YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Zonguldak'ta Muhtar Azaları Silahla Yaralandı

 Ereğli ilçesine bağlı Hamzafakıllı köyünün eski muhtarının oğlunun, yeni seçilen muhtarın iki azasını silahla yaraladığı iddia edildi.

Ereğli ilçesine bağlı Hamzafakıllı köyünün eski muhtarının oğlunun, yeni seçilen muhtarın iki azasını silahla yaraladığı iddia edildi. Hamzafakıllı köyünde eski muhtar Mecit Demircan'ın oğlu Ersin Demircan, Organize Sanayi Bölgesi'nde özel bir firmada çalışan ve 30 Mart'ta yapılan seçimlerde muhtar azalığına seçilen Sezgin Karataş ve İsmail Kara'ya iş çıkışında tabancayla ateş etti. Ayaklarından yaralanan Karataş ve Kara, iş arkadaşları tarafından kaldırıldıkları Ereğli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Olay yerinden kaçan Ersin Demircan ile yanında bulunan kişinin yakalanmasına çalışılıyor. Yararlılardan Karataş'ın hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler