Filiz Erdeger Haberleri

Muhasebecinin bir anlık dalgınlığı 1 milyon TL zararına neden oldu

Eskişehir’de bir anlık dalgınlık sonrası toplam 1 milyon TL değerindeki evraklarını kaybeden muhasebeci Filiz Şen, “1 milyona yakın zararım var. 1 ay meslek men cezası veriyorlar, 1 ay hapis kararı var. Eğer vicdanlıysanız ne olur geri getirin. Çünkü onlar resmi kayıtlar. Onlar onun işine yaramaz” dedi.

Yurthaber 2024-03-27 11:02:57

Yeşilçam'ın yıldızı Filiz Akın son sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi: Boğazda oluşan...

Yeşilçam'ın yıldızı Filiz Akın bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyordu. Instagram hesabını aktif olarak kullanan Akın, son sağlık durumuyla ilgili sevenlerine bilgi verdi.

Magazin 2024-03-25 10:30:18

Sandık Kokusu'ndaki yatak sahnesi sosyal medyayı salladı! Filiz kızıyla evlenen eski eşini basınca...

Demet Akbağ, Özge Özpirinçci, Metin Akdülger, Necip Memilli gibi başarılı oyuncuların rol aldığı Sandık Kokusu son bölümde bomba anlar yaşandı. Eski eşi şimdi ise damadı olan Adnan'ı yatakta basan Filiz büyük bir şok yaşadı. O anlar sosyal medyayı da salladı.

Magazin 2024-03-21 14:08:50

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Filiz Akın sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi: İyileşmem için...

Yeşilçam'ın en güzel kadın oyuncularından biri olan Filiz Akın bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyordu. Akın, sağlık durumuyla ilgili sevenlerine bilgi verdi.

Magazin 2024-03-11 15:23:07

Darphane 300 kilo üretti, talep 1 ton! Altın fiyatları Kapalıçarşı’yı karıştırdı: Uzman isim gram altın için tahmini açıkladı, seçim sonrası senaryoyu anlattı

Gram altın fiyatları hafta içinde peş peşe rekor kırarak yüzde 8‘e yakın artış gösterdi. Ons altın ve dolar kurundaki yükseliş sonrası piyasada yaşanan hızlı yükseliş ise Kapalıçarşı altın fiyatları makas aralığını 400 liraya kadar taşıdı. İKO Başkanı Mustafa Akayık Darphane’de günlük 300 kiloluk altın üretimine rağmen talebin 1 ton olduğunu açıkladı. Ekonomist Filiz Eryılmaz ise, altın gram fiyatının 3000 TL’yi görebileceğini söyledi. Seçim sonrası için kur ve altın senaryosunu anlattı.

Finans 09-03-24 08:43

Sakla Beni'nin yıldızı Ceyda Düvenci iğne ipliğe döndü! Son pozları olay oldu! 'Boşanmak iyi geldi'

Şimdilerde Star Tv'de yayınlanan Sakla Beni dizisinde hayat verdiği 'Filiz' karakteriyle adından söz ettiren Ceyda Düvenci Bülent Şakrak ile boşanmasının ardından hedeflediği kiloya ulaştı. 1,5 ayda 6 kilo verdiğini söyleyen Düvenci son pozlarıyla sosyal medyayı salladı.

Magazin 06-03-24 08:03

Son dakika: Dolar 31 liranın üzerinde! Tarihi zirve sonrası döviz tahmini: ‘Seçim sonrasında…’

Son dakika: Dolar bugün yurt içinde 31 lirayı aşarak tüm zamanların en yüksek seviyesine yükseldi. Euro/TL kuru da 33,55’in üzerine çıktı. Döviz kurlarında yükseliş hızlanırken Ekonomist Doç.Dr. Filiz Eryılmaz dolar/TL tahmini yaptı. “Belki seçimden sonra biraz daha hızlı bir yükseliş görsek de bu doların enflasyondan daha fazla arttığı bir sürece tekabül etmez. Belki bir, bir buçuk ay buna izin verilir. 39-40 TL civarında bir dolar/TL ile yola devam ederiz” dedi.

Finans 21-02-24 16:02

ÖZEL | TL mevduat faizi ve kredi faiz oranları için açıklama geldi! Merkez Bankası’nın adımı sonrası tablo netleşti: ‘Ne alırsam gider dönemi bitti’

Merkez Bankası Başkanlığına Fatih Karahan’ın atanmasının ardından kurumun yeni yönetimi zorunlu karşılık oranlarında değişikliğe gitti. TL mevduatları için alınan bu kararın mevduat faizlerine nasıl etki edeceği merak ediliyordu. Ekonomist Doç. Dr. Filiz Eryılmaz, mevduat faizinde artış, kredi faiz oranlarında düşüş yaşanabileceğini dile getirdi. ‘Ne alırsam gider dönemi bitti’ diyen uzman isim altın, dolar ve borsa için Mynet’e çok kritik açıklamalarda bulundu.

Finans 05-02-24 13:36

CHP İzmir adaylarını açıkladı... Usta oyuncu Filiz Taçbaş CHP'den aday adayı olmuştu! Seçilebildi mi?

CHP Parti Meclisi, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve 30 ilçe belediye başkan adayını açıkladı. Oyuncu Filiz Taçbaş, 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde CHP'den İzmir Foça Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıklamıştı. Daha önce milletvekili adaylığı kabul görmeyen Taçbaş, belediye başkanı adayı da olamadı. Taçbaş, konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

Magazin 30-01-24 11:01

Selçuk’ta Filiz Başkan yeniden aday

Cumhuriyet Halk Partisi PM toplantısında oylamalar tamamlandı. Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel’in Selçuk Belediye Başkanlığı adaylığı kesinleşti.

Yurthaber 30-01-24 08:20

Cüneyt Arkın'ın ardından miras kavgası başlamıştı! Tanık olarak Nuri Alço dinlendi... Yüksek gelir detayı

Yeşilçam'ın unutulmaz ismi Cüneyt Arkın'ın ölümünden sonra ilk eşinden olan kızı Filiz Cüreklibatır’ın, mirastan mal kaçırdıkları ve pay alamadığı iddiasıyla Arkın’ın ikinci eşi Betül Cüreklibatır ve iki erkek kardeşine açtığı davada tanıklar dinleniyor. Duruşmada tanık olarak usta oyuncu Nuri Alço dinlendi. Alço, o dönemlerde Yeşilçam aktörlerinin yüksek bir gelir elde etmediğini söyleyerek "Kayınpederi olmasaydı Cüneyt Arkın’ın geçinmesi mümkün değildi" ifadelerini kullandı.

Magazin 17-01-24 15:55

1.5 ayda 6 kilo verdi! Sakla Beni'nin yıldızı Ceyda Düvenci incecik olmasının sırrını açıkladı

Şimdilerde Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel ve Asude Kalebek'in başrolünü paylaştığı Sakla Beni dizisinde hayat verdiği 'Filiz' karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Ceyda Düvenci son dönemde verdiği kilolarla dikkat çekiyor. Fit hali ile takipçilerinden övgü toplayan Düvenci 1,5 ayda tam 6 kilo verdi. Güzel oyuncu incecik olmasının sırrını da açıkladı.

Magazin 16-01-24 14:36

Sakla Beni'nin yıldızı Ceyda Düvenci son pozlarıyla olay oldu! 'Boşanma yaradı'

Şimdilerde Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel ve Asude Kalebek'in başrolünü paylaştığı Sakla Beni dizisinde hayat verdiği 'Filiz' karakteriyle büyük beğeni toplayan Ceyda Düvenci sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor. Formda haliyle çok beğenilen Düvenci'nin son pozları yine olay oldu. Güzel oyuncuya yorum yağdı.

Magazin 09-01-24 13:51

CHP’de 4 büyükşehir adayı açıklanıyor mu? İzmir için kadın aday iddiası: Filiz Ceritoğlu Sengel

CHP kulislerinde, Aydın’ın yanı sıra Mersin, Adana ve Hatay büyükşehir belediye başkanlarının yeniden aday gösterileceği dile getirilirken, bu isimlerin Perşembe günü PM onayına sunulabileceği ifade ediliyor. İzmir Büyükşehir’de ise “kadın aday” seçeneği güçlenirken, parti kulislerinde Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’in ismi öne çıkıyor.

Haber 03-01-24 07:13

İstanbul Barosu'ndan Can Atalay açıklaması! Suç duyurusunda bulundular

İstanbul Barosu Başkanı Filiz Saraç, Anayasa Mahkemesi'nce (AYM) ikinci kez ihlal kararı verilen Türkiye İşçi Partisi'nde (TİP) Hatay Milletvekili Can Atalay için kararı uygulamayan İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi üyeleri hakkında suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı.

Haber 28-12-23 14:40

Gram altın fiyatları için 2024 muhasebesi: Erkekler bile adını ezberledi! Ajda bilezik ve astar altın yatırımcının favorisi oldu

Yılı tamamlamaya çok kısa bir süre kala 2024 altın tahminleri yatırımcının gündemindeki sıcaklığını arttırdı. Uzmanlara göre altının bu yükselişi ve parlayışı 2024 yılında da devam edecek. Ekonomist Filiz Eryılmaz altın için Haziran 2024’e dikkat çekerken, Piyasa Uzmanı İslam Memiş ise, 2700 seviyesine yerleşecek bir gram altına göre herkes planını yapmalı” dedi. 2023’ün favorisinin ise ajda bilezik ve astar altın olduğunu söyledi.

Finans 16-12-23 10:00

Sakla Beni'nin yıldızı Ceyda Düvenci Yalı Çapkını itirafıyla şaşırttı! Meğer o rol ilk ona teklif edilmiş

Şimdilerde Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel ve Asude Kalebek'in başrolünü paylaştığı Sakla Beni dizisinde 'Filiz' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Ceyda Düvenci kendi programında Yalı Çapkını dizisiyle ilgili şaşıran bir itirafta bulundu. Düvenci, Yalı Çapkını dizisinden teklif aldığını ancak kabul edemediğini söyledi.

Magazin 15-12-23 15:39

Babası öldüğünde 12 günlüktü... İbrahim Erkal'ın küçük kızı büyüdü... Eşinin sözleri dikkat çekti

İbrahim Erkal’ın anısına düzenlenen ‘Hürmet’ konseri Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Konser öncesi çocukları ile objektiflere poz veren sanatçının eşi Filiz Akgün dikkat çekti. Gecede babası öldüğünde daha 12 günlük olan Elif Su da yer aldı.

Magazin 14-12-23 10:24

Selda Alkor'dan bomba sözler! Yeşilçam'ın '4 Yapraklı Yonca'sını hedef aldı: Bana itici gelmiştir

Oyuncu Selda Alkor, Fatma Girik, Türkan Şoray, Filiz Akın ve Hülya Koçyiğit’ten oluşan Dört Yapraklı Yonca hakkında söylediği sözlerle gündem oldu. Alkor'un yıllardır kullanılan bu kalıba itirazı bakın neden...

Magazin 11-12-23 11:48

Filiz Taçbaş, belediye başkanlığı için aday adayı oldu! Bakın ne kadar ödedi

Oyuncu Filiz Taçbaş bu sefer de 31 Mart 2024'te yapılacak olan yerel seçimlerde CHP'den İzmir Foça Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı. Filiz Taçbaş daha önce de milletvekilliği için aday olmuştu.

Magazin 07-12-23 10:14

Sandık Kokusu'nun Filiz'i Demet Akbağ kimdir, nereli ve kaç yaşında? Demet Akbağ'ın oynadığı dizi ve filmler

Demet Akbağ, Sandık Kokusu dizisinde Filiz karakterine hayat veriyor. Başarılı oyuncu; Özge Özpirinçci, Metin Akdülger ve Necip Memili ile başrolleri paylaşıyor. Show Tv'nin yeni dizisi Sandık Kokusu'nu Melis Civelek ve Zeynep Gür kaleme aldı. Dizinin yönetmenliğini ise Nezaket Coşkun üstlendi. Peki, Demet Akbağ kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Sandık Kokusu'nun Filiz'i Demet Akbağ'ın oynadığı dizi ve filmler...

Magazin 06-12-23 19:54

Gram altın ve hisse fonları yatırımcısını güldürdü: 11 ayda yüzde 75’e yakın kâr! ‘Tarihi zirvelerin görüleceği dönem…’

Yılın 11 ayını geride bırakırken yatırımcısının yüzünü güldüren getiriler de belli oldu. Bu yıl en fazla kâr ettiren yatırım aracı hisse senetleri oldu. Hisse senedi fonları ortalama yüzde 74,57 oranında prim yaptı. Uludağ Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Filiz Eryılmaz değerlendirmesinde, yeni zirveler için o tarihi işaret etti.

Finans 04-12-23 08:31

Arka Sokaklar'ın Ayla'sı Filiz Taçbaş'ın kızı bakın kim çıktı! Meğer TikTok fenomeniymiş

Filiz Taçbaş, Mahallenin Muhtarları, Çukur gibi ses getiren yapımlarda rol almıştı. Arka Sokaklar dizisi ise 18 sezondur devam ediyor. Filiz Taçbaş, dizide uzun yıllar boyunca dizide Ayla karakterini canlandırmıştı. Ünlü oyuncunun kızı Selin Yavuz, TikTok paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor.

Magazin 30-11-23 13:17

Yeşilçam'ın yıldızı Filiz Akın'dan üzen haber! Hastaneden paylaşım yaptı

Yeşilçam’da yer aldığı sayısız filmle hafızalara kazınan Filiz Akın hastaneden paylaşım yaparak sevenlerini üzdü. Türk sinemasının en sevilen isimlerinden biri olan Akın son halini paylaştı ve sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Filiz Akın’a ünlü isimlerden destek yağdı.

Magazin 22-11-23 08:32

Bağcılar'da eski sevgili dehşeti! 'Annen ile kardeşini öldürdüm, cenazeleri merdivende'

Bağcılar'da eski sevgili dehşet saçtı. Barbaros Tüzün ile Filiz Çilingir kısa süreli bir birliktelik yaşayıp ayrılmışlardı. Ayrılığı kabullenemeyen eski sevgili Tüzün, Filiz Çilingir'e defalarca ateş etti. Annesini korumak isterken 14 yaşındaki Selin Akçay da kurşunların hedefi oldu. Dehşet saçan eski sevgilinin, Filiz Çilingir'in büyük kızına attığı mesaj ise kan dondurdu.

Haber 08-11-23 00:00

Yeşilçam'ın yıldızları Türkan Şoray ve Filiz Akın yıllar sonra buluştu! Son halleri gündem oldu

Yeşilçam'ın efsane oyuncuları arasında yer alan Türkan Şoray ile Filiz Akın yıllar sonra bir araya geldi. Son dönemde sağlık sorunları yaşayan Akın, Türkan Şoray'a sarılarak hasret giderdi. Buluşmayı sosyal medya hesabından paylaşan Filiz Akın gönderisine, 'İki Cumhuriyet kadını arkadaş buluştuk' notunu düştü.

Magazin 25-10-23 16:25

Arka Sokaklar'ın yıldızı İlker İnanoğlu annesi Filiz Akın'la hasret giderdi! O anlara beğeni yağdı

Bir yıllık bir aradan sonra ekranlara geri dönen Arka Sokaklar dizisinin yıldız ismi İlker İnanoğlu annesi Filiz Akın'ı ziyaret etti. Set yoğunluğundan uzun süredir görüşemediklerini söyleyen ikiliye adeta beğeni yağdı.

Magazin 22-10-23 21:58

Şirince, dünyanın ’En İyi Turizm Köyü’ seçildi: Filiz Başkan’dan anlamlı konuşma

Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü tarafından başlatılan En İyi Turizm Köyü 2023 Yılı girişimi çerçevesinde Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Selçuk Belediyesi’nin yerel paydaşlarla ortak hazırladığı dosya ile yapılan başvuru sonucu Şirince, 60 ülkeden 260’ın üzerinde köy arasından “En İyi Turizm Köyü” ağına seçildi.

Yurthaber 20-10-23 12:26

Belediye meclis üyesi kadın ve oğlu saldırıya uğradı

Balıkesir’in Edremit Belediye Meclis üyesi Filiz Sırma Uluç ve oğlu Ulaş Altınoluk’ta kendilerine ait iş yerlerinin önünde üç kişi tarafından saldırıya uğradı.

Yurthaber 07-09-23 15:47

ADANIŞ KUTSAL KAVGA KONUSU VE OYUNCULARI! Adanış Kutsal Kavga ne zaman çekildi? ATV yayın akışı

Adanış Kutsal Kavga filmi ile ilgili aramalar filmin ATV yayın akışı listesinde yer almasıyla hız kazandı. İsmail Filiz ve Esra Bilgiç'in başrolde olduğu aksiyon filmi bu akşam televizyon ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Sinemadan sonra ilk kez televizyonda izleyiciyle buluşacak olan filme ilgi oldukça yoğun. Peki, Adanış Kutsal Kavga filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir? Adanış Kutsal Kavga ne zaman çekildi? ATV yayın akışı

Magazin 31-08-23 19:26

Hababam Sınıfı'nın 4 kız öğrencisinden biriydi! Yıllar sonra ortaya çıktı! Filiz Kutlar'ın son hali ile olay oldu

Yeşilçam'ın unutulmaz serisi Hababam Sınıfı Tatilde kadrosundaki 4 kız öğrencisinden biri olan Filiz Kutlar, uzun zamandır ekranlardan uzak bir yaşam sürüyor. Filiz Kutlar yıllar sonra ortaya çıktı ve son hali sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 18-08-23 14:25

Arka Sokaklar'ın Ayla'sı Filiz Taçbaş'ın kızı TikTok fenomeni oldu! Güzelliğiyle büyüledi

Ekranların en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da hayat verdiği Ayla karakteriyle hafızalarımıza kazınan Filiz Taçbaş rol aldığı yapımlar, başarılı oyunculuğu ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Ünlü oyuncunun Cahit Yavuz ile evliliğinden olan kızı Selin Yavuz şimdilerde büyüdü ve sosyal medya fenomeni oldu. Taçbaş'ın kızı güzelliğiyle kendine hayran bıraktı.

Magazin 17-08-23 11:52

ÜVEY ANNE FİNAL BÖLÜMÜ tek parça izle! ATV ÜVEY ANNE dizisi 8. bölümde neler olacak? Son bölüm özeti

Üvey Anne dizisi sekizinci bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. Erken final kararı alan Üvey Anne'nin oyuncu kadrosunda Hazal Filiz Küçükköse, Kutsi, Aslı Tandoğan, Ezgi Şenler, Ayşegül Günay, Hakan Eratik, Emin Günenç, Ayşen İnci gibi oyuncular yer alıyor. Peki, Üvey Anne final bölümü olan 8. bölümünde neler olacak? İşte son bölüm özeti...

Magazin 14-08-23 19:16

ÜVEY ANNE 7. BÖLÜM tek parça izle! ATV ÜVEY ANNE dizisi yeni bölümde neler olacak? Son bölüm özeti

Üvey Anne dizisi yedinci bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. Ekranların sevilen dizisi Üvey Anne'nin oyuncu kadrosunda Hazal Filiz Küçükköse, Kutsi, Aslı Tandoğan, Ezgi Şenler, Ayşegül Günay, Hakan Eratik, Emin Günenç, Ayşen İnci gibi oyuncular yer alıyor. Dizi, sıra dışı hikayesiyle dikkat çekiyor. Peki, Üvey Anne 7. bölümde neler olacak? İşte son bölüm özeti...

Magazin 07-08-23 18:57

ATV bir dizinin daha fişini çekti! Final tarihi belli oldu

ATV'de bu yaz yayın hayatına başlayan diziler üst üste final kararı aldı. Geçtiğimiz günlerde Vermem Seni Ellere dizisiyle ilgili final kararı alan kanal bu kez bir dizinin daha fişini çekti. Oyuncu kadrosunda Hazal Filiz Küçükköse, Kutsi, Aslı Tandoğan, Ezgi Şenler, Ayşegül Günay, Hakan Eratik, Emin Günenç, Ayşen İnci gibi isimlerin yer aldığı Üvey Anne dizisi her hafta pazartesi akşamı yayınlanıyordu. Dizi şaşırtan bir kararla final yapacak.

Magazin 04-08-23 14:53

ATV'den şaşırtan final kararı! O dizinin fişini çekti

ATV'de bu yaz yayın hayatına başlayan diziyle ilgili flaş karar alındı. Oyuncu kadrosunda Emre Bey, Buse Meral, Fatih Al, Filiz Ahmet, Cihat Tamer, Bülent Alkış, Goncagül Sunar, Bahtiyar Engin, Burak Can, Sina Özer gibi isimlerin yer aldığı Vermem Seni Ellere dizisi her hafta pazar akşamı yayınlanıyordu. Dizinin final yapacağı ortaya çıktı.

Magazin 01-08-23 22:22

ÜVEY ANNE 6. BÖLÜM tek parça izle! ATV ÜVEY ANNE dizisi yeni bölümde neler olacak? Son bölüm özeti

Üvey Anne dizisi altıncı bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. Ekranların yeni dizisi Üvey Anne'nin oyuncu kadrosunda Hazal Filiz Küçükköse, Kutsi, Aslı Tandoğan, Ezgi Şenler, Ayşegül Günay, Hakan Eratik, Emin Günenç, Ayşen İnci gibi oyuncular yer alıyor. Dizi, sürükleyici sıra dışı hikayesiyle dikkat çekiyor. Peki, Üvey Anne 6. bölümde neler olacak? İşte son bölüm özeti...

Magazin 31-07-23 20:59

VERMEM SENİ ELLERE 7. BÖLÜM tek parça izle! ATV VERMEM SENİ ELLERE dizisi yeni bölümde neler olacak? Son bölüm özeti

Vermem Seni Ellere dizisi yedinci bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. Ekranların yeni dizisi Vermem Seni Ellere'nin oyuncu kadrosunda Emre Bey, Buse Meral, Fatih Al, Filiz Ahmet, Cihat Tamer, Bülent Alkış, Goncagül Sunar gibi oyuncular yer alıyor. Dizi, sürükleyici hikayesiyle dikkat çekiyor. Peki, Vermem Seni Ellere 7. bölümde neler olacak? İşte son bölüm özeti...

Magazin 31-07-23 20:59

Bu altın yatırım için değil, içmek için! Gramı bin 400 lira

Bursa'da altın imalatçısı Ekrem Filiz, ilginç bir girişimde bulunarak imalat işini bırakıp altını içilebilir hale getirdi. Altının içindeki zararlı bileşenleri imha ettiğini söyleyen Filiz, sadece yararlı minerallerin içinde bırakıldığı içilebilir altının, bir çok hastalığa fayda sağladığını öne sürdü. Filiz, gramı bin 400 liradan sattığı altın tozuna bakanlıktan ek gıda takviyesi izni de aldığını söyledi. İşte detaylar...

Haber 31-07-23 12:40

VERMEM SENİ ELLERE 6. BÖLÜM tek parça izle! ATV VERMEM SENİ ELLERE dizisi yeni bölümde neler olacak? Son bölüm özeti

Vermem Seni Ellere dizisi altıncı bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. Ekranların yeni dizisi Vermem Seni Ellere'nin oyuncu kadrosunda Emre Bey, Buse Meral, Fatih Al, Filiz Ahmet, Cihat Tamer, Bülent Alkış, Goncagül Sunar gibi oyuncular yer alıyor. Dizi, seyircilerden tam puan almayı başardı. Peki, Vermem Seni Ellere 6. bölümde neler olacak? İşte son bölüm özeti...

Magazin 23-07-23 20:23

ÜVEY ANNE 4. BÖLÜM İZLE! Üvey Anne hangi gün, bu akşam var mı? Son bölüm özeti ve ATV yayın akışı

Üvey Anne 4. bölüm izle ekranı, dizinin ATV yayın akışı listesine yer almasıyla birlikte merak edildi. Hazal Filiz Küçükköse ve Kutsi'nin başrolde olduğu dizi, ikili ilişkileri konu alıyor. Geçtiğimiz ay ekran yolculuğuna başlayan dizinin hangi gün yayınlandığı da merak edilen bir diğer konu oldu. Peki, Üvey Anne hangi gün, bu akşam var mı? Üvey Anne 4. bölüm izle ekranı ile son bölüm özeti ve 21 Temmuz ATV yayın akışı...

Magazin 21-07-23 18:40

VERMEM SENİ ELLERE 5. BÖLÜM! Vermem Seni Ellere konusu nedir, oyuncuları kimler? 16 Temmuz ATV yayın akışı

Vermem Seni Ellere dizi konusu ve oyuncuları ile yeni bölümü izleyiciler tarafından merak edildi. Çekimleri Ordu'da gerçekleştirilen dizinin oyuncu kadrosunda Emre Bey, Buse Meral, Fatih Al, Filiz Ahmet, Cihat Tamer ve Esin Gündoğdu gibi isimler bulunuyor. Dizinin 4. bölümü de araştırılan bir diğer konu oldu. Peki, Vermem Seni Ellere konusu nedir, oyuncuları kimler? 16 Temmuz ATV yayın akışı...

Magazin 16-07-23 19:02

Üvey Anne bu akşam var mı, neden yok? Üvey Anne yeni bölüm ne zaman? 26 Haziran 2023 ATV yayın akışı

Üvey Anne dizisi neden yok, sorusunun yanıtı merak ediliyor. Başrollerini Hazal Filiz Küçükköse, Kutsi ve Aslı Tandoğan gibi isimlerin paylaştığı Üvey Anne dizisinin yeni bölümü Atv'nin 26 Haziran 2023 tarihli yayın akışı listesinde yer almadı. Diziyi seyretmek isteyenler Üvey Anne'nin yeni bölümüne ilişkin sorgulamalarına hız kazandırdı. Peki, Üvey Anne bu akşam var mı, neden yok? Üvey Anne yeni bölüm ne zaman?

Magazin 26-06-23 19:10

Kutsi kimdir, nereli ve kaç yaşında? Üvey Anne'nin Faruk'u Kutsi'nin dizi ve şarkıları

Kutsi, ATV'de yayınlanacak Üvey Anne dizisinde Faruk Gencer karakterine hayat verecek. Hazal Filiz Küçükköse ve Aslı Tandoğan ile başrolü paylaşacak olan başarılı oyuncunun hayatı ve biyografisi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Gerçek bir hikayeden uyarlanan dizinin yönetmen koltuğunda Yasemin Türkmenli oturuyor. Merak edilen yapımın senaryosunu ise Yasemin Kırbaş kaleme aldı. Peki, Kutsi kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Üvey Anne'nin Faruk'u Kutsi'nin dizi ve şarkıları...

Magazin 19-06-23 20:12

Üvey Anne'nin Serap'ı Hazal Filiz Küçükköse kimdir, nereli ve kaç yaşında? Hazal Filiz Küçükköse'nin hayatı, oynadığı dizi ve filmler

Hazal Filiz Küçükköse, Üvey Anne dizisinde Serap Kutlu karakterine hayat verecek. Kutsi ve Aslı Tandoğan ile başrolü paylaşacak olan başarılı oyuncunun hayatı ve biyografisi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Gerçek bir hikayeden uyarlanan dizinin yönetmen koltuğunda Yasemin Türkmenli oturuyor. Merak edilen yapımın senaryosunu ise Yasemin Kırbaş kaleme aldı. Peki, Hazal Filiz Küçükköse kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Hazal Filiz Küçükköse'nin hayatı, oynadığı dizi ve filmler...

Magazin 19-06-23 20:11

Üvey Anne'nin İpek'i Aslı Tandoğan kimdir, nereli ve kaç yaşında? Aslı Tandoğan evli mi, eşi kim?

Aslı Tandoğan, Üvey Anne dizisinde İpek Zengin karakterine hayat veriyor. Kutsi ve Hazal Filiz Küçükköse ile başrolü paylaşacak olan başarılı oyuncunun hayatı ve biyografisi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Gerçek bir hikayeden uyarlanan dizinin yönetmen koltuğunda Yasemin Türkmenli oturuyor. Merak edilen yapımın senaryosunu ise Yasemin Kırbaş kaleme aldı. Peki, Üvey Anne'nin İpek'i Aslı Tandoğan kimdir, nereli ve kaç yaşında? Aslı Tandoğan evli mi, eşi kim?

Magazin 19-06-23 20:11

Üvey Anne'nin Mete'si Hakan Eratik kimdir, nereli ve kaç yaşında? Hakan Eratik ve Yeşim Salkım ne zaman boşandı?

Hakan Eratik Üvey Anne dizisinde Mete Sönmez karakterine hayat veriyor. Kutsi ve Hazal Filiz Küçükköse'nin başrolü paylaştığı dizi için geri sayım sona ererken ünlü oyuncunun hayatı ve biyografisi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Gerçek bir hikayeden uyarlanan dizinin yönetmen koltuğunda Yasemin Türkmenli oturuyor. Peki, Üvey Anne'nin Mete'si Hakan Eratik kimdir, nereli, kaç yaşında? Hakan Eratik ve Yeşim Salkım ne zaman boşandı?

Magazin 19-06-23 20:11

Üvey Anne'nin Serap'ı Hazal Filiz Küçükköse ile ikizinin benzerlikleri şaşırttı! Meğer birbirlerinin yerine geçiyorlarmış

Üvey Anne dizisinde canlandırdığı Serap karakteriyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Hazal Filiz Küçükköse ile ikizinin benzerlikleri görenleri şaşırttı. Ünlü oyuncu ve ikizinin eskiden birbirlerinin yerine geçtikleri ortaya çıktı.

Magazin 19-06-23 20:09

Yeşilçam'ın güzel oyuncusu Filiz Akın'ın son hali dikkat çekti! Yorum yağdı

Yeşilçam'ın dört yapraklı yoncası arasında yer alan ünlü oyuncu Filiz Akın, sol kulağının üst tarafındaki kanserli doku ve ses tellerinde yaşadığı sorunların ardından çok sayıda ameliyat olmuştu. Uzun süredir tedavi gören ünlü oyuncu müjdeli haberi sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu. Filiz Akın'ın son haline yorum yağdı.

Magazin 19-06-23 12:44