Cinayet Haberleri Ve Son Dakika Cinayet Haberleri

Cinayet Haberleri Ve Son Dakika Cinayet Haberleri

Bir kimsenin başka bir kimseyi öldürme girişimde bulunması ve onu öldürmesine cinayet denir. Pek çok ülkede idam veya müebbet hapis gibi ağır cezaları bulunan bu eylem, hukuken öldürme veya kasten öldürme şeklinde tanımlanır. Türkiye’de 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu’nun Kişilere Karşı İşlenen Suçlar başlığı altında ikinci kısımda düzenlenmiş bir suç türüdür. Cinayet sırasında kullanılan farklı pek çok alet mevcuttur. Silah, kesici alet gibi farklı aletler ile suçun işlendiği çoğu cinayet vakasında görülmüştür. Kimi zaman cinayete teşebbüs eden suçlulardan yakalanalar olsa da bazı durumlarda faili meçhul olarak tarihe geçen cinayet suçluları da mevcuttur. Dünya çapında pek çok dizi ve filme konu olan cinayet vakaları sayesinde bu suçların varlığından haberdar olabilmek mümkündür.

Cinayet Haberleri

Taksici cinayeti araç kamerasında! Öldürüp araçtan atmıştı, film gibi operasyonla yakalanmış... O anlar kamerada

İstanbul'daki taksici cinayeti dehşete düşürdü. Sarıyer'de aracı gasp edildikten sonra bıçaklanarak öldürülen ve cansız bedeni yol kenarına atılan taksici Yaşar Yanıkyürek'in katil zanlısı yakalandı. İran uyruklu Y.B.G.'nin gasp ettiği taksiyle trafikte ilerlerken sivil polisler tarafından yakalandığı ortaya çıktı. Film gibi operasyon ise saniye saniye kameraya yansıdı. Öte yandan cinayet anının da araç içi kamerasınca kaydedildiği belirlendi.

Haber 18-04-2024 16:04

Edirne'de silahla vurulan kişi öldü

Edirne'de silahla vurulan kişi hayatını kaybetti.

Yurthaber 17-04-2024 10:04

Kan donduran cinayet! Birlikte yaşadığı eski kocasını bıçaklayarak öldürdü

Ankara'da Birgül Alamur (39), boşanıp aynı evde yaşamaya devam ettiği eski eşi Veysel Dörkozan'ı (44) bıçaklayarak öldürdü. Suç aletiyle birlikte polis merkezine giderek teslim olan Alamur, polisteki ilk ifadesinde, eski eşi ile eskiden bu yana aralarında kavga olduğunu, kendisine şiddet uyguladığını ileri sürdü.

Haber 16-04-2024 17:59

Eski eşini ve kızını katletmişti! Vahşetin detayları ortaya çıktı: 'Beni aldattığını öğrendim...'

Konya’nın Seydişehir ilçesinde diş teknisyeni Bekir Doğan (44), boşandığı Ayşe Gezer (35) ile kızı Gözde Nur Doğan'ı (17) av tüfeği ile vurarak öldürdü. Doğan hakkında iki kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istendi. Doğan iddianamedeki ifadesinde, eşinin kendisini aldattığını öğrendiğini, ‘Bana niye ihanet ettin?’ diye sorduğunda ise ‘sen bunu hak ettin’ cevabını aldığını belirtti. İşte kan donduran vahşetin detayları...

Haber 16-04-2024 16:59

Samsun'da bir kişi tartıştığı arkadaşını bıçakla öldürdü

Samsun'da bir kişi tartıştığı arkadaşını bıçakla öldürdü

Yurthaber 16-04-2024 15:24

Kan donduran vahşet! Eşini 25 yerinden bıçakladı, oğlunu arayıp 'Anneni öldürdüm' dedi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. Abdüsselam Abay (69), gece tartıştığı eşi Türkan Abay'ı (66) 25 bıçak darbesiyle öldürdü. Sabah saatlerinde oğlunu arayıp, 'Anneni öldürdüm' diyen Abdüsselam Abay, ihbar üzerine eve giden polise ekipleri tarafından gözaltına alındı. İşte detaylar...

