YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mağdurun Şikayetinden Vazgeçmesi Gasp Sanığını Kurtarmadı

Gürkay GÜNDOĞAN-Hamza DEMİR/ZONGULDAK, Geçen 10 Haziran'da Liman Arkası mevkisinde meydana gelen olayda Gökhan Ö., iddiaya göre birlikte denize girdikten sonra

Mağdurun Şikayetinden Vazgeçmesi Gasp Sanığını Kurtarmadı

Gürkay GÜNDOĞAN-Hamza DEMİR/ZONGULDAK, Geçen 10 Haziran'da Liman Arkası mevkisinde meydana gelen olayda Gökhan Ö., iddiaya göre birlikte denize girdikten sonra V.K.'yı bıçakla tehdit ederek cep telefonunu gasp etti. V.K.'nın şikayeti üzerine gözaltına alınan Gökhan Ö., karakolda cep telefonunu polise teslim etti.
15 YIL HAPİS İSTEMİ
'Silahla yağma' suçundan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle Zonguldak 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde tutuklu yargılanan Gökhan Ö., ilk kez hakim karşısına çıktı. Sanık, Karabük'ten hasta amcasını ziyarete Zonguldak'a geldiğini ve ilaç kullandığı için yaptığı birçok şeyi hatırlamadığını söyledi. Telefonu nasıl ne şekilde aldığını hatırlamadığını ileri süren sanık, "Liman Arkası'nda onlara şarkı söyledim. Daha sonra V.K. ile yürüyerek kent merkezine gittik. Bende bıçakta yoktu. Kesinlikle bıçak çekmedim" dedi.
'PAHALI TELEFONU NEDEN UCUZA SATTIN?'
V.K. ise mahkemede ifade değiştirdi. Soruşturma sırasında verdiği ifadenin aksine cep telefonunu Gökhan Ö.'ye 100 lira karşılığında sattığını ileri süren V.K., "Bıçak çekerek benden telefonu aldığı doğru değil. 100 lira karşılığında telefonu sattım. Babamdan çekindim ve korktum. Bu yüzden şikayette bulundum" dedi. Mahkeme Başkanı Hakim Hasan Küçükosman, pahalı bir telefonu ucuza neden sattığını sorduğu V.K., "Ben cebindeki parasına göre telefonu sattım" dedi.
TUTUKLULUK HALİNİN DEVAMI KARARI
Cumhuriyet Savcısı, mağdurun önceki ifadelerinden farklı olarak verdiği beyanlarının hayatın olağan akışına ters olduğu, ifadesini dış baskıyla değiştirdiği şüphesinin oluştuğu ve sanığın tahliyesi durumunda mağdur ve tanıklar üzerinde baskı oluşturacağı ve kaçma şüphesinin bulunduğu gerekçesiyle tutukluluk halinin devamına karar verilmesini talep etti. Mahkeme heyeti de aynı gerekçelerle sanığın tutukluluk halinin devamına karar verdi. Duruşma tanıkların dinlenmesi için ertelendi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler