Hasta Haberleri

Van'da sağlık ekipleri 4 yaşındaki çocuk için seferber oldu

Van'ın Çaldıran ilçesinde rahatsızlanan 4 yaşındaki çocuk, sağlık ekiplerinin çalışmasıyla hastaneye ulaştırıldı.

Yurthaber 27-03-2024 10:47

Samsun'da kalbinde dört rahatsızlığı bulunan hasta tek operasyonla tedavi edildi

Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, literatürde çok nadir görülen doğuştan kalp rahatsızlıkları bulunan 24 yaşında Resul Con, başarılı açık kalp ameliyatıyla tek operasyonla sağlığına kavuştu.

Yurthaber 13-03-2024 10:05

Çorum'da beyin ölümü gerçekleşen kişinin organları 5 hastaya nakledilecek

Çorum'da beyin ölümü gerçekleşen 33 yaşındaki kişiden alınan kalp, böbrek, karaciğer ve kornea, 5 hastaya nakledilecek.

Yurthaber 28-02-2024 11:00

Psikiyatri uzmanından önemli tavsiye! 'İlk başta geldiklerinde hep bir endişe olur...'

Kayseri Şehir Hastanesi’nde Psikiyatri Uzmanı olarak görev yapan Dr. Muhammet Emin Dağüstü, psikiyatri hastalarının doktora geldiklerinde hep bir endişesinin olduğunu söyleyerek, “Hepimizin psikiyatriye başvuran hastalar gibi parçaları vardır” dedi.

Kadin 19-02-2024 17:53

Diğer Haber Etiketleri

belirti Doktor Hemşire Polis memuru deprem alkol muz sperm cinsel ilişki tatlı bebek köy Şehir hastanesi ben kaşıntı hastalık diyaliz yoğun bakım Kalp‎ Karaciğer‎ Organ nakli‎ Pankreas‎ Göz Gaziantep Çorum İngiltere Adana Ağrı Bingöl Erzincan Hakkari Hatay Mersin Kocaeli Konya Kahramanmaraş Muş Samsun Siirt Tekirdağ Van Batman Şırnak Cizre Çaldıran Derecik Elbistan Gebze Kırşehir Valiliği sigara prezervatif kahve Gazze kış hastane ameliyat terleme uçak çocuk oyuncak antibiyotik aşevi kar otopark organ bağışı ambulans ambulans uçak hediye tedavi sağlıklı beslenme helikopter idrar kar yağışı antalya Çin yangın polis beyin ölümü cilt kanseri demans depresyon diyabet enfeksiyon kalp krizi kanser karaciğer yağlanması karın ağrısı lösemi mesane kanseri siroz şeker hastalığı tümör virüs Pervari Sason Şemdinli Şirvan Moskova İran Portekiz Rusya Fahrettin Koca akıntı cilt cilt kanseri belirtileri demans hastalığı demans hastalığı nedir bacak bağış boğaz engelli gece halk otobüsü hayat idrarda kan idrarda kan görülmesi araştırma diyabet belirtileri eğitim karaciğer kanseri karaciğer kanseri belirtileri isparta 32 spor yumru yol yara yaşam yaşlı yaşlı kadın yemek mesane kanseri belirtileri mesane kanseri nedir konuşmak konya şehir hastanesi mersin şehir hastanesi psikiyatri sağlik sargı bezi poliklinik potasyum sma sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı kabul koku pankreas belirtileri pankreas kanseri omuz ağrısı operasyon uzman paletli ambulans ziyaret karakter özellikleri

Hasta

Hasta Hakkındaki Haberler Mynet'te. Hasta Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Muş'ta duran kalbi çalıştırılan genç, ambulans uçakla Adana'ya sevk edildi

Muş'un Bulanık ilçesinde duran kalbi 20 dakikalık müdahaleyle çalıştırılarak entübe edilen 17 yaşındaki hasta, ambulans uçakla Adana'ya sevk edildi.

Yurthaber 13-02-2024 08:30

Kocaeli'de halk otobüsü şoförü fenalaşan yolcuyu hastaneye yetiştirdi

Kocaeli'de özel halk otobüsünün şoförü fenalaşan yolcusunu hastaneye götürdü.

Yurthaber 02-02-2024 13:32

Van'da tedavi gören 5 yaşındaki çocuk ambulans uçakla Ankara'ya sevk edildi

Van'da nefrotik sendrom tanısıyla tedavi gören 5 yaşındaki çocuk, ambulans uçakla Ankara'ya sevk edildi.

Yurthaber 01-02-2024 10:58

Siirt'te yolu kardan kapanan köylerdeki 2 hasta ekipler tarafından hastaneye ulaştırdı

Siirt'in Pervari ve Şirvan ilçelerinde yolu kardan kapanan köylerdeki 2 hasta, ekiplerin desteğiyle hastaneye ulaştırıldı.

Yurthaber 30-01-2024 08:08

Muş'ta yolu kapanan köylerdeki hastalar, ekiplerin çabasıyla hastaneye ulaştırıldı

Muş'un Bulanık ve Malazgirt ilçelerinde yolu kardan kapanan köylerdeki hastalar, ekiplerin çalışması sonucu hastaneye götürüldü.

Yurthaber 29-01-2024 12:03

Duyunca şaşıracaksınız! Hasta olduğunuzda iyileştirecek ezber bozan ilginç gıdalar! Çikolata bile var

Kış aylarında pek çok insan hastalıklardan muzdarip oluyor. Pek çok insanın hastalıklar bakımından kendini kötü hissettiği yılın bu zamanlarında sağlıklı beslenme büyük önem taşıyor. Ancak bir beslenme uzmanının verdiği tavsiyeler adeta ezber bozdu. Beslenme uzmanının hasta olduğunuzda iyileşmenizi hızlandırabilecek yiyecekler önerisinde çikolata gibi ilginç yiyecekler de var. İşte o şaşırtıcı liste...

Kadin 29-01-2024 11:39

Kırşehir'de kazanlar yaşlı, hasta, engelli ve ihtiyaç sahipleri için kaynıyor

Kırşehir Valiliği tarafından Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde oluşturulan aşevinde hazırlanan yemekler, hasta, engelli, yaşlı ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

Yurthaber 29-01-2024 11:09

Muş'ta yolu kapanan köylerdeki hastalar, ekiplerin çabasıyla hastaneye ulaştırıldı

Muş'un Varto ilçesinde yolu kardan kapanan köylerdeki hastalar, İl Özel İdaresi ve 112 Acil Sağlık ekiplerinin çalışmasıyla hastaneye ulaştırıldı.

Yurthaber 29-01-2024 08:29

Hakkari'de yolu kardan kapanan köydeki hasta kadının yardımına ekipler yetişti

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde yolu kardan kapanan köyde rahatsızlanan hipertansiyon hastası kadın, ekiplerin çalışmasıyla hastaneye ulaştırıldı.

Yurthaber 26-01-2024 08:20

Muş'ta yolu kardan kapanan mezrada rahatsızlanan kadın hastaneye kaldırıldı

Muş'ta yolu kardan kapanan mezrada rahatsızlanan kadın, ekiplerin saatler süren çalışmasıyla Batman'ın Sason ilçesinde hastaneye ulaştırıldı.

Yurthaber 16-01-2024 07:47

Tekirdağ Şehir Hastanesinde üç yılda 3 bin yabancı hasta sağlık hizmeti aldı

Tekirdağ'da 3 yıl önce açılan Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi bugüne kadar aralarında 30 farklı ülkeden 3 bin yabancı hastaya hizmet verdi.

Yurthaber 11-01-2024 14:08

Batman'da özel hastanede çıkan yangın söndürüldü

Batman'da özel bir hastanede çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Yurthaber 11-01-2024 09:56

Konya Şehir Hastanesi 3,5 yılda 7,5 milyon poliklinik ve acil hizmeti verdi

Konya'da fiziki altyapısı ve sahip olduğu yüksek teknolojiyle dikkati çeken, 1250 yatak kapasiteli Şehir Hastanesi, açıldığı günden bu yana yaklaşık 7,5 milyon poliklinik ve acil hizmeti verdi.

Yurthaber 03-01-2024 11:47

Karın ağrısı şikayetiyle hastaneye giden adamın midesinden çıkanlar doktorları şaşkına çevirdi! 450 parça metal: Çivi, cıvata, somun...

İran'da ismi açıklanmayan bir hasta karın ağrısı şikayetiyle acil servise başvurdu. Dayanılmaz ağrı nedeniyle hastaneye başvuran hastanın midesinden 450 parça metal çıkartıldı. Ahvaz İmam Humeyni Hastanesi Başhekimi Ahmed Rıza Muhtedi çıkartılan metal parçaların arasında çivi, cıvata ve somunların olduğunu söyledi.

Trend 24-12-2023 15:42

'Virüs potpurisi yaşıyoruz' Uzman isim uyardı! 'Hastaların sayısı 2 katına çıktı' İnfluenza virüs, koronavirüs, adenovirüs, rinovirüs...

Kış aylarına girilmesiyle beraber hastalık şikayetleri artarken uzmanlardan da önemli uyarılar geliyor. Tekirdağ Çorlu Devlet Hastanesi Başhekimi ve Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Mustafa Doğan da üst solunum yolları enfeksiyonları hastalıklarında artış olduğunu ve acil servise başvuran hastaların sayısının 2 katına çıktığını belirterek, "Virüs potpurisi yaşıyoruz" dedi.

Haber 23-12-2023 10:39

Portekizli lösemi hastası çocuğa kök hücre Erzincan'da görevli polisten

Kök hücre bağışıyla Portekizli lösemi hastası çocuğa umut olan Erzincan'da görevli trafik polisi Burak Güneş, "Bizim meslek genel anlamda insanlara yardım etmeyi amaçlıyor. Bu nedenle bunun mesleğimin bir gereği olduğunu düşündüm." dedi.

Yurthaber 18-12-2023 12:04

Daha önce de hastanın karnında sargı bezi unutmuştu! O doktordan bir vukuat daha…

Antalya’da görev yapan bir doktor ve hastane hakkında akıllara durgunluk veren bir iddia gündeme geldi. 2013 yılında tüp ligasyonu (tüplerin bağlanması) yaptıran 43 yaşındaki Şerife Erenci 4,5 yıl sonra hamile kalınca işlemi yaptığını öne süren doktor D.A. ve hastane hakkında dava açtı. D.A.'nın farklı bir olayda hastanın vücudunda sargı bezi unutan doktor olduğu da ortaya çıktı. İşte Antalya’daki ilginç olayla ilgili haberin detayları…

Haber 13-12-2023 11:19

Kızını da yanına alarak yatalak eşini kaderine terk etti! Ailesi tarafından terk edilen adam açlıktan öldü

Çin'in Guangdong eyaletinde yaşanan bir olay ülke gündemine yerleşti. İsmi açıklanmayan yatalak bir hastanın kızı ve eşi tarafından terk edilmesiyle ortaya çıkan trajik ölüm çok konuşuldu. Yaşlı adamın evde tek başına kaldığı süre boyunca ihtiyaçlarını karşılayamadığı ve açlıktan hayatını kaybettiği ifade edildi.

Trend 01-12-2023 10:05

Anagold 24 Erzincanspor'un hafta sonu maçının geliri SMA'lı bebeğe bağışlanacak

TFF 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Anagold 24 Erzincanspor, hafta sonu oynayacakları Isparta 32 Spor maçının bilet gelirini, spinal müsküler atrofi (SMA) hastası 9 aylık Nilperi Güler bebeğin tedavisi için bağışlayacak.

Yurthaber 24-11-2023 13:39

Gazzeli hastaları taşıyan uçak Türkiye'de! Bakan Koca, havalimanında bizzat karşıladı

İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırılarda yaralanan kanser hastası Filistinliler Türkiye'de tedavi ediliyor. 61 hasta ve beraberindeki 49 refakatçıyla El-Ariş Havalimanından kalkan uçak, Ankara Etimesgut Askeri Havalimanına indi. Hastaları Sağlık Bakanı Fahrettin Koca karşıladı. Havalimanında gazetecilere açıklamalarda bulunan Bakan Koca, Filistin'den Türkiye'ye şimdiye kadar 88 hastanın getirildiğini ifade etti.

Haber 20-11-2023 16:34

Bacağı kesilme riski bulunan hasta, İzmir Şehir Hastanesinde hızlı müdahaleyle iyileşti

İzmir'de damar tıkanıklığı nedeniyle bacağını kaybetme riski bulunan hasta, İzmir Bayraklı Şehir Hastanesinde 1,5 saat süren ameliyatla sağlığına kavuştu.

Yurthaber 20-10-2023 10:32

Hemşire ve hastası yasak aşk yaşadı! Karısına söylemekle tehdit edip şantaj yaptı... Deste deste para talep etti

İsmi Katya olarak açıklanan bir hemşire hastasıyla yaşadığı yasak aşkın her dakikasını fotoğraflayarak sevgilisini karısına ifşa etmekle tehdit edince ortalık bir anda karıştı. Hemşire sevgilisinden 84 bin sterlin (yaklaşık 2 milyon 868 bin TL) talep etti. Katya'nın şantaj dozunu arttırması üzerine sevgilisi ise durumu polise şikayet etti. Polis şimdi olayı araştırıyor.

Trend 18-10-2023 09:55

Çorum'da hastasından ameliyat parası aldığı iddia edilen doktor tutuklandı

Çorum'da ameliyat ettiği hastadan ameliyat ücreti aldığı iddia edilen doktor tutuklandı.

Yurthaber 11-10-2023 14:03

Gaziantep Şehir Hastanesi hasta kabulüne başladı

Yapımı tamamlanan Gaziantep Şehir Hastanesi hasta kabulüne başladı.

Yurthaber 09-10-2023 15:56

Kahramanmaraş'ta hasta taşıyan ambulansın devrilmesi sonucu 5 kişi yaralandı

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde hasta taşıyan ambulansın devrilmesi sonucu 5 kişi yaralandı.

Yurthaber 03-08-2023 07:29

Ambulans helikopter boğazına kalem kapağı kaçan bebek için havalandı

Şırnak'ın Cizre ilçesinde boğazına kalem kapağı kaçan 1 yaşındaki Muhammed Yakup Alto, tedavi için ambulans helikopterle Diyarbakır'a nakledildi.

Yurthaber 01-08-2023 07:52

Hastanenin otoparkında hemşire diyaliz hastasıyla cinsel ilişkiye girdi! Hastası kalp krizi geçirince yakalanmamak için ambulans çağırmadı

İngiltere’de Penelope Williams isimli bir hemşire çalıştığı hastanenin otoparkında diyaliz hastasıyla cinsel ilişkiye girdi. Yaklaşık 1 yıldır birlikte olan hemşire ve hastasının yakınlaştığı anlarda ismi açıklanmayan diyaliz hastası kalp krizi geçirdi. Hemşire ise ilişkilerinin ifşa edilmemesi için ambulans çağırmayı reddedince hasta feci şekilde hayatını kaybetti.

Trend 04-07-2023 15:29

Böylesi kimsenin aklına gelmez! Doktor 16 yaşındaki hastasına ikram ettiği kahvenin içine spermini koydu... Gerçeği tadı ortaya çıkarttı

İngiltere’nin Taunton şehrindeki bir hastanede doktor olarak görev yapan Nicholas John Chapman, 16 yaşındaki hastasının kahvesine spermini koyarak cinsel saldırıda bulunma suçundan yargılanıyor. Genç kızın fincanın dibinde sümüksü bir yapıyı fark etmesi üzerine duruma polise şikayet etmesiyle Dr. Chapman görevinden uzaklaştırıldı ve hakkında soruşturma başlatıldı.

Trend 06-06-2023 08:07

Defne Devlet Hastanesi bölge halkını kilometrelerce yolculuktan kurtardı

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'da, 2 ayda tamamlanıp hizmete alınan 300 yataklı Defne Devlet Hastanesi, daha önce kapsamlı sağlık tesisi bulunmayan ilçe halkından "tam not" aldı.

Yurthaber 24-05-2023 11:06

Erzincan’da kornea nakli yapılan hasta sağlığına kavuştu

Erzincan'da görme yetisini büyük oranda kaybeden hasta kornea nakliyle sağlığına kavuştu.

Yurthaber 09-05-2023 11:40

Cildinizde ortaya çıkan tehlikeli diyabet belirtisi! Hastaların yüzde 55'i aynı durumu yaşıyor

Ciltte meydana gelen ufak değişimler görmezden gelinse de çok ciddi hastalıkların belirtisi olabiliyor. Uzmanlar diyabet hastalarının yüzde 55'inin yaşadığı cilt problemlerini açıklayarak diyabet belirtileri hakkında uyarılarda bulunuyor.

Haber 09-05-2023 09:10

Adana'da emniyet personeli, polis olmak isteyen hasta çocuğu ziyaret etti

Adana'da polis ekipleri, primer immün yetmezliği tedavisi gören 4 yaşındaki hasta çocuğu evinde ziyaret ederek hediyeler verdi.

Yurthaber 05-05-2023 10:20

Karaciğer kanserinin bilinmeyen belirtisi! Özellikle geceleri artış görülüyor...

Karaciğer kanseri dünyada en sık görülen kanser türleri arasında bulunuyor. Erken evrelerinde fazla belirti vermeyen ve sinsice ilerleyen karaciğer kanserinin bilinmeyen işaretleri bulunuyor. Yayınlanan bir kanser vakasında 52 yaşındaki hasta kadının yaşadığı karaciğer kanseri belirtileri açıklandı. Bu belirtiler hakkında bilinçli olmak ve hastalığı erken teşhis etmek hayat kurtarıyor.

Haber 03-05-2023 16:49

Tuvalette görülen bu belirtiye dikkat! Kanser hastalarının yüzde 85'inde görülen yaygın belirti

Kanser, vücudun çeşitli bölümlerinde meydana gelebiliyor. Her kanser türünün belirtisi farklılık gösteriyor. Bu belirtilere karşı bilinçli olmak ve tedaviye erken başlamak hayati önem taşıyor. Uzmanlar mesane kanseri hastalarının yüzde 85'inin aynı durumu yaşadığı belirterek tuvalette görülen riskli belirti hakkında uyarıyor.

Haber 04-04-2023 09:13

Karaciğerin bittiğini gösteren işarete dikkat! Hastaların yüzde 82'si aynı belirtiyi yaşıyor

Karaciğerin vücutta oldukça önemli olan yaşamsal görevleri bulunmaktadır. Vücutta kendini yenileyebilen tek organ olan karaciğer zararlı etkenlere maruz kaldığında sağlıklı dokusunu yenileyememektedir. Karaciğer yetmezliği, siroz gibi oldukça tehlikeli hastalıklar büyük problemlere neden olabilmektedir. Uzmanlar karaciğerin bittiğine işaret eden siroza sahip olan hastaların yüzde 82'sinin aynı belirtiyi yaşadığını açıklıyor.

Haber 29-03-2023 17:15

Bu belirtisini kimse bilmiyor! Demansın erken uyarı işaretine dikkat

Demans, unutkanlığın yoğun olduğu birçok hastalığa verilen isimdir. Yaşlılarda sıklıkla görülen demansı erken teşhis etmek ve demans hastalığı hakkında bilinçli olmak bu sağlık sorununun seyrini değiştirmektedir. Demans belirtileri sadece unutkanlıktan ibaret değildir. Yapılan araştırmalar toplumda sıklıkla yaşanan bir durumun demansın erken uyarı işareti olabileceğini belirtiyor.

Haber 27-03-2023 08:58

Mersin Şehir Hastanesi'nde hava, kara ve denizden transfer edilen depremzedeler tedavi edildi

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ilk anından itibaren "Hastane Afet ve Acil Durum Planı"nı devreye alan Mersin Şehir Hastanesi, helikopter pistinin bulunması, otoyol bağlantısı ve limana yakınlığı sayesinde 8 bin 704 depremzedenin kısa sürede tedaviye alınmasına imkan sağladı.

Yurthaber 06-03-2023 13:37

Deprem bölgesinden İstanbul'a getirilen 1199 yaralının tedavisi sürüyor

Kahramanmaraş merkezli depremlerde yaralanarak İstanbul'a getirilen 14 bin 216 hastadan 1199'unun tedavisi çeşitli hastanelerde sürerken, 13 bin 17 kişi taburcu edildi.

Yurthaber 27-02-2023 07:53

Kanserin göz ardı edilen ilk belirtisi! Kanser hastalarının %75'inde görülüyor

Kanser çağımızın en tehlikeli hastalığı olarak görülüyor. Giderek artan kanser vakalarına erken müdahale etmemek ölümcül sonuçlara sebep olabiliyor. Kanserin belirtileri çeşitlerine göre değişim gösteriyor. Göz ardı edilen bir belirtinin bu riskli hastalıkta erken uyarıcı olduğu öğrenildi.

Haber 23-02-2023 16:23

Antalya'ya gelen depremzedelerden iki kadın bebeklerini sağlıkla kucağına aldı

"Asrın felaketi" olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen 3 bin 88 yaralı, Antalya'da tedavi ediliyor. Depremzede iki kadın, "Asel Zümra" ve "Yusuf" koydukları bebeklerini sağlıkla kucaklarına aldı.

Yurthaber 10-02-2023 13:53

Hakkari'de rahatsızlanan 3 kişi ekiplerin çabasıyla hastaneye yetiştirildi

Hakkari'nin Şemdinli ve Yüksekova ilçelerinde yolları kardan kapanan köylerde rahatsızlanan 3 kişi, ekiplerin çabasıyla hastaneye ulaştırıldı.

Yurthaber 03-02-2023 13:25

Hakkari'de rahatsızlanan engelli çocuk paletli ambulansla hastaneye ulaştırıldı

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde, yolu kardan kapanan köyde rahatsızlanan engelli çocuk paletli ambulansla hastaneye götürüldü.

Yurthaber 03-02-2023 08:22

Bingöl'de yolu kapanan köydeki hasta ekiplerce hastaneye ulaştırıldı

Bingöl'de etkili olan kar nedeniyle yolu kapanan köyde rahatsızlanan 90 yaşındaki kadın, sağlık ekiplerince hastaneye ulaştırıldı.

Yurthaber 30-01-2023 11:04

Öfkesi başına iş açtı! Yediği prezervatife sarılı muz yüzünden canından oluyordu

Yenilen bazı yabancı maddeler vücut tarafından dışarı atılamayarak ciddi sonuçlar doğurabiliyor. Günlerce vücutta kalan bu maddeler sağlığı tehdit ediyor. Yaşadığı bir öfke nöbeti sırasında prezervatife sarılı muz yiyen bir adam günler boyunca çeşitli sağlık problemleri yaşayınca doktora başvurdu.

Haber 29-01-2023 09:38

Geçer diyerek geçiştirmeyin! Bu kokuyu alıyorsanız doktora koşun...

Vücudumuzda zaman zaman değişimler yaşanabiliyor. Yediklerimiz, giydiklerimiz ve hava koşulları gibi etkenler vücut kokularına neden olabiliyor. Bu kokuların uzun süredir devam etmesi kanser hakkında uyarıyor. Uzmanlar dikkat etmeniz gereken kokuları belirterek vücudunuzdaki bazı kokuların oldukça tehlikeli olduğunu paylaştı.

Haber 23-01-2023 09:14