YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Zonguldak’taki Uyuşturucu Operasyonu

 Zonguldak'ta düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alındıktan sonra çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakılan 2 şüpheli, savcının itirazı üzerine tutuklandı. 

Zonguldak'ta düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alındıktan sonra çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakılan 2 şüpheli, savcının itirazı üzerine tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda, gözaltına alındıktan sonra çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakılan C.K. ile S.Y, cumhuriyet savcısının bir üst mahkemeye yaptığı itiraz üzerine tutuklanarak, cezaevine gönderildi. Yaklaşık 3 ay süren takibin ardından kent girişinde söz konusu şüphelilerin aracını durduran ekipler, yaptığı aramada 1,5 kilogram esrar ele geçirmiş ve adliyeye sevk edilen şüpheliler, mahkemece adli kontrol tedbirleri uygulanmak üzere serbest bırakılmıştı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler