YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Trafikte Tartıştığı Ak Partili Başkandan Şikayetçi Oldu

Sinan KABATEPE/EREĞLİ (Zonguldak), (DHA)- ZONGULDAK’ın Ereğli İlçesi’nde 27 yaşındaki Öner Kepenek, trafikte tartıştığı Ak Parti Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmaz tarafından

Trafikte Tartıştığı Ak Partili Başkandan Şikayetçi Oldu

Sinan KABATEPE/EREĞLİ (Zonguldak), (DHA)- ZONGULDAK’ın Ereğli İlçesi’nde 27 yaşındaki Öner Kepenek, trafikte tartıştığı Ak Parti Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmaz tarafından tartaklandığını iddia ederek polise şikayetçi oldu. İddiaları kabul etmeyen Yılmaz ise kendisinin de Kepenek'ten şikayetçi olduğunu söyledi.
Olay, geçen 8 Ağutos’ta saat 23.00 sıralarında Ömer Halis Demir Bulvarı’ndaki kavşakta meydana geldi. Eşiyle birlikte evine gitmek için aracıyla seyir halinde olan işçi Öner Kepenek'e, iddaya göre kavşakta durduğu sırada arkasından gelen aracın sürücüsü Ak Parti Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmaz tepki gösterdi. İkili arasındaki tartışma büyürken, Yılmaz, iddiaya göre aracından çıkıp sürücü koltuğundaki Kepenek’in yüzüne vurdu. Aracından inen Kepenek yanında engelli eşi olduğunu söylemesine rağmen iddiaya göre Yılmaz tepki göstermeye devam etti. Ardından aracına binerek uzaklaşan Kepenek, karakola giderek Yılmaz hakkında şikayetçi oldu.
Hastaneden aldığı raporda darbeye bağlı sol kulağında işitme kaybı olduğunu ve 7 gün iş göremezlik raporu aldığını anlatan Kepenek, şöyle konuştu:
"Ben Devrek yol ayrımı istikametine giriş yaptım. İlk kavşağa giren ben oldum. Beyaz bir cip, arkamda kaldı. Ben de sola Kepez istikametine dönecektim. O arada arkadan korna sesi geldi. O sırada da sol taraftan bir aracın çıkmasıyla frene basıp durdum. O sırada kapım açıldı. İlk olarak tekmeyi suratıma yedim. İkincisi koluma yedim. Emniyet kemerim bağlıydı. Benimle birlikte onun arabasından da bayanlar indi. Arabadan inen yaşlı teyze bana 'Kaç kurtar kendini' dedi. Ben neden kaçıp kendimi kurtarayım? İsmail beyin yanına kadar gidip kendisinden davacı olacağımı söyledim. Bana istediğim yere şikayete gidebileceğimi söyledi. Kolumdan tutup 'Bin arabana' diyerek beni itti. Arabaya bindim. O da arabasına binip hareket etti. Şu anda kulağım duymuyor."
YILMAZ: DARP ETMEDİM BEN DE ŞİKAYETÇİYİM
Ak Parti Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmaz ise Öner Kepenek'in aracı ile kendi aracının önünü kestiğini, durduktan sonra koltuğa eğilerek bir şey almak istediğini zannedince müdahale ettiğini söyledi. Kepenek’i darp etmediğini, kendisinin de şikayetçi olduğunu ifade eden Yılmaz, şöyle konuştu:
"Ben kendi yolumda ilerlerken o bana korna çaldı. Sonra biz bu arkadaşla yan yana geldik. Kim olduğunu da bilmiyorum. Tanımam da. Arabayı üzerime kırdı. Ben arabayı solladım. Bankete doğru yanaştım. 5 metre beni geçince yolun ortasında önümü kesti. Gecenin bir yarısı eşkıya gibi önümü kesiyor. Benim arabamın yanına geldi. Ben hiçbir müdahale etmedim. Kayıtlar ortadadır. Kendisinden ben de şikayetçiyim. Eşi engelli olduğu noktasında işin üzerine gitmeye çalışıyor. Yaptığı ahlaksızlık aslında. Gecenin bir yarısı yol keseceksin, ben o noktada sana müdahale etmeyeceğim. Böyle bir şey olmaz. Ben bu memlekette siyaset yapıyorum. Kongreden bir gün sonra oluyor bu olay. Yani benim üzerime ne ile geleceğini kestiremediğim bir insana müdahale etmek en doğal hakkım. Yumruk attığımı, kulağının duymadığını söylüyormuş zannedersem. Kesinlikle böyle bir şey yok. Ben de kendisinden şikayetçiyim"

Trafikte Tartıştığı Ak Partili Başkandan Şikayetçi OlduTrafikte Tartıştığı Ak Partili Başkandan Şikayetçi Oldu

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler