YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mayıs ayı belediye meclisi toplantısı yapıldı

Alaplı Belediye Meclisi'nin Mayıs ayı olağan toplantısı, gündemde yer alan maddeler oybirliğiyle kabul edilerek tamamlandı.

Mayıs ayı belediye meclisi toplantısı yapıldı

Alaplı Belediye Meclisi’nin Mayıs ayı olağan toplantısı, gündemde yer alan maddeler oybirliğiyle kabul edilerek tamamlandı.

Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu’nun başkanlığında, Belediye Meclisi salonunda yapılan ve açılış ve yoklama ile başlayan toplantıda; 2011 mali yılı kesin hesabı görüşülerek oybirliğiyle kabul edildi.

Gündemin üçüncü ve son maddesinde ise Zonguldak Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi ilave işler inşaatında kullanılmak üzere İller Bankası’ndan kredi kullanılması yine oybirliğiyle kabul edildi.

Belediye Meclisi, Haziran ayı olağan toplantısının 5 Haziran günü yapılmasını ve toplantının saat:14.00’de başlamasını kararlaştırdı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler