YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Zonguldak il müdürlerinden Ulupınar’a ziyaret

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar 24. dönem 4. yasama yılının açıldığı bu günlerde yoğun programlarına rağmen ziyaretçi ağırlıyor.

Zonguldak il müdürlerinden Ulupınar’a ziyaret

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar 24. dönem 4. yasama yılının açıldığı bu günlerde yoğun programlarına rağmen ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Geçen hafta müjdesini verdiği Toplum Yararına Çalışma Programı Kapsamında İŞKUR destekli 500 vatandaşımıza sağlanacak olan istihdam ile ilgili olarak Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek, Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı Zonguldak İl Müdürü Kemal Gümrükçü ve İşkur Müdürü Gönül Demirsu’yu makamında ağırladı.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar konu ile ilgili yaptığı açıklama da;”

Sayın Müdürlerimizin ziyareti oldukça mutlu etti. Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında istihdam edilecek 500 vatandaşımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bu vatandaşlarımız noter huzurunda çekilecek kura ile belli olacak. İnşallah ihtiyacı olan vatandaşlarımıza nasip olur. Tüm Zonguldaklı hemşerilerime hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Sayın Müdürlerimize de ziyaretlerinden dolayı tekrardan teşekkür ediyorum.“ dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler