Zekiye Cimen Haberleri

Başkan Tekin’den o projeye tam destek

Bilecik Borsa İstanbul Bilim ve Sanat Merkezi öğrencisi Ceylin Naz Eryılmaz’ın "TÜBİTAK 2204-A" projesi çerçevesinde Pazaryeri’nin yöresel katma değerli ürünlerinin geliştirilmesine yönelik çalışmasına Belediye Başkanı Zekiye Tekin’den tam destek geldi.

Yurthaber 2024-01-16 11:38:12

Hatay'da depremde 36 kişinin öldüğü binanın malzeme dayanımı yetersiz bulundu

Hatay'da 6 Şubat'taki ilk depremde 36 kişinin hayatını kaybettiği Zekiye Kırat Apartmanı'nın yıkılmasına ilişkin biri tutuklu, biri firari 7 sanık hakkında "bilinçli taksirle birden fazla kişinin ölümüne neden olma" suçundan 22 yıl 6'şar aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Yurthaber 2024-01-04 12:29:17

Park halindeki otomobile çarpan araçtaki çift yaralandı

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde, yokuş inen otomobil, park halindeki başka bir otomobile çarparak durdu. Otomobil sürücüsü İbrahim Kozan (80) ile eşi Zekiye Kozan (74) yaralandı.

Yurthaber 2023-12-14 18:01:21

90'lı yılların fenomeniydi! Uzaylı Zekiye Seden Kızıltunç son haliyle şaşırttı! 'Ne izlerdik ama'

90'lı yılların fenomen dizisi Uzaylı Zekiye kendi döneminde izlenme rekorları kırmıştı. Türk dizi tarihinin en ilginç yapımlarından biri olan Uzaylı Zekiye'yi Seden Kızıltunç canlandırdı. Uzun süredir ekranlarda olmayan oyuncu, yıllar sonra ortaya çıktı.

Magazin 2023-10-22 20:01:23

Hakimden düğün magandasına tepki! 'Sıktığın mermi uzaya gitmiyor'

Bursa'da Zekiye Demiralay (47), yorgun mermi ile hayatını kaybetti. Demiralay'ı öldürdüğü iddiasıyla yargılanan muhtar Ali Özkan (65) hakim karşısına çıktı. Özkan ilk duruşmada, yeğeninin düğününde bir anlık heyecanlandığını, birilerine zarar vermemek için etrafına bakındıktan sonra silahı havaya doğru ateşlediğini söyledi. Özkan'ın sözlerine hakim, "Senin havaya sıktığın mermi uzaya gitmiyor. Yer çekimi kanunundan haberin var mı?" diyerek tepki gösterdi. İşte detaylar...

Haber 06-10-23 11:59

Hastane koridorunda sıra dışı koleksiyon! İnsan bunları gördükçe korkuyor

Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Cerrahisi Bölümü'nde çocukların yuttuğu ve yemek borusundan ameliyatla çıkarılan cisimler ilginç bir koleksiyona dönüştürüldü. Cisimler, aileler duyarlılık kazansın diye hastane koridorundaki panoda sergileniyor. Sergilenen cisimler arasında yorgan iğnesi bile bulunuyor. Panoyu inceleyen 2 çocuk annesi Zekiye Özer ise “Burada çocuklardan çıkan malzemeleri gördükçe çok korktum. Çok tehlikeli şeyler yutmuşlar. İnsan bunları gördükçe korkuyor." diye konuştu.

Haber 16-07-23 17:14

Kahreden haber! 8 yaşındaki kızıyla yolda yürüyordu... 2 km mesafeden geldi

Bursa'da, 8 yaşındaki kızıyla yolda yürürken, yorgun merminin isabet ettiği Zekiye D. (47), tedavi gördüğü hastanede 11 gün sonra hayatını kaybetti. Olay yerinden 2 kilometre ileride yapılan gelin alma merasiminde havaya ateş açtığı tespit edilen ve gözaltına alınan A.Ö. (61) emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Haber 05-05-23 14:17

Depremde yerle bir olan Rönesans Rezidans’ın sakinleri anlattı: Ağızları açık bıraktıran ifadeler: ‘Binanın temeli kaymıştı, koridorda çatlak vardı’

Depremde en yüksek can kaybının yaşandığı binalardan biri olan Hatay'daki Rönesans Rezidans'ın sakinlerinden Zekiye Barutçu Yiğitbaşı, 2022 yılında binanın koridorunda çatlak olduğunu, temelinin kaydığını söyledi. Yiğitbaşı, "Yöneticiye temelin kaydığını söyledim, alay edermişçesine güldü. Komşularıma anlattım, herkes duyarsız kaldı" dedi.

Finans 14-02-23 11:39

Son dakika: Depremlerin ardından canlı yayında gözyaşları! Hatay Büyükşehir Belediyespor'un eski başkanı Zekiye Yiğitbaşı'ndan yürek burkan sözler...

Son dakika haberleri: Dün sabah saatlerinde Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem, 10 ili etkiledi. Kahramanmaraş, Hatay ,Gaziantep, Malatya, Adana, Kilis, Diyarbakır, Şanlıurfa, Osmaniye, Adıyaman'da binalar yıkıldı. Yine dün saat 13.14'te Kahramanmaraş'ta 7.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Hatay Büyükşehir Belediyespor'un eski başkanı Zekiye Yiğitbaşı, katıldığı canlı yayında yürek burkan ifadeler kullandı.

Spor 07-02-23 02:05

Pazaryeri Belediyesi’ne tam donanımlı itfaiye hibe edildi

Pazaryeri Belediyesi’ne Türkiye Belediyeler Birliği tarafından itfaiye hibe edildi. Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin’in girişimleri ile Türkiye Belediyeler Birliği’nden (TBB) ilçenin ihtiyacı olan tam donanımlı itfaiye aracı teslim edildi.

Yurthaber 03-01-23 10:41

Çevre dostu kütüphanenin ilk misafiri kumru oldu

Diyarbakır'da Prof. Dr. Fuat Sezgin İlkokulu'nda öğretmenler ve öğrenciler tarafından atık malzemelerin değerlendirilmesiyle oluşturulan kütüphaneye pencereden giren kumru, meyve kasasına yuva yaptı - Proje koordinatörü ve sınıf öğretmeni Zekiye Tanboğa: - "Burada yavrularımızı yetiştirirken kumrunun da yavrularını büyüteceğiz inşallah"

Yurthaber 12-09-22 11:11

Bilecik'te taşkının zarar verdiği köyde hasar tespit çalışması yapılıyor

Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin: - "Devletimiz büyüktür. En kısa zamanda tüm sıkıntılarınız giderilir. Allah bir daha böyle afetler yaşatmasın"

Yurthaber 25-08-22 13:01

Geleceğin veteriner sağlık teknisyenleri sahada mesleğin inceliklerini öğreniyor

Karabük Yortan Çok Programlı Anadolu Lisesi Hayvan Yetiştiriciliği ve Sağlığı Bölümü öğrencileri, "Meslek Liseliler Ailelerle Buluşuyor" projesi kapsamında hayvan besleme ile bakımı, doğum, suni tohumlama ve bir veterinere nasıl yardımcı olunacağını konusunda bilgi sahibi oluyor - Öğretmen Zekiye Çelenk: - "Amacımız çocuklarımızın teorikte öğrendikleri bilgileri sahada üreticilerimizle ve ailelerle buluşarak uygulama yaparak tecrübe kazanması"

Yurthaber 17-06-22 11:34

24 saat nöbet tutuluyor! Kilosu 500 liradan satılıyor, örtü altında saklıyorlar

Mersin’in Silifke İlçesi Keben Mahallesinde örtü altı erik üreticiliği yapan Murat Temur eşi Zekiye Temur ile birlikte 24 saatini erik serasının içinde geçiriyor. Seranın yırtılan naylonları tamir edilip, sobalar sabaha kadar yakılacak olan odunlarla dolduruluyor. Sırtında sobalara çuvallarla odun taşıyan Zekiye Temur ”Bu günlerde havalar aşırı soğudu için gündüz odunlarımızı hazırlayıp, gece de yakıyoruz. Zor ve Meşakkatli bir işimiz var ama inşallah emeğimizin karşılığını alırız” dedi.

Finans 22-01-22 11:39

Adana'da hareketli gece! Eve kurşun yağdırdılar, balkondaki kadını vurdular

Adana'da evinin balkonunda oturan Zekiye Kayabaşı (75), kimliği belirsiz 3 kişinin tabancalarla açtığı ateş sonucu bacağından yaralandı. Olay yerinde inceleme yapan polis, 20 boş kovan buldu.

Haber 25-11-21 07:12

Bakırköy'de ağaç devrildi, dalın çarptığı kadın yaralandı! Öğrencilerin derste olması faciayı önledi

Bakırköy'de, ağaç, kaldırıma ve yol kenarında park halindeki otomobilin üstüne devrildi. Bu sırada kaldırımda eşiyle yürüyen Zekiye Çağıltı dalların başına düşmesi nedeniyle yaralandı. İtfaiye ekipleri ağacı, motorlu testereyle keserek kaldırdı. Özel bir okulun bulunduğu sokakta meydana gelen olayda, öğrencilerin derste olması faciayı önledi.

Haber 08-09-21 13:51

Amasyalı 71 yaşındaki Zekiye Artut bahçesindeki 3 kaplumbağaya özenle bakıyor:

"Dağlarda gördüğüm zaman korkuyorduk ama şimdilerde onlardan asla ayrılamam"

Yurthaber 24-08-21 11:48

Amasyalı Zekiye teyze 15 yıldır kaplumbağa besliyor: Annem tam bir kaplumbağa terbiyecisi

Amasya'nın Suluova ilçesinde yaşayan 70 yaşındaki Zekiye Artut, evinde 15 yıldır beslediği kaplumbağasının yanı sıra 2 kaplumbağaya daha yuvasını açtı. Artut,''Ölene kadar onlara bakacağım'' derken, yaşlı kadının kızı, ''Annem tam bir kaplumbağa terbiyecisi oldu. Onlarla yatıyor, onlarla kalkıyor. 3 kaplumbağamız oldu. Kapımıza daha kaplumbağa bırakmayın'' diyor.

Haber 24-08-21 09:15

Kuma olmayı kabul etmeyen Afganlı kadını bıçaklayarak öldürdü

Kırşehir’de dün Afganistan uyruklu Zekiye Hossini’yi (30) bıçaklayarak öldüren Afganistanlı erkek B.M.A. (30) çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Evli olan B.M.A.'nın, genç kadını kuma teklifini reddettiği için öldürdüğü ortaya çıktı.

Haber 22-08-21 19:16

Avrupa'da yaşayan Türklerin hüzünlü dönüş yolculuğu devam ediyor

Gurbetçi Zekiye Tayap: - "Çok hüzünlüyüz, ağlayarak dönüyoruz, 30 yıldır Almanya'dayım. Türkiye'nin yeri başka. Türkiye'nin yerini hiçbir memleket dolduramaz"

Yurthaber 20-08-21 12:38

Diyarbakır anneleri evlat nöbetini kararlılıkla sürdürüyor

Abla Zekiye Bozdağ: - "Kardeşimi almadan kesinlikle buradan ayrılmıyorum. Dağda tek bir çocuk kalmayana kadar eyleme devam edeceğiz" - Baba Nurettin Ödümlü: - "Evladımın 8 senedir sesini duymadım. Geçen hafta 3 arkadaşımızın çocuğu geldi, umutlandık. Sonuna kadar eyleme devam edeceğiz"

Yurthaber 03-08-21 13:04

Evde aşı hizmeti veren sağlıkçılar vatandaşa bir telefon kadar yakın

Yalova'da oluşturulan evde aşı uygulaması ekipleri, telefonla talep geldikten sonra kısa sürede adrese giderek başvuru sahiplerini Kovid-19'a karşı aşılıyor - Dr. Eyyüp Çağırtekin: - "Bize ulaşamayanlara biz ulaşmaya çalışıyoruz. Umduğumuzdan daha fazla rağbet var" - Annesiyle 3. doz aşılarını yaptıran Zekiye Cirik: - "Bir sipariş versem herhalde daha geç gelirdi. O kadar çabuk geldiler. Anında cevap verdiler ve annem inanılmaz mutlu oldu"

Yurthaber 08-07-21 11:03

Kibrit kutusunda getirdi, terlik içerisinde büyüttü! Kaplumbağaya gözü gibi bakıyor

Amasya'nın Suluova ilçesinde yaşayan 70 yaşındaki Zekiye Artut, kibrit kutunda memleketine getirdiği, terlik içerisinde büyüttüğü kaplumbağaya gözü gibi bakıyor.

Haber 04-05-21 09:31

Rehin alma kurgusuna gözaltı

Adana’da kendisini terk ettiği öne sürülen sevgilisinin arkadaşını rehin alıp, boğazına bıçak dayayarak küfür ve tehditler savurduğu görüntüleri sosyal medyada yayınlanınca gözaltına alınan şahıs, adliyeye sevk edildi.Alınan bilgiye göre, Mavi Bulvar’daki bir sitede oturan Kemal A., Zekiye A.

Haber 02-04-21 14:33

Boğazına bıçak dayayıp tehdit ederken çektiği video infial yaratmıştı! Flaş gelişme

Adana'da Anıl H.’yi rehin alıp, boğazına bıçak dayayarak çektiği videoyu, kendisini terk edip hakkında uzaklaştırma kararı çıkartan sevgilisi Zekiye A.’ya göndererek tehdit ettiği öne sürülen Kemal A., dün gece saatlerinde polis tarafından gözaltına alındı. Kemal A.’nın, boşanma aşamasında olduğu eşine şiddet uyguladığı gerekçesiyle girdiği cezaevinden bir ay önce tahliye olduğu ortaya çıktı.

Haber 02-04-21 11:37

Anadolu kadınının asırlık giyim geleneğini kitre bebeklerle geleceğe taşıyor

Kitre bebek yapımını 6 yıl önce internetten araştırma yaparak öğrenen Ağrılı Zekiye Erkiç, arşiv fotoğraflardan faydalanarak yaptığı çalışmalarını Eski Bayezid Evi'nde sergileyerek yerli ve yabancı turistlerin beğenisine sunuyor - Zekiye Erkiç: - "Bazen yaşlı insanlar gelip beni ziyaret ediyor ve onların yaşantısını anlatan bu ürünler çok hoşlarına gidiyor"

Yurthaber 02-04-21 11:08

Çomoğulları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği genel kurulu yapıldı

Çomoğulları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği genel kurul toplantısı yapıldı.Dernek merkezinde yapılan genel kurulda Dernek Kurucu Başkanı Yavuz Çomaklı başkanlığa seçildi.Divan başkanlığını Zekiye Çomaklı, divan başkan yardımcılığını Veysel Çomaklı ve divan kâtipliğini Haktan Çomaklı’nın yaptığı genel kurulda Başkan Harun Çomaklı, derneğin üç yıllık çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Yurthaber 30-03-21 09:42

Pazaryeri, turizm bölgesi olmaya aday

Bilecik’in Pazaryeri ilçesi mesire alanları ve göletleri ile turizm bölgesi olmaya aday.Bilecik’in göletler diyarı olarak bilinen, Bozcaarmut, Esere, Sarnıç göletleri, Küçükelmalı Tabit Parkı, Mustafa Eldemir, Büyükelmalı barajları, Dereköy mesire alanıyla köklü bir tarihe sahip ve ziyaretçiler tarafından en çok tercih edilen Pazaryeri, yapılan çalışmalar ile birlikte turizm bölgesi olma yolunda ilerliyor.Küçükelmalı Tabiat parkındaki çalışmaların tamamladığını vurgulayan Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, “Küçükelmalı Tabit Parkında 2018 yılında Pazaryeri Belediyesi ve Doğa Koruma Parklar 2.

Yurthaber 24-03-21 10:29

Kastamonu’da karbonmonoksit zehirlenmesi: 1 ölü, 1 yaralı

Kastamonu’nun Cide ilçesinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de hastanede tedavi altına alındı.Edinilen bilgiye göre, Cide ilçesine bağlı Beltepe köyünde ikamet eden Mustafa Aysan (87) ve eşi Zekiye Aysan’dan (85) haber alamayan komşuları, durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Haber 18-03-21 22:08

Başkan Tanır tezgaha oturarak çömlek yaptı

Bursa’nın Kestel İlçe Belediye Başkanı Önder Tanır, kardeş belediye oldukları Pazaryeri Belediyesi ziyaretinde, çeşitli gezilerin yanı sıra tezgahta oturarak çömlek yaptı.Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin’in misafiri olan Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, ilk olarak belediyeyi ziyaret etti.

Yurthaber 18-03-21 12:47

Şanlıurfalı 11 yaşındaki Zekiye attığı frikik golüyle Beşiktaş'ta futbolcu olma şansını yakaladı

Beden eğitimi dersinde ilk kez ayak bastığı halı sahada attığı golün görüntüsü Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu tarafından sosyal medyada paylaşılan 5. sınıf öğrencisi Zekiye Kadıoğlu, Beşiktaş Vodafone Kadın Futbol Takımı'ndan davet aldı - Zekiye Kadıoğlu: "Frikikten gol attım Bakanımız da bunu çok beğendi ve paylaştı. Paylaştıkları için çok mutlu oldum ve Beşiktaş'tan davet ediyorlar. Ben kadın futbolcu olmak istiyorum" - Baba Mehmet Kadıoğlu: "Kızım gitsin oynasın. Okul okursa da arkasındayım, sporcu olsa da arkasındayım; nereye giderse gitsin devletimiz arkasında, ben arkasındayım"

Yurthaber 16-03-21 11:08

Tozman yaylalarının çehresi değişecek

Tarım ve Orman Bilecik İl Müdürü Necmettin Yoldaş, bin 200 metre rakımda bulunan Tozman Köyü yaylalarının temiz havası ve doğal güzelliğiyle ön plana çıktığı anlatarak, "Buradaki köyümüzde bulunan yaylarımıza hayvan içme suyu göletlerinin oluşturmayı planladık ve bu sayede yaylalarımın çehresi değişecek" dedi.İl Müdürü Yoldaş, Çayır Mera ve Yem Bitkileri Şube Müdürü Hasan Öz ve İnhisar İlçe Tarım ve Orman Müdürü Zekiye Güler ile birlikte Bilecik’in İnhisar ilçesinde bağlı Tozman köyünün yaylalarında incelemelerde bulundu.

Yurthaber 11-03-21 13:32

Kaymakam ve belediye başkanından denetim

Bilecik’in Pazaryeri İlçe Kaymakamı Berker Çırak ve Belediye Başkanı Zekiye Tekin, kontrollü normalleşme sürecinde açılan iş yerlerini denetledi.Yapılan denetim sonrası bir açıklama yapan Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, Türkiye’nin bir çok ilinde kontrollü normalleşme sürecinde bir çok işyerinin açıldığı belirtti.

Yurthaber 06-03-21 11:19

11 yaşındaki çocuk belediye meclis toplantısında mahallesindeki köpekleri şikayet etti

Bilecik’in Pazaryeri İlçe Belediye Meclisi toplantısına katılan 11 yaşındaki çocuk, oturduğu mahalledeki köpek çokluğunu dile getirerek şikayetçi oldu.Pazaryeri Belediyesi toplantı salonunda Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin başkanlığında mart ayı belediye toplantısı gerçekleştirildi.

Yurthaber 05-03-21 17:13

11 yaşındaki çocuk belediye meclis toplantısında mahallesindeki köpekleri şikayet etti

Bilecik’in Pazaryeri İlçe Belediye Meclisi toplantısına katılan 11 yaşındaki çocuk, oturduğu mahalledeki köpek çokluğunu dile getirerek şikayetçi oldu.Pazaryeri Belediyesi toplantı salonunda Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin başkanlığında mart ayı belediye toplantısı gerçekleştirildi.

Yurthaber 05-03-21 17:13

Başkan Tekin’den aylar sonra siftah yapan esnafı ziyaret etti

Bilecik’in Pazaryeri İlçe Belediye Başkanı Zekiye Tekin, normalleşme çerçevesinde dün tekrar işyerlerini açan ilçe esnafını ziyaret etti.Korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında bir süredir Pazaryeri’nde kapalı olan kahve, çay ocakları ve lokantalar kontrollü normalleşme çerçevesinde dün tekrar açıldı.

Yurthaber 03-03-21 11:30

Başkan Yıldırım’dan, Pazaryeri’ne ziyaret

AK Parti Bilecik il Başkanı Serkan Yıldırım, Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin’i ziyaret etti.AK Parti Bilecik il Başkanı Serkan Yıldırım, Pazaryeri Belediyesinin çalışmaları hakkında bilgiler alarak, Başkan Tekin’in Ankara temasları kapsamında Çevre Şehircilik Bakanlığı Yerel Yönetimler Genel Müdür Yardımcısı Ali Çelikbilek ile yaptığı görüşmeleri değerlendirdi.

Yurthaber 27-02-21 14:29

Kore Gazisi Refik Özberber, ölümünün 1’inci yılında mezarı başında anıldı

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde geçtiğimiz yıl şubat ayında hayatını kaybeden 92 yaşındaki Kore Gazisi Refik Özberber, kabri başında anıldı.Pazaryeri İlçe Kabristanlığında Refik Özberber’in yakınları, Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, Bozüyük Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği başkanı İsmail Topal, gaziler ve gazi yakınları tarafından dualar edip Kuran’ı Kerim okudu.Bozüyük Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği İsmail Topal "Geçen sene vefat eden Refik amcamızı defnettikten sonra her sene ziyaretine geleceğimize söz vermiştik.

Yurthaber 27-02-21 14:28

Tekin’den, KYK müdürlüğüne atanan Sevgi Belder Eren’i ziyaret

Pazaryeri Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) müdürlüğü görevine atanan Sevgi Belder Eren’e başkanlar hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, AK Parti Pazaryeri ilçe Başkanı İsmail Soydan, Pazaryeri KYK Müdürlüğü görevine atanan ve göreve başlayan Sevgi Belder Eren’i ziyaret etti.

Yurthaber 26-02-21 11:43

AK Parti Milletvekili ve MKYK üyesi Karacan