YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

TOKİ konutlarındaki sığınaklara su bastı

Alaplı’da üç gündür etkili olan sağanak yağmur TOKİ konutlarında sığınaklara doldu

TOKİ konutlarındaki sığınaklara su bastı

Alaplı’da üç gündür etkili olan sağanak yağmur TOKİ konutlarında F-1 blokun bodrum katındaki kapıcı dairesi ile kalorifer kazanlarının olduğu kısımları su bastı.

Burada oturan ev sahipleri Ahmet Çelik,Recep Kurt ve İlyas Özel her yağmur yağışında tedirginlik yaşadıklarını ifade ettiler.

Ev sahipleri TOKİ konutlarının yapıldığı bölgede alt yapı eksikliğinden dolayı yağışlarda bu tür sıkıntıların yaşandığını belirterek, şunları kaydetti:

”TOKİ konutlarında sağlıksız bir altyapı mevcut. Bu nedenle düşük kodlu binaların bodrum katını su basıyor. Yağmur suyu ve kanalizasyon aynı hat üzerindedir. Yapılan alt yapı yağışları kaldırmıyor. Bu sıkıntıyı şimdiye kadar biz de çözemedik. ”

İlyas Özel’de Oturduğumuz blokun alt yapısı giderleri tam çalışmıyor. Duvarlardan ve yoldan gelen yağmur suları direk binamızın temeline giriyor.Yol kenarındaki trotuvarları kırarak suyun gitmesini sağladık.

Kalorifer dairesinde elektrik trafosu ve su motorlarının su içinde kalmasından korkuyoruz.

Yetkililerden buraya kalıcı çözüm bulmasını bekliyoruz. dedi

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler