YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Katil, delil bırakmamak ıçin elleri ve elbiseleri alıp götürmüş

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde yaşanan cinayette öldürülen Gizem Tunç’un kesilen elleri ile birlikte, genç kızın elbiseleri de bağ evi ve çevresinde bulunamadı.

Katil, delil bırakmamak ıçin elleri ve elbiseleri alıp götürmüş

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde yaşanan cinayette öldürülen Gizem Tunç’un kesilen elleri ile birlikte, genç kızın elbiseleri de bağ evi ve çevresinde bulunamadı.

Polis, katilin, iz bırakmamak için genç kızın kestiği ellerini ve elbiselerini alıp götürdüğü ihtimali üzerinde duruyor.Cumartesi günü öldürülen ve pazar gecesi bulunan Murat Erdoğan ve Gizem Tunç’un cinayet davasında polis soruşturmasını sürdürüyor

Cinayet şüphelisi olarak alınan ve çıkarıldığı mahkemede suçlamaları kabul etmeyen Deniz P., yakın arkadaşı olduğunu söylediği Murat Erdoğan ile vedalaşmak için cinayet akşamı bağ evine gittiğini, ancak evde Gizem Tunç'un bulunmadığını söylediği belirtildi. Taksi ile bağ evine gittiğini belirten Deniz P.'nin, Murat Erdoğan ile yaklaşık 1 saat oturduklarını ve esrar içtiklerini, vedalaştıktan sonra aynı taksiyi çağırıp evden ayrıldığını, cinayetle bir ilgisinin bulunmadığını söylediği öğrenildi.

KIZIN ELLERİ İLE BİRLİKTE ELBİSELERİ DE KAYIP

Cinayet sonrasında dayısı Süleyman Özer tarafından bağ evinde bulunan Murat Erdoğan’ın cesedinin polise bildirilmesinin ardından olay yerine gelen polis, çevrede yaptığı araştırma sonrasında genç kızın cesedini, bağ evinin 15 metre aşağısında elbisesiz olarak iç çamaşırları ile buldu.

Talihsiz kızın cesedini inceleyen polisler, kızın ellerinin bilek bölümünden kesici aletle kesildiğini tespit etti. Çevrede ve bağ evinde yapılan aramada, Gizem Tunç’un elbiselerinin de kayıp olduğu ortaya çıktı.

Polis, kesik elleri ve elbiseleri bağ evinde yaptığı aramada bulamazken, kesilen ellerin ve elbiselerin katilin iz bırakmamak için alıp götürdüğü ihtimali üzerinde duruyor.

EVDE ARAMA YAPILDI

Polis, bağ evinin çevresinde gece yaptığı incelemenin ardından, gün ışığı ile bir kez daha olay yerine giderek kayıp olan kesik elleri ve elbiseleri aradı. Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü bünyesinde kurulan ERİDAK arama kurtarma ekiplerine ait AFET isimli köpeğin de yaptığı aramalarda da sonuç elde edilemedi. Polisler, daha sonra cinayet şüphelisi olan Deniz P.'nin babasına ait tavuk çiftliğinde arama yaptı. Ancak burada da Gizem Tunç’un kesilen elleri ve elbiselerine ulaşamadı.

Polis, katilin, genç kızın tırnaklarında ve kıyafetlerinde kendisine ait bir delil bırakmamak için ellerini kesip elbiselerini de çıkarıp aldığı ihtimali üzerinde duruyor. Bağ evinden alınan kan örnekleri ve diğer delillerle birlikte Deniz P.'den alınan dokunun, kan örnekleri incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu'na gönderildiği belirtildi. Deniz P.'nin, kısa süre öncesine kadar giyim mağazasında tezgahtar olarak çalışan Gizem Tunç ile arkadaş oldukları dönemde, Murat Erdoğan ile aynı arkadaş ortamında bulundukları öğrenildi. Deniz P.'nin, askere gitmeden önce Gizem Tunç ile ayrıldığı, askere gittikten sonra ise Gizem Tunç'un Murat Erdoğan ile gönül ilişkisi yaşamaya başladığı ileri sürüldü. Deniz P.'nin ise bu durumu askerdeyken öğrendiği belirtildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler