YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mhp Heyetinden Türk Ocağı Şubesi’ne Ziyaret

MHP Zonguldak İl Yönetimi, Türk Ocağı Zonguldak Şube yönetimini ziyaret etti.MHP Zonguldak İl Başkanı Hamdi...

Mhp Heyetinden Türk Ocağı Şubesi’ne Ziyaret

MHP Zonguldak İl Yönetimi, Türk Ocağı Zonguldak Şube yönetimini ziyaret etti.

MHP Zonguldak İl Başkanı Hamdi Ayan, beraberindeki yönetim kurulu ile birlikte Türk Ocağı Zonguldak Şube Başkanı Erol Şeref ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Ziyarette konuşan MHP İl Başkanı Hamdi Ayan, Türkiye ve Zonguldak ile ilgili süreçleri aktardı. Ayan, “MHP teşkilatı olarak önümüzdeki süreci gerek Türkiye’de yaşanan son süreci değerlendirmek, gerek önümüzde yapılacak olan yerel seçimlerde sivil toplum örgütlerimizin düşüncelerini alıp ortak bir kanaati gösterme amacıyla yola çıkmış durumundayız. Sizler Türk Ocağı başkanı olarak yaşamış olduğumuz İmralı adı verilen bu süreçte gerek şahsınızın açıklamalarını, gerek Türk Ocağı Genel Merkezi’nin yayınladığı yayınları takip ediyoruz. MHP de sizler gibi düşünmektedir. Sizler de takdir edersiniz ki Oslo süreci ile başlayan ve arkasından dördüncü yargı paketi ile bir hazırlık yapılan şu anda da terörist başı ile görüşülen bir süreç başlamıştır. Bizler bu vatan içerisinde yaşayan bütün insanlara vatandaşlık bağıyla Türkiye Cumhuriyeti’ne bağlı olan herkese Türk denir. Dolayısıyla Türklük bize sonradan verilen bir unvan değildir. Hassasiyet ve kaygılarımızı sizlerle paylaşmak için ziyarette bunduk. Oynanan oyunların görülmesi açısından MHP olarak elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz” dedi.

MHP’nin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu aktaran Başkan Erol Şeref ise “MHP’nin bu ziyaretinden dolayı memnuniyet duyuyorum. Türk Ocağı’nı ziyaret etmeleri çok anlamlıdır. Çünkü Türkiye, son zamanlarda çok kritik bir süreçten geçmektedir. Bu kritik süreç içerisinde baktığımızda, bir terör meselesiyle ülkemiz 30 yıldır boğuşmaktadır. Cumhuriyet tarihimize baktığımızda bu derece milli kimliğimiz ile oynanmış bir dönem olmamıştır. Bir Milli okul olan Türk Ocağı’nın MHP tarafından ziyaret edilmesi çok anlamlıdır. Türk Ocakları hassasiyetlerini her zaman dile getiriyorlar” diye konuştu.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler