YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Türkiye Cumhurbaşkanını Seçiyor

ZONGULDAK (AA)  - Cumhurbaşkanı seçimi için tüm yurtta olduğu gibi Zonguldak'ta da vatandaşlar, sabah erken saatlerden itibaren sandık başına gitti.

ZONGULDAK - Cumhurbaşkanı seçimi için tüm yurtta olduğu gibi Zonguldak'ta da vatandaşlar, sabah erken saatlerden itibaren sandık başına gitti. 08.00'den itibaren oy kullanacakları okullara giden vatandaşlar, cumhurbaşkanını belirlemek için oylarını kullandı. Seçmen kağıdı bulunmayanlar, koridorlarda asılı listelerden isimlerini bularak salonlara girdi. Ereğli, Alaplı, Çaycuma, Kozlu, Kilimli, Gökçebey ve Devrek'te de oy verme işlemleri sorunsuz başladı. Veysel Açıkgöz (28), AA muhabirine, ilk defa cumhurbaşkanının halkın seçmesine olanak verilmesinin doğru seçim olduğunu belirterek, "Bu milletvekillerine bırakılmamalıydı. Cumhurbaşkanını halk seçsin daha iyi. Doğru tercihi her zaman halk yapsın daha iyi. Seçimler vatana millete hayırlı olsun" diye konuştu. Mehmet Doğan da (48) Türk vatandaşının ilk defa cumhurbaşkanını seçeceğini, bunun önemli bir görev olduğunu ve seçimlerin Türkiye'ye hayırlı olmasını dilediğini anlattı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler