YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Zonguldak'ta Kestane Balı Üretimi

ZONGULDAK (AA) – Zonguldak Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Necmi Çelik, kestane balının markalaştırmak istediklerini bildirdi.

ZONGULDAK – Zonguldak Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Necmi Çelik, kestane balının markalaştırmak istediklerini bildirdi. Çelik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen yıl il genelinde 230 ton kestane balı üretimi gerçekleştiğini söyledi. Alaplı’da organik bal üretimi yapacaklarını ifade eden Çelik, şunları söyledi: “Bakanlığımız ve proje ortaklarımızla yürüteceğimiz organik bal üretimi projesi Zonguldak'ın balda markalaşması için çok önemli. Proje için 20 kişi seçilerek eğitim seminerlerine başlandı. Bir ay sonra kovanlar dağıtılarak çalışmalara başlanacak."

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler