarıkaya, itfaiyedeki

İtfaiyeci Parti Başkanı

ALAPLI CHP'li Alaplı Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nde vardiya amiri olan Ramazan Sarıkaya, 3 yıl önce SP İlçe Başkanlığı'na seçildi. Sarıkaya, itfaiyedeki işiyle partideki işlerini birlikte yürütüyor. Vardiya saatlerinde yangın, kaza, mahsur kalma gibi olaylarda itfaiye personeli ile söndürme ve kurtarma faaliyetlerine katılan Sarıkaya, nöbetin ardından takım elbisesini giyip partide çalışmalarını yürütüyor. 1 Kasım seçimleri öncesi yönetim kurulu üyeleriyle birlikte kurum ve kuruluşları ziyaret eden, çeşitli ortamlarda seçmenle bir araya gelerek oy isteyen Sarıkaya, itfaiyedeki görevini de aksatmıyor. İtfaiyeci olduğunu ve geçimini buradan sağladığını belirten Sarıkaya, şöyle konuştu:
"Belediyede 15 yıllık bir çalışma hayatım var. İtfaiyede ise 9 yıldır çalışıyorum. Bizler, itfaiye çalışanları olarak vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak, korumak, kollamak ve kurtarmak için çalışmalar yapıyoruz. Ancak bu çalışmaları yaparken siyaset gözetmiyoruz. İki işi birbirine karıştırmıyoruz. Vardiya bittikten sonra partim için çalışmalar yapıyorum. Belediye Başkanımız da bu konuda çok hoşgörülü. Kendisine bu yüzden teşekkür ediyorum" dedi.
Alaplı Belediye Başkanı CHP'li Nuri Tekin ise aynı zamanda personeli olan SP İlçe Başkanı Ramazan Sarıkaya'ya seçimlerde başarı dileğinde bulundu.

İtfaiyeci Parti Başkanıİtfaiyeci Parti Başkanıİtfaiyeci Parti Başkanı

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler