YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yerel Seçimlere Doğru

ZONGULDAK (AA) – Devrek Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Mustafa Semerci, "Biz laf değil, hizmet üretiyoruz" dedi.

ZONGULDAK – Devrek Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Mustafa Semerci, "Biz laf değil, hizmet üretiyoruz" dedi. Semerci, gazetecilere yaptığı açıklamada, en büyük arzusunun yaptığı hizmetlerle anılmak olduğunu belirtti. "Destek sizden, hizmet bizden" sloganıyla esnaf ziyaretlerini sürdürdüğünü ifade eden Semerci, şunları söyledi: "İlçemizde az zamanda çok işler yaptık. 5 yıllık yeni dönemde de çok daha güzel ve önemli hizmetler gerçekleştireceğiz. Halkımızdan aldığımız güç ve iktidar desteğiyle şehrimizde çok güzel işler yapacağız. Biz laf değil, hizmet üretiyoruz. Hizmet sevdalısı biriyim. Halkımızın, esnafımızın bize gösterdiği ilgi ve sevgi bizim hizmet aşkımızı daha da artırıyor. Yaptıklarımız ortada, yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır."

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler