Vedat Turan Haberleri

Asgari ücretliye, memura mesaj! Bakan Işıkhan'dan 1 Mayıs için açıklama: 'Emekçiler samimi icraatların muhatabı olmalı'

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "İşçilerimiz, emekçilerimiz, ideolojik sloganların değil, samimi icraatların muhatabı olmalıdır" dedi. Memura, çalışana dikkat çeken mesajlar verdi.

Finans 2024-04-24 12:01:16

Cevdet Yılmaz 'hazırlıklar var' diyerek sinyali verdi! Emeklilerle ilgili yeni çalışma! Kök maaş ve en düşük emekli aylığı detayı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın açıklamalarının ardından temmuz öncesi seyyanen zam hayalleri suya düşerken hükümet kanadından emekliler için yeni çalışma sinyali ise Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan geldi. Yılmaz, "Hazırlıklarımız var" dediği yeni çalışmada emeklileri neler bekliyor?

Finans 2024-04-23 09:54:01

MHP'li yönetim eski AK Partili yönetim için Sayıştaş talebinde bulundu! Bir il şimdi bunu konuşuyor: 'Vatandaşın paralarıyla bitcoin alındı' iddiası

31 Mart seçimlerinde el değiştiren belediyelerden biri de Gümüşhane oldu. AK Partili Ercan Çimen koltuğunu MHP'li Vedat Soner Başer'e bıraktı. MHP'li başkan ilk iş olarak Sayıştay'ı göreve çağırdı. Sebebi ise Çimen döneminde toplu konut için toplanan paralarla bitcoin alındığı iddiası... İşte detaylar...

Haber 2024-04-22 10:32:28

Arda Turan, Kerem ve Barış'la ilgili detayı ilk kez anlattı: 'İkisini de karşıma alıp konuştum'

Eyüpspor'la Süper Lig'e çıkma başarısını gösteren dünyaca ünlü eski futbolcu ve antrenör Arda Turan, şampiyonluk sonrası ilk röportajını yaptı. Galatasaray'ın patronu Okan Buruk, Kerem Aktürkoğlu ve Barış Alper Yılmaz hakkında önemli açıklamalarda bulunan Turan, Arda Güler hakkında da değerlendirmelerde bulundu. Arda Turan'ın Sportcell Youtube kanalına verdiği röportajdan öne çıkan başlıklar haberimizde!

Spor 2024-04-21 14:46:18

Yurt dışı borçlanması yapanlar dikkat! Aylık bağlama taleplerinde yeni dönem

Yurt dışı borçlanması yaparak aylık bağlanması müracaatında bulunanlar için önemli gelişmeyi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan duyurdu. Işıkhan, taahüt belgesinin e-Devlet üzerinden verilebileceğini belirtti.

Finans 19-04-24 10:47

Asgari ücrete ara zamda hayaller suya düşerken milletvekillerinin alacağı zam belli oldu!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, asgari ücrete ara zamma kapıları kapattı. Temmuzda emekliler ve memurlar için zam mesaisi başladı. Milletvekillerinin de alacağı zam oranı şekillenmeye başladı.

Finans 19-04-24 09:20

Bakan Işıkhan'dan Memur Sen heyetiyle görüşme! Gündem kamu çalışanlarının hakları

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ve Memur Sen Başkanı Ali Yalçın ve beraberindeki heyetle görüştü. Görüşmeyi Bakan Işıkhan sosyal medya hesabından duyurdu.

Finans 18-04-24 15:51

En düşük emekli maaşı 17 bin lira olmayacak ama… Bakan Işıkhan, ‘15-20 gün içinde açıklayacağız’ diyerek duyurdu: Seyyanen zam değil bölgesel destek

Emekli zammı için en net açıklamalardan birisi dün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’dan geldi. ‘Emekli maaşı zammı yüzdesel olacak’ diyen Bakan Işıkhan, aylıkların asgari ücret seviyesine yükseltilmeyeceğini açıkladı. Emekliye seyyanen zam beklenirken en düşük emekli maaşı alanlar için hükümetin planı ortaya çıktı. Çalışmalar hızlanırken bölgesel destek formülü gündeme geldi. Bakan Işıkhan, ’15-20 gün içinde açıklayacağız’ diyerek duyurdu.

Finans 18-04-24 08:12

SON DAKİKA: Asgari ücrete ara zam yok! Bakan Işıkhan'dan net açıklama

Son dakika: Asgari ücrete ara zam gelecek mi? AK Parti grup toplantısı öncesi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan en net yanıtı verdi. İşte detaylar...

Finans 17-04-24 11:47

'En düşük emekli maaşı asgari ücret seviyesine çıkmayacak...' AK Partili kaynaklar hükümetin emekli zammı planını açıkladı: Bölgesel destekler geliyor

Emekli zammı için Temmuz öncesinde seyyanen artış yapılıp yapılmayacağı merak konusuydu. AK Partili kaynaklar Temmuz ayını işaret etti. 6 aylık enflasyon oranı dikkate alınarak artış yapılacağını dile getirdiler. Ayrıca emekli aylığı en düşük seviyede olan ve başka bir geliri olmayan emeklilere bölgesel farklılıkları da dikkate alarak ihtiyaçlar doğrultusunda destek sağlamak için çalışma başlattı. Bakan Vedat Işıkhan da, "Emekli maaşının asgari ücret seviyesine çıkma durumu yok" dedi.

Finans 17-04-24 11:17

Bakan Işıkhan: İstihdam sayımız tarihi zirvesini yeniledi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "İstihdam sayımız 2024 yılı şubat ayında bir önceki aya göre 147 bin kişi artarak 32 milyon 423 bin kişi ile tarihi zirvesini yeniledi" dedi.

Finans 15-04-24 13:18

Arda Turan eşi Aslıhan Doğan'ın 2.1 milyon Euro'luk lüks aracına bir bakan bir daha baktı

Son dönemde Seçil Erzan tarafından dolandırılmasıyla gündeme gelen Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan bu sefer de lüks aracıyla gündemde. Aslıhan Doğan 2.1 milyon Euro'luk Rolls-Royce'u ile arkadaşlarını gezdirdi.

Magazin 15-04-24 10:11

Eyüpspor'dan tarihi transfer hamlesi! Arda Turan tüm çevresini kullanıp bitirmeye çalışacak

Ligin başından bu yana zirvede yer alan Eyüpspor, Trendyol 1.Lig'in bitimine 5 hafta kala Süper Lig'e çıkmayı garantilemiş ve adeta tarih yazmıştı. Yeni sezon transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Eyüpspor, Arda Turan'ın çevresini kullanarak büyük hamleler yapacak.

Spor 10-04-24 14:42

'Miras' davası nedeniyle eniştesi ve ablasını av tüfeğiyle vurdu!

Tokat'ta miras tartışması kanlı bitti. 56 yaşındaki Turan Ç., miras davası nedeniyle aralarında husumet bulunan eniştesi Dursun Karaca (64) ile ablası Nazik Karaca'yı (60) av tüfeği ile vurdu. Dursun Karaca yaşamını yitirirken, eşi Nazik Karaca hastaneye kaldırıldı, Turan Ç. gözaltına alındı.

Haber 09-04-24 23:05

SON DAKİKA: Arda Turan tarih yazdı! Eyüpspor, Altay'ı 4-1 mağlup ederek Süper Lig'e yükselen ilk takım oldu

Son dakika... Arda Turan'ın çalıştırdığı Eyüpspor Trendyol 1. Lig'de bitime 5 hafta kala Süper Lig'e çıkmayı garantiledi. Sahasında ağırladığı İzmir ekibi Altay'ı 4-1 mağlup eden Eyüpspor'un bu galibiyeti sonrası Altay'ın da küme düşmesi kesinleşti. Yaşanan bu tarihi galibiyet sonrası Arda Turan ve ekibi maç sonunda büyük sevinç yaşarken, Turan gözyaşlarına hakim olamadı. İşte detaylar...

Spor 07-04-24 17:48

Ayça Ayşin Turan'a umreye giden sevgilisi Mehmet Aslan sorulunca...

Sevmek Zamanı filmiyle gündemde olan Ayça Ayşin Turan, önceki gün Bebek’te görüntülendi. Mehmet Aslan ile yeni aşka yelken açan oyuncuya umreye giden sevgilisi sorulunca bakın ne dedi.

Magazin 07-04-24 09:12

Belediyede kriz! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafı indirilmek istendi: 'Hiç kimse racon kesemez'

Iğdır Belediyesi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafının indirilmeye çalışıldığı ortaya çıktı. Iğdır Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ercan Turan, talimat veren Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) İl Başkanı Mehmet Sekman hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı. Turan, "Iğdır ilinde hiç kimsenin racon kesmesine, memurları, kamu görevlilerini ve insanları tehdit etmesine, devlet büyüklerine hakaret etmesine izin vermeyeceğiz" dedi.

Haber 06-04-24 18:28

Yağmur Sarnıç Yunus Emre'nin eşi Beria Özden'i 'kaset şantajıyla' suçlamıştı! Şimdi de Arda Turan ve Necati Ateş'i hedef aldı! 'Çarşaf çarşaf bildiklerim...'

Emre Aşık ile sancılı bir boşanma süreci geçiren Yağmur Sarnıç son olarak Yunus Emre ve eşi Beria hakkındaki iddialarıyla gündeme geldi. 'Kaset şantajı' iddiasıyla sosyal medyayı sallayan Yağmur Sarnıç bu defa Arda Turan ve Necati Ateş'i hedef aldı. Sarnıç'ın iddiaları ağızları açık bıraktı.

Magazin 05-04-24 15:30

Ünlü isimleri dolandırmıştı! Seçil Erzan ile ilgili yeni karar

Yüksek kar getirili özel fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan ile ilgili yeni bir karar verildi. Dosya üzerinden yapılan incelemede sanıklar Seçil Erzan ile Ali Yörük’ün ayrı ayrı tutukluluk hallerinin devamına karar verildi.

Haber 04-04-24 18:08

Avcılar Belediye Başkanı seçilen Utku Caner Çaykara görevi devraldı

31 Mart Yerel seçimlerinde rekor oyla Avcılar Belediye Başkanı seçilen Utku Caner Çaykara devir teslim töreniyle görevi Turan Hançerli’den devraldı.

Yurthaber 04-04-24 15:18

Arda Turan, Eyüpspor ile tarihe geçme şansını bir sonraki haftaya bıraktı!

Trendyol 1. Lig'de lider Eyüpspor kazanması halinde Süper Lig'e çıkmayı garantileyeceği maçta Adanaspor'a deplasmanda 1-0 mağlup oldu. Eyüpspor'un Süper Lig'e çıkma planları bir sonraki haftaya kaldı.

Spor 03-04-24 17:46

Hatay, Kırklareli, Üsküdar ve Fatih... Sabaha kadar süren seçim yarışı nefesleri kesti!

Sandıkların açılmasının ardından bazı il ve ilçelerde seçim yarışı son ana kadar nefes kesti. Hatay, Kırklareli, Üsküdar ve Fatih’te haritanın rengi sürekli değişti. Hatay’da CHP’li Savaş ve AK Partili Öntürk arasında kıyasıya bir yarış yaşandı. Kırklareli’nde de MHP’li Bulut ile CHP’li Kesimoğlu’nun mücadelesi son ana kadar sürdü. İstanbul Üsküdar’da da yarış nefes kesti. İpi CHP’li Dedetaş göğüsledi. Fatih’te de son ana kadar süren mücadeleyi AK Partili Turan kazandı. İşte detaylar...

Haber 01-04-24 09:55

Fatih seçim sonuçları canlı! İstanbul Fatih'te yerel seçimi Mahir Polat mı Mehmet Ergün Turan mı kazanıyor?

İstanbul'un kadim ilçesi Fatih'te seçim sonuçları büyük bir merak ve heyecanla bekleniyor. CHP'nin adayı Mahir Polat ile AK Parti'nin adayı Mehmet Ergün Turan arasında nefes kesen bir seçim yarışı yaşanıyor. Her iki adayın da projeleriyle öne çıktığı 31 Mart yerel seçimlerinde Fatih'te de seçim sonuçları büyük heyecanla takip ediliyor. Fatih'te yaşayan vatandaşlar Fatih seçim sonuçlarını yakından takip ederken AK Parti adayı Mehmet Ergün Turan mı CHP adayı Mahir Polat mı kazanıyor?

Haber 30-03-24 23:35

Arda Turan, birlikte oynadığı en iyi 11'i açıkladı! Türkiye'den hiçbir futbolcuya yer vermedi...

Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan İspanya'nın en önde gelen gazetesi Marca'ya konuştu. Futbolculuk döneminde oynadığı en iyi 11'i açıklayan Arda Turan, Türkiye'den hiçbir isme yer vermedi.

Spor 30-03-24 15:33

Arda Turan'dan İspanyol basınına özel açıklamalar! ''Hayalim Türkiye'nin kaderini değiştirmek''

Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan İspanya'nın en önde gelen gazetesi Marca'ya konuştu. Eyüpspor'un son durumunu değerlendiren Arda Turan'ın açıklamaları sosyal medyada gündem oldu.

Spor 29-03-24 21:57

Gümüşhane canlı seçim sonuçları! Gümüşhane yerel seçim sonuçları belli oldu mu? AK Parti’nin adayı Ercan Çimen mi, CHP adayı Bedri Ağaç mı kazandı?

Gümüşhane’de 2024 yerel seçimleri sonuçları merakla bekleniyor. Seçmen bir yıl sonra yeniden sandık başında! Yerel seçim sonuçları öncesinde heyecanlı bekleyiş Gümüşhane’de de devam ediyor. Gümüşhane’de yerel seçim heyecanı son ana kadar yaşanacak. AK Parti’nin adayı Ercan Çimen mi CHP’nin adayı Bedri Ağaç mı yoksa MHP’nin adayı Vedat Soner Başer mi seçimi kazanacak? İşte Gümüşhane yerel seçim sonuçları ile ilgili tüm detaylar…

Haber 29-03-24 20:23

Emekli maaşlarıyla ilgili bir açıklama da Bakan Işıkhan'dan geldi! Tekrar masaya yatıracağız

Milyonlarca emeklinin gözü kulağı seyyanen zamdayken maaşlarla ilgili bir açıklamada Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan geldi. Işıkhan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarını hatırlatarak Temmuz ayını işaret etti. Işıkhan, prim gün sayılarındaki adaletsizliği de gidereceklerini dile getirdi.

Finans 29-03-24 07:55

Hafızalardan silinmeyecek acı kare! Eşini öldürdü, başında beklediği cesede kimseyi yaklaştırmadı

Türkiye bir kadın cinayetine daha sahne oldu! Acı olayın adresi bu kez Muğla Ortaca ilçesi... Vedat G. ile boşanma aşamasında eşi Neşe G. sokak ortasında tartışmaya başladı. Ardından Vedat G., Neşe G.'yi başına 1 el ateş ederek katletti. 4 çocuk annesi talihsiz kadın olay yerinde hayatını kaybetti. Cani ise, cesedin başında bekleyerek kimseyi yaklaştırmadı.

Haber 29-03-24 06:57

Bir ili yasa boğan olay! Tabutundaki detay yürekleri dağladı... Acı haberler peş peşe geldi

Manisa’da evde oynarken devrilen komodinin altında kalan 15 aylık Vedat Ayaz Şamlı ile bir süredir yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları bulunan dedesi Ahmet Yörük aynı gün vefat etti. Dede ve torunu bugün aynı camide kılınan namaz sonrası son yolculuğuna uğurlanırken, minik Vedat Ayaz’ın tabutuna bağlanan balonu yürek dağladı.

Haber 27-03-24 15:42

En düşük emekli maaşı için ilave refah payı artışı iddiası! Önemli artış bekliyoruz

Seçimlere sayılı günler kala emeklilerin gözü seyyanen zamdayken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan emekliye destek paketi açıklaması geldi. Emekliler bu paketle birlikte pek çok alanda indirim ve kampanyalardan yararlanacak. Emeklilere özel kampanya ve indirimler ne zaman hayata geçecek?

Finans 27-03-24 08:30

Bakan Işıkhan SGK'ya en borçlu 5 belediyeyi açıkladı: Tamamı CHP'li belediyeler

Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Vedat Işıkhan, Sosyal Güvenlik Kurumu'na en borçlu 5 belediyenin CHP belediyeleri olduğunu söyledi.

Finans 26-03-24 15:14

Bakan Işıkhan'dan emeklilere özel indirim ve kampanya açıklaması!

Emekliler yılına özel atılacak yeni adımlar açıklandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan emeklilere indirim ve kampanya başlatacaklarını duyurdu. Işıkhan, "PTT AVM'de, Tarım Kredi Kooperatif Marketleri'nde, Türk Hava Yolları'nda, TCDD'de, GSM operatörlerinde, sinema ve tiyatrolarda, PTT Kargo'da emeklilere özel indirimler ve kampanyalar başlatacağız." diye konuştu.

Finans 25-03-24 18:48

İftar sofrasında bulundurmadan önce bir kez daha düşünün! 'Vücuda zarar veren maddelerle dolu'

Ramazan sofralarında su ihtiyacını asitli içeceklerle gidermenin daha tehlikeli durumlara yol açtığını söyleyen Gastroenteroloji Uzmanı Prof. Dr. Vedat Göral, “İftar sofralarındaki asitli içecekler, şeker ve vücuda zarar veren maddelerle dolu. Düzenli tüketimi diyabet riskinin artırır, kalp ritmini bozar. Ayrıca çabuk doymaya, gaz ve şişkinliğe neden olur” uyarısında bulundu.

Yemek 23-03-24 09:57

SON DAKİKA: Bakan Işıkhan duyurdu: Emeklilerin promosyonlarının hesaplara yatacağı tarih belli oldu

Son dakika haberi... Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, kamu bankaların pazartesi günü promosyon başvurularını almaya başlayacağını duyurdu.

Finans 21-03-24 17:36

Kıskandığı erkek arkadaşını öldürdü, kendini bakın nasıl savundu! Dikkat çeken aldatma detayı: 'Öğrenince çılgına döndüm'

Bursa’da Kazakistan uyruklu Irına Franzen’in (31), garson olarak çalıştığı restoranın sahibi olan ve kendisine şiddet uyguladığını iddia ettiği sevgilisi Turan Döner’i (39), kıskançlık nedeniyle öldürdü. Franzen savunmasında, "Beni kıskanıyordu. Her sabah güne kavgayla başlıyorduk. Bir gece Turan'dan şüphelenip, telefonunu karıştırdım. Turan'ın en yakın arkadaşım ile beni aldattığını gördüm. Çılgına döndüm. Çok pişmanım. Onu seviyordum, öldürme kastım yoktu" dedi. İşte detaylar...

Haber 21-03-24 10:59

Arda Turan'a bir yıllık hapis ve 633 bin euroluk para cezası!

Arda Turan'a, 2015 ve 2016 yıllarında İspanya'da vergi kaçırma suçuyla dava açıldı. Turan, bir yıl hapis ve 633.000 euro para cezası aldı. Suçunu kabul eden Arda Turan, hapis cezasının iki yıldan az olması sebebiyle sadece para cezası ödeyecek.

Spor 19-03-24 19:49

Bakan Işıkhan, Adıyaman'da deprem konutlarının kura töreninde konuştu:

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Türkiye'nin artık, yüzyıllık bir zamanı geride bırakmış, ikinci yüzyılında yeni destanlar yazmaya niyetli bir ülke olduğunu söyledi.

Yurthaber 19-03-24 15:07

Bakan Işıkhan'dan Adıyaman açıklaması: Sigortalı kişi sayısı 82 bine yükseldi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Adıyaman'da deprem sonrası verileri açıkladı. Bakan Işıkhan, “Deprem sonrası 34 bine düşen Adıyaman’daki sigortalı kişi sayısı 82 bine yükseldi” dedi.

Finans 19-03-24 14:36

Bakan duyurdu: 47 ilaç daha geri ödeme listesinde!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan beklenen açıklama geldi. Bakan Işıkhan 47 ilacı daha geri ödeme listesine aldıklarını duyurdu. Geri ödeme listesine alınan ilaçlardan 36'sının yerli üretim olduğunu söyledi.

Finans 19-03-24 09:47

1 milyon kişi erken emekli olacak! Detaylar ortaya çıktı, Bakan Işıkhan: 'Biz talimatlarımızı aldık'

Bağ-Kur prim eşitlemesi için çalışmalar devam ediyor. Düzenlemeyle birlikte yaklaşık 1 milyon kişi erken emeklilik hakkına kavuşacak. Erkeklerde emeklilik yaşı 60'a, kadınlar da ise 58'e düşecek. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "Çalışmalarımıza başladık. Burada 5 yıl kazanıyorlar aslında, 5 yıl öncesinden emekli olma hakkı tanımış oluyoruz" dedi.

Finans 16-03-24 21:12

DEM ve YRP hesapları değiştirdi! İstanbul'da 'favori' diyerek oran verdi! Ankara'da 'Seçimi aldı' sözleriyle Yavaş'ı bekleyen tehlikeyi vurguladı

Seçim sürecinde artık sona yaklaşılıyor. Gözler önce herkesin merak ettiği İstanbul'da ardından ise Başkent Ankara'ya çevrilecek. İstanbul'da DEM ve YRP hesapları nasıl değiştirdi? İmamoğlu'nu yüzde yüz destekleyen parti hangisi? Ankara'da Yavaş'ı bekleyen tehlike ne? Araştırmacı – Sosyolog Semih Turan iki büyük kentteki son gelişmeleri değerlendirdi. İşte detaylar...

Haber 16-03-24 09:11

Para sayma görüntüleri gündem oldu! Soruşturma derinleşiyor: O isimler de ifadeye çağırıldı

CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği öne sürülen para sayma görüntüleri gündem oldu. Görüntülere ilişkin başlatılan soruşturmada, CHP İstanbul Milletvekili Turan Taşkın Özer "tanık" sıfatıyla, videoda görülen İmamoğlu İnşaat Genel Müdürü Tuncay Yılmaz ise "şüpheli" sıfatıyla savcılığa çağırıldı.

Haber 15-03-24 16:59

Bakan Işıkhan duyurdu: 1 ayda 45 bin kadını işe yerleştirdik

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, kadın istihdamına ilişkin olarak, "1 ayda 45 bin kadını işe yerleştirdik" dedi. Işıkhan, “Kayıt dışılık özellikle kadınların sosyal güvenliğini, geleceğini, emeğini tehdit etmekte. Bu projeyle inşallah bu tür problemlerin de önüne geçmiş olacağız." diye konuştu.

Finans 14-03-24 14:41

Bakan Işıkhan'dan İş gücü istatistikleri değerlendirmesi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan "İş gücü istatistikleri"ni değerlendirdi. Bakan Işıkhan, "İstihdamımız, ocak ayında bir önceki aya göre 160 bin kişi artarak 32 milyon 222 bin kişiyle tarihi zirvesini yeniledi. İş gücündeki artışı, önümüzdeki dönemde hedeflerimizi gerçekleştirmek adına umut verici görüyoruz. İstihdamı yükseltmek adına politikalarımızı hayata geçirmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Finans 11-03-24 15:33

Seçil Erzan davasında Arda Turan da konuştu! ‘Ben biraz safım’ diyerek anlattı, kaybettiği para ise dudak uçuklattı: Paramı istiyorum…

Seçil Erzan davasında aylardır beklenen duruşma bugün gerçekleşiyor. Muslera ve Emre Belözoğlu’nun ardından Arda Turan da ifade verdi. Mahkemede yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Arda Turan “Ben biraz safım saf olmasam verir miyim bu kadar parayı? Efendim ben parayı almak istiyorum ben paramı alayım isterse ceza almasın” dedi. Turan ayrıca kaybettiği paranın da 7.5 milyon dolar olduğunu açıkladı. İşte detaylar…

Spor 08-03-24 13:55

Babasından öz kızına 13 yıl boyunca cinsel istismar! Sözleri kan dondurdu: 'Gözümüz aydın kızımız ölmüş'

Ümraniye'de babası tarafından cinsel istismara maruz kalan ve intihar eden Sinem Nur Ercan Taştan davasında karar açıklandı. Öz kızına 13 yıl boyunca cinsel istismarda bulunan baba Turan Ercan, 28 yıl hapis cezasıyla cezalandırıldı. Sinem Nur Ercan Taştan’ın annesi, "Beni ve kızımı tehdit etti. Darp etti. Kızım anne dayanamıyorum canıma kıyacağım demesi kulaklarımdan çıkmıyor. Bana gözümüz aydın Yasemin kızımız ölmüş dedi. Anne olarak içim acıyor" dedi. İşte detaylar...

Haber 07-03-24 17:59

Bakan Işıkhan açıkladı! İŞKUR ile işe yerleştirilenlerin sayısı yüzde 41 arttı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan istihdam verilerine ilişkin konuştu. Işıkhan, “2024’ün ilk iki ayında işe yerleştirilen vatandaşlarımızın sayısı 2023’ün aynı dönemine göre yüzde 41 arttı” dedi. Böylelikle İŞKUR vasıtasıyla 208 bine yakın kişi istihdama katılmış oldu.

Finans 07-03-24 16:50

AYM kararı, kamu çalışanlarının maaşlarında kesintiye neden olmuştu: CHP'den toplu sözleşme ikramiyesi açıklaması!

Anayasa Mahkemesi'nin memurların toplu sözleşme ikramiyesinden faydalanması için "yüzde 2 barajını aşan sendikalara üye olma" şartını iptal etmesi gündemdeki yerini koruyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın aylıklar 345 TL kesinti olacağını duyurması ve CHP'yi işaret etmesinin ardından CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Taşcıer'den yanıt geldi.

Finans 07-03-24 11:59

Arda Turan kendini efsane olarak gördüğü kulübü açıkladı! Şüphesiz ki Galatasaray'da doğdum ama...

Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan UEFA TV'ye açıklamalarda bulundu. Turan "Şüphesiz ki Galatasaray'da doğdum büyüdüm, orada yetiştim ama Galatasaray'dan önce kendimi bir Atletico Madrid efsanesi olarak görüyorum" dedi.

Spor 06-03-24 21:55