Haber 16-04-2024 14:59

Bayram ziyaretinde dehşet! Polis memuru silahını çekti, ortalığı kan gölüne çevirdi

Balıkesir’in Manyas ilçesinde bayram ziyareti kana bulandı. Polis memuru Mehmet Kanat (35), bayram ziyaretine gittiği babasının evinde, eşi Kübra Kanat’ı (32) öldürüp, kuzeni Mesut Görgül’ü (37) yaraladıktan sonra, aynı tabancayla intihar girişiminde bulundu. Mehmet Kanat’ın durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

Haber 16-04-2024 13:30

Arkadaşını bıçaklayıp kendini ihbar etti! 'Birini öldürdüm, gelin'

Samsun'da kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. Hakan İ. (50), birlikte içki içtiği arkadaşı Salih Kaplanoğlu'nu (45) dövüp, yüzünden ve boğazından bıçaklayarak öldürdü. Hakan İ. daha sonra "Birini öldürdüm, gelin" diyerek kendisini ihbar etti.

Haber 16-04-2024 13:15

Dün boşanma dilekçesini geri çekti, bugün öldürüldü! Antalya'da korkunç olay

Antalya Serik'te Fatih Yılmaz, kendisinden ayrılmak isteyen eşi Nursel Yılmaz'ı av tüfeğiyle katletti. Ardından aynı silahla intihar etti. Çiftin ayrılmamaları konusunda daha önce yakınları tarafından ikna edildiği, boşanma dilekçesi veren Nursel Yılmaz'ın dün dilekçeyi geri aldığı, bugün için de psikoloğa gitmek için randevu aldıkları belirtildi.

Haber 16-04-2024 10:53

Parkta korkunç cinayet! Silah seslerini duyan telefon sarıldı

Antalya'nın Kepez ilçesindeki bir parkta Fırat Erbi (24), kimliği belirsiz kişi tarafından tabanca ile vuruldu. Silah seslerini duyan çevredekiler ekipleri alarma geçirdi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Erbi, kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Haber 15-04-2024 16:59

Antalya'da parkta tabancayla vurulmuş halde bulunan kişi öldü

Antalya'nın Kepez ilçesinde tabancayla vurulan kişi hastanede yaşamını yitirdi.

Yurthaber 15-04-2024 15:12

Damat dehşeti! Eşini bıçaklayarak öldürdü, kayınvalidesini ağır yaraladı

Ağrı’nın Patnos ilçesinde Savaş İ., tartıştığı eşi Esma İ.’yi bıçaklayarak öldürdü, araya girmeye çalışan kayınvalidesini ise ağır yaraladı. Olay yerinden kaçmaya çalışan Savaş İ., jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Haber 15-04-2024 14:59

Kan donduran cinayet! Döverek ve çarşafla boğarak öldürdüler

Afyonkarahisar’da kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. 4 genç tarafından darp edilip yüzükleri ve parası gasp edildikten sonra çarşafla boğulan 51 yaşındaki adam, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Katil zanlıları T.K. (27), M.D. (26), Y.A. (26) ve C.Y. (42) yakalandı.

Haber 15-04-2024 12:59

İnek kavgası can aldı! 70 yaşındaki adamı döverek öldürdüler

Muş'ta evine giren ineklere tepki gösteren Ömer Y. (70), çıkan kavgada dövülerek öldürüldü. Korkunç olayla ilgili biri amca oğlu 2 şüpheli, gözaltına alındı. İşte detaylar...

Haber 15-04-2024 09:59

Kocasını sırtından bıçaklayarak öldürdü! Malatya'da korkunç olay

Korkunç olay Malatya’da meydana geldi. Gece saat 22.30 sıralarında Battalgazi ilçesine bağlı Merkez Beydağı Mahallesi’nde yaşadıkları TOKİ konutlarında tartışmaya başlayan çiftin kavgası cinayetle bitti. 29 yaşındaki kadın, eşi Tolunay Şimşek'i sırtından bıçaklayarak öldürdü.

Haber 14-04-2024 13:37

Bayram sabahı kamyonetinde başından vurulmuştu! Eşi ve sevgilisi gözaltında... Korkunç detaylar: Kardeşimin parasıyla 500 bin TL'ye tetikçi tutmuş

İzmir'de, kamyonetinde, eşi Anıl Akgül'ün (42) sevgilisi Rojhat Kızılban'ın (35) tuttuğu tetikçi Gültekin Uslu (45) tarafından öldürülen Mehmet Akgül'ün (49), 20 gün önce boşanma kararı aldığı ortaya çıktı. Kızılban ve Uslu'nun ardından Anıl Akgül de tutuklandı. Mehmet Akgül'ün ağabeyi Hasan Akgül (53), "Kadın, dostuyla ev tutmuş. Köpek bile almışlar. 2018 yılından beri bu kişiyle berabermiş. Bu kişiler, kardeşimin parasıyla 500 bin TL'ye tetikçi tutmuş. En ağır cezayı alsınlar" dedi.

Haber 14-04-2024 10:54

Cinayeti ve yasak aşkı eşi itiraf etti... Sevgilisi 500 bin TL'ye tetikçi tutmuş! Bayram namazına gidenler kanlar içinde bulmuştu

İzmir'deki korkunç cinayetin arkasındaki sır kan donduran itirafla ortaya çıktı. Kamyonetinde, başından tabancayla vurulmuş olarak bulunan Mehmet Akgül, kaldırıldığı hastanede öldü. Olayı itiraf eden eşi A.A. ile onun ilişki yaşadığı, cinayeti planladığı öne sürülen Rojhat Kızılban ve 500 bin TL'ye anlaştığı tetikçi Gültekin Uslu gözaltına alındı. Şüpheliler Kızılban ve Uslu tutuklandı, A.A. adli kontrolle serbest bırakıldı. Öte yandan Uslu'ya, anlaşılan paranın ödenmediği de öğrenildi.

Haber 13-04-2024 12:56

'Karım sana emanet' dedi... Birlikte olduklarını öğrenince öldürdü! Dehşete düşüren cinayette çarpıcı iddia

İzmir’in Ödemiş ilçesinde kan donduran bir cinayet meydana geldi. 45 yaşındaki adam, evine giderken motosikletten açılan yaylım ateşi sonucu bacaklarına 6 kurşun isabet etmesiyle, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Cinayetle ilgili ortaya çıkan bir detay ise dehşete düşürdü. Olayı gerçekleştiren şüphelinin, kısa süre önce cezaevinde olduğu ve karısını emanet ettiği arkadaşı ile eşinin ilişkisi olduğu iddiasıyla cinayeti işlediği öğrenildi.

Haber 10-04-2024 14:45

Sakarya'da bayram öncesi aile katliamı! Büyük oğul anne ve babasını, yaralanan kardeşi ise ağabeyini öldürdü

Ramazan Bayramı arifesinde Sakarya'nın Hendek ilçesinde katliam yaşandı. Aile içinde borç- alacak nedeniyle çıkan tartışmada Mevlüt Ç., anne ve babasını tabancayla vurarak öldürüp, kardeşini yaraladı. Yaralı kardeş ise anne- babasını öldüren ağabeyini elinden aldığı tabancayla öldürdü.

Haber 10-04-2024 00:43

Bir aileyi yok etti! Vahşetin yeni detayları ortaya çıktı: Parmağındaki yüzüğü çalıp evi ateşe verdi! Katil zanlısı cezaevinde intihar etti

Mersin'in Erdemli ilçesinde 35 yaşındaki Halil Evcibağ'ın, Nurgül ve Neşet Kaya (40) çifti ile oğulları Emrullah Kaya’yı (11) öldürdüğü olaya ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. Evcibağ’ın, önce Nurgül Kaya ile oğlunu öldürüp eve ateşe verdiği, eterle bayılttığı Neşet Kaya’yı bıçaklayıp, cesedini otomobille yaktığı tespit edildi. Evcibağ’ın bir süre sonra eve geri dönüp, yangının söndürüldüğü evde Nurgül Kaya’nın nabzını kontrol ettiği ifade edildi. Katil zanlısı ise cezaevinde intihar etti.

Haber 08-04-2024 19:08

Kan donduran cinayet! Hamile kardeşini sokak ortasında kafasından vurarak öldürdü

Mersin'in Akdeniz ilçesinde kan donduran bir cinayet yaşandı. Şanlıurfa'dan kaçarak Mersin'e gelip evlenen 2,5 aylık hamile genç kadın, ağabeyi tarafından sokak ortasında silahla kafasından vurularak öldürüldü. Cinayet şüphelisi ağabey ise saldırının ardından kayıplara karıştı.

Haber 08-04-2024 17:28

Sokak ortasında dehşet! 70'lik dede silahını çekti, ortalığı kana buladı

Samsun'da İsmail Y. (70), boşanma davası açan eşi Yıldız Y.'yi (43) sokak ortasında tabanca ile vurup, intihara kalkıştı. Çift hastaneye kaldırılırken, durumlarının ağır olduğu bildirildi.

Haber 07-04-2024 15:35

Hamile kadını cinsel ilişki sırasında fantezi yaparken öldürdü, savunması 'yok artık' dedirtti! 'Öptüğüm için olabilir'

Bursa’da Suriye uyruklu Yahya Al Mohamad Altaha (42), dini nikahla birlikte yaşadığı 5 aylık hamile N.M.T.’yi (43) cinsel ilişki sırasında fantezi yaparken boğarak öldürdü. Tutuklu sanık, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme, suçlamaları kabul etmeyen ve kadının boğazındaki morlukların nedenini, "Öptüğüm için olmuş olabilir" sözleriyle açıklayan sanığa verdiği cezada indirim uygulamadı. Sanığın 'çok uzun süre cinsel birliktelik' savunması ise 'yok artık' dedirtti.

Haber 07-04-2024 09:59

Anne-oğul evde, baba da araçta yanarak ölmüş halde bulunmuştu! Cinayet şüphelisinin görüntüleri ortaya çıktı... Annenin alyansını satmış

Mersin'in Erdemli ilçesi İlemin Mahallesi'nde Nurgül Kaya (40) ve oğlu Emrullah Kaya'nın (11) evlerinde, eş Neşet Kaya'nın (42) ise 5 kilometre uzaklıktaki otomobilde yanarak ölmesiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında aynı mahallede yaşayan şüpheli H.E. (35) gözaltına alındı. 3 kişilik ailenin cinayete kurban gittiği ortaya çıkmasının ardından H.E. adliyeye sevk edildi. Cinayet şüphelisinin öldürülenlerden anne Nurgül’ün alyansını bir kuyumcuya satarkenki görüntüleri ortaya çıktı.

Haber 06-04-2024 15:29

Şanlıurfa’da otogar savaş alanına döndü! Döner bıçağı, sopa, silah... Ölü sayısı 2'ye yükseldi, 9 yaralı var

Şanlıurfa Şehirler Arası Otobüs Terminali’nde, dün geceki kavgada Halil Deveci’nin (43) ardından akrabası Muhammed Deveci (14) de bu sabah tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Olaya ilişkin 5 kişi gözaltına alındı.

Haber 06-04-2024 14:38

Her satırı kan dondurdu! Cani koca öldürdüğü karısının cansız bedenini 200 parçaya böldü... Kalıntıları atması için arkadaşına para verdi

Amerika Birleşik Devletleri'nin Nebraska eyaletinin Lincoln bölgesinde 28 yaşındaki Nicholas Metson isimli bir adam 26 yaşındaki eşi Holly Bramley'i dört kez bıçaklayarak öldürdü. Karısının cansız bedenini 200'den fazla parçaya bölen Metson bir arkadaşına parçaları atması için 50 sterlin (yaklaşık 2 bin 24 TL) para teklif etti.

Trend 06-04-2024 08:33

Cani anne yenidoğan bebeğini diri diri gömüp öldürmeye çalıştı! Mucizevi bir şekilde hayatta kalmayı başardı

23 yaşındaki Ugandalı anne yenidoğan bebeğini gece yarısı evinin bahçesine gömdü. Saatlerce toprak altında kalan bebek ertesi sabah saat 11.00'da bulundu. Hastaneye götürülen bebek kalbinde, midesinde veya diğer organlarında herhangi bir yaralanma olmadığı tespit edildikten sonra 6 gün boyunca tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi.

Trend 05-04-2024 13:46

Ev sahibini öldüren kiracı kendini savundu: '1400 lira kirayı 6 bin liraya çıkarttı'

Bursa'da kiracı Metin Aydın (31), ev sahibi Ümit Er'i (57) kahvehanede otururken silahla vurarak öldürdü. Hakim karşısına çıkan Aydın, ilk duruşmada savunma yaptı. Maktulün 1400 lira olan kirasını 6 bin liraya çıkarttığını söyleyen Aydın, "Kendilerinden yüzde 25 zam yapmasını istedim. Kabul etmeyip, kardeşi ile tehditler yağdırarak, evden çıkmamı istedi. Onu öldürmek benim kaderimmiş" dedi. Ümit Er'in eşi ise sanığın yalan söylediğini belirtti. İşte detaylar...

Haber 05-04-2024 11:59

20 yaşındaki hamile İsveçli kadın erkek arkadaşı tarafından telefon kablosuyla boğularak öldürüldü! 'Namus cinayeti' savunması yaptı

7 aylık hamile olan İsveçli Saga Forsgren Elneborg, Somalili erkek arkadaşı tarafından boğularak öldürüldü. 20 yaşındaki anne adayının cansız bedeni İsveç'in Örebro kentindeki evinde ölü bulundu. Mahkeme dosyasına sunulan olay yeri görüntüleri tüyler ürpertti.

Trend 05-04-2024 10:34

Her satırı korkunç! Aldatıldığını düşündü, eşini yakarak öldürdü

Muğla'nın Yatağan ilçesinde Mehmet Emin Ata Çoban (44), kendisini aldattığını düşündüğü eşi Figen Çoban'ı (40), üzerine benzin döküp yakarak öldürdü. Kan donduran olayın yargılamasında, mahkeme kararını verdi. Mehmet Emin Ata Çoban, ağırlaştırılmış müebbet, kayınbiraderi Süleyman Çoban (43) ise yardım ve yataklıktan 17 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Tutuksuz yargılanan anne Hatice Çoban ile komşuları Vahit Sarı ise beraat etti. İşte vahşetin detayları...

Haber 04-04-2024 15:55

Mersin'de kan donduran vahşet! Hastanede annesinin boğazını ve ayaklarını kesip silahla vurdu

Mersin'den tüyleri diken diken eden bir cinayet haberi geldi. Tarsus Devlet Hastanesi’nde tedavi gören 61 yaşındaki kadın, oğlu tarafından vahşice katledildi. M.Ç. (32), yanında refakatçi olarak kaldığı annesi Selma Çiftçi'nin bıçakla boğazını ve ayaklarını kesip silahla vurarak vahşice öldürdü. İşte kan donduran olayın tüm detayları...

Haber 04-04-2024 09:55

'Yurt dışına kaçabilirdim' Cesedi derin dondurucudan çıkmıştı! 3 yaşındaki Lina'nın davasında karar 'Hiçbirine indirim uygulamadı'

Gaziantep'te Lina Nazlı Erbay'ın (3) darbedilerek öldürülüp, cesedinin derin dondurucuda saklandığı olaya ilişkin davada mahkeme heyeti, tutuklu sanıklardan Muhabbet Toz'u ağırlaştırılmış müebbet ve 7 yıl, sevgilisi Mehmet Aksu'yu 27 yıl hapis cezasına çarptırdı.

Haber 03-04-2024 17:50

Antalya'da bir kişiyi öldürdükleri iddiasıyla yakalanan 2 kardeşten biri tutuklandı

Antalya'nın Serik ilçesinde iki aile arasında çıkan kavgada bir kişiyi bıçaklayarak öldürdükleri gerekçesiyle gözaltına alınan 2 kardeşten biri tutuklandı.

Yurthaber 03-04-2024 15:40

Diyarbakır’da çifte infaz! Mahkemeden çıkıp takip etti, ikisini de öldürdü…

Diyarbakır’da dehşete düşüren bir olay yaşandı. Anlaşmalı boşandıktan 1 saat sonra eski eşini ve yanındaki erkeği mahkeme çıkışı takip ederek öldürdü. Sevda Meşe’yi ve yanındaki Mehmet Sadıç’ı (50) tabanca ile ateş ederek öldüren Adem Meşe saklandığı adreste yakalanarak gözaltına alındı.

Haber 03-04-2024 14:59

Kocaeli'de silahla bir kişiyi öldüren, eşini yaralayan sanığa 23 yıl hapis cezası

Kocaeli'nin Derince ilçesinde, bir kişiyi markette silahla öldüren, eşini de yaralayan sanık 23 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Yurthaber 03-04-2024 14:00

Kastamonu'daki silahla kavgada yaralananlardan biri hastanede yaşamını yitirdi

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde çıkan kavgada silahla yaralanan 2 kişiden 1'i, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Yurthaber 03-04-2024 13:48

Karabük'te komşu dehşeti! Karı-kocaya kurşun yağdırdı: 1 ölü, 1 yaralı

Karabük'te komşular arasında çıkan kavga kanlı bitti. Üst kat komşularına tüfekle ateş eden bir kişi, 58 yaşındaki Gülseren Y'.yi öldürdü, eşini ise yaraladı. Saldırgan cinayetin ardından evinde yakalandı.

Haber 03-04-2024 01:18

Villadaki yangından cinayet çıktı! Öldürdüğü arkadaşını yakarken kendi de yanmış

Bursa’da villada çıkan yangının ardından kan donduran bir cinayet olayı çıktı. Yanan villada cesedi bulunan Mustafa Şentürk’ü (52), aynı yangında ağır yaralanan arkadaşı Ali Vurgun’un (49) öldürdüğü ortaya çıktı. Vurgun, boşanma aşamasındaki eşini rahatsız ettiği iddiasıyla Şentürk’ü öldürdüğünü itiraf etti. Vurgun, 5 gün depoda sakladığı cesedi yakmaya çalışırken kazara kendisini de yaktığını söyledi. İşte detaylar...

Haber 02-04-2024 15:59

Akrabasına parkta kurşun yağdırdı, cinayetin nedeni 'dedikodu' çıktı

Antalya'da İlker Sever (33), uzaktan akrabası Cihan Akın Güler'i (34) tabancayla vurarak öldürdü. Kan donduran cinayetin nedeni ise dedikodu çıktı. Sever, Güler'in, boşanıp birlikte yaşamaya devam ettiği S.P. hakkında dedikodu yaptığını öne sürdü. İşte detaylar...

Haber 02-04-2024 14:59

Bursa'da villada çıkan yangında ölen kişinin cinayete kurban gittiği belirlendi

Yangında yaralanan ve kendisini bahçıvan olarak tanıtan Ali Vurgun'un tedavi gördüğü hastanede yapılan sorgulamasında cinayeti itiraf ettiği öğrenildi.

Yurthaber 02-04-2024 13:49

Kan donduran cinayet! Polis memuru silahını çekip kurşun yağdırdı

Gaziantep'te kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. Polis memuru Yusuf Kenan Saygılı (51), tartıştığı eniştesi Doğan Saygılı'yı (50) beylik tabancası ile 6 el ateş ederek öldürdü. Yusuf Kenan Saygılı gözaltına alınırken, olay ile ilgili soruşturma başlatıldı. İşte detaylar...

Haber 02-04-2024 11:59

İzmir'de kuyumcu cinayeti şüphelisi, bekçilerin dikkati sayesinde yakalandı

İzmir'in Bornova ilçesinde kuyumcunun otomobilde silahla öldürülmesine ilişkin aranan zanlı, bekçilerin yaptığı uygulama sırasında yakalandı.

Yurthaber 02-04-2024 10:38

Samsun'da tartıştığı akrabasını silahla öldüren kişi gözaltına alındı

Samsun'un Çarşamba ilçesinde tartıştığı akrabasını silahla vurarak öldüren kişi gözaltına alındı.

Yurthaber 02-04-2024 10:28

Aldatıldığını öğrenen eş kıskançlık krizine girdi! Öfkeden deliye dönen kadın kocasının mahrem yerlerini kesti

Rusya'nın Mendeleyevsk kentinde bir adam karısının penisini bıçakla kestikten sonra tamamen çıplak bir şekilde yerde kanlar içinde yatarken bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri karşılaştıkları manzara karşısında şoke olurken genç kadın ve eşinin ihanet yüzünden aralarında tartışma yaşandığı belirtildi.

Trend 02-04-2024 09:49

İzmir sokaklarında cesetle sokak sokak araba turu! Yakalanınca Ben kadınım, sonradan erkek oldum dedi, yakayı ele verdi

Emanet ettiği parayı geri alamadığı kuyumcuyu sevgilisiyle arabada öldürdüler, cesediyle İzmir sokaklarında sokak sokak araba turu attılar! İzmir'in kanını donduran kuyumcu cinayetinin zanlısı günlerdir firari olarak aranıyordu. Üç ilde aranan zanlı cinayet mahallinde bulundu, "Ben kadınım, sonradan erkek oldum" deyince polis incelemede gerçeği ortaya çıkardı.

Haber 02-04-2024 09:48

İzmir'de silahla bir çocuğunu öldürüp diğerini yaralayan kişi intihar girişiminde bulundu

İzmir'in Karabağlar ilçesinde silahla bir çocuğunu öldürüp diğerini yaralayan kişi, intihar girişiminde bulundu.

Yurthaber 02-04-2024 07:46

Önce küçük kızlarını sonra kendisini vurdu! İzmir'de baba dehşeti... Yatak odasında kanlar içinde kaldılar

İzmir'de yaşayan Umut A., bir süre önce iki çocuğu ile birlikte evden ayrılan eşinin barışmayı kabul etmemesi üzerine, eşyalarını vermek için çocuklarıyla görüşmek istedi. Umut A., yatak odasında eşyaları toplarken bu sırada tabanca ile iki çocuğuna ve kendisine ateş etti. Hastaneye kaldırılan baba ve 2 kızından Tuğçe A. (6) yaşamını yitirirken, Umut A. ve diğer kızı Seda A.’nın (10) ise durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

Haber 02-04-2024 07:13

Uzman çavuş dehşeti! 4 aylık bebeğini öldürdü, eşini yaraladı, kendini de başından vurdu

Van'ın Çaldıran ilçesinde, bir süredir psikolojik sorunları olduğu öğrenilen uzman çavuş dehşet saçtı. 4 aylık bebeğini tabancayla öldüren uzman çavuş, eşini omzundan yaraladıktan sonra kendini de başından vurdu. Talihsiz bebeğin cansız bedeni morga götürülürken, hastaneye kaldırılan karı-koca tedaviye alındı. İşte detaylar...

Haber 31-03-2024 07:59

Seçim kavgası can aldı! Muhtarlık seçimi için akrabasını desteklemeyen kuzenlerini katlettiler

Bursa'da seçim kavgası can aldı. Mustafakemalpaşa ilçesinde düzenlenen bir eğlencede, yerel seçimlerde akrabalarından olmayan muhtar adayını desteklediği iddiasıyla amcasının oğulları E.Y. (36) ve M.Y. tarafından pompalı tüfekle vurulan Yusuf Yiğit hayatını kaybetti, saçmaların isabet ettiği biri 3 yaşındaki çocuk 2 kişi de yaralandı. Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı olaya ilişkin açıklama yaparken, E.Y. ve M.Y.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı. İşte detaylar...

Haber 31-03-2024 07:30