YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Uğur Mumcu Zonguldak'ta Anıldı

Durmuş SEVİNDİK/ZONGULDAK, Madenci Anıtı'nda toplanan Zonguldak Demokrasi Platformu üyeleri, 'İnsanlık suçu zaman aşımı olamaz' pankartı açarken, 'Asla inmez bayrağım benim.

Uğur Mumcu Zonguldak'ta Anıldı

Durmuş SEVİNDİK/ZONGULDAK, Madenci Anıtı'nda toplanan Zonguldak Demokrasi Platformu üyeleri, 'İnsanlık suçu zaman aşımı olamaz' pankartı açarken, 'Asla inmez bayrağım benim. Yerin dolmaz Mumcu senin. Taşı toprağı altın Türkiye'min' yazılı döviz taşıdı. Yaklaşık 100 kişi, Uğur Mumcu'nun yanı sıra Bahriye Üçok, Abdi İpekçi, Uğur Mumcu, Ahmet Taner Kışlalı ve Metin Göktepe'nin fotoğrafları ile Gazipaşa Caddesi'ni takiben valilik önüne kadar yürüdü. Zonguldak Demokrasi Platformu Dönem Sözcüsü Erdoğan Kaymakçı, üzerinde Uğur Mumcu'nun fotoğrafı ve karanfiller bulunan çelengi Atatürk Anıtı'na bıraktı.
Kaymakçı, Uğur Mumcu ve onun nezdinde faili meçhul cinayetlerde kaybedilen değerleri unutmadıklarını, unutturmayacaklarını söyledi. Etkinliğe katılanlar, basın açıklamasının ardından dağıldı.

Uğur Mumcu Zonguldak'ta Anıldı

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler