YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kdz Ereğli-alaplı Ve Köylerini Kalkındırma Derneği'nden Yılmaz'a Ziyaret

Zonguldak Amelebirliği Başkanlığına yeni atanan Hasan Yılmaz'ı Kdz Ereğli-Alaplı ve Köylerini Kalkındırma Derneği Başkanı Mustafa...

Kdz Ereğli-alaplı Ve Köylerini Kalkındırma Derneği'nden Yılmaz'a Ziyaret

Zonguldak Amelebirliği Başkanlığına yeni atanan Hasan Yılmaz'ı Kdz Ereğli-Alaplı ve Köylerini Kalkındırma Derneği Başkanı Mustafa Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri makamında ziyaret etti.

Başkan Özdemir ile birlikte yeni seçilen Amele Birliği Kozlu Temsilcisi, Kdz Ereğli-Alaplı ve Köylerini Kalkındırma Derneği yönetim kurulu üyesi İsmail Aksoy,Zonguldak Amelebirliği Başkanlını Hasan Yılmaz'ı ziyaretine katıldı.

Ziyarette, Zonguldak Amelebirliği Başkanı Hasan Yılmaz, ziyaretlerinden dolayı Kdz Ereğli-Alaplı ve Köylerini Kalkındırma Derneği Başkanı Mustafa Özdemir'e, Amele Birliği Kozlu Temsilcisi İsmail Aksoy'a ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Kdz Ereğli-Alaplı ve Köylerini Kalkındırma Derneği Başkanı Mustafa Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri Zonguldak Amelebirliği Başkanlığına yeni atanan Hasan Yılmaz'a yeni görevinde başarılar dilediler.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler