YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Üzerinden Sürat Teknesi Geçti

Özgür OKUMUŞ/EREĞLİ(Zonguldak), (DHA)- ZONGULDAK'ın Ereğli İlçesi'nde denizde yüzerken üzerinden sürat teknesinin geçtiği iddia edilen 55 yaşındaki Mehmet Çalışan yaralandı.

Özgür OKUMUŞ/EREĞLİ(Zonguldak), (DHA)- ZONGULDAK'ın Ereğli İlçesi'nde denizde yüzerken üzerinden sürat teknesinin geçtiği iddia edilen 55 yaşındaki Mehmet Çalışan yaralandı. Yanından geçen başka bir tekneyle kıyıya çıkarılan Çalışan, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olay, dün akşam saatlerinde Ereğli Limanı'nda meydana geldi. Mehmet Çalışan, iddiaya göre liman içindeki mendirekten denize girdi ve açıkta yüzmeye başladı. Bu sırada bir sürat teknesi Çalışan'ın üzerinden geçti. Teknenin pervanesinin ayak ve bacaklarını parçaladığı Çalışan, bağırarak yardım istedi. Bu sırada teknesiyle turdan dönen Uğur Tan Cebeci, kan içinde kalan Çalışan'ı gördü ve tekneye aldı. Kıyıya çıkarılan Çalışan, ambulansla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Çalışan'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Uğur Tan Cebeci, Mehmet Çalışan'ı "Kurtarın beni" diye bağırması üzerine gördüğünü belirterek, şöyle konuştu: "Yardım isteyince gördük. Baktım batıp çıkıyordu. Kan revan içindeydi. Tekne geçmiş üzerinden. Çok açık yüzüyordu. Orada yüzülmez. Birisi mutlaka üzerinden geçer. Bu kadar açıkta yüzülmez. Tekne yolunda yüzüyordu. Sadece bu arkadaş değil başkaları da yüzüyor." Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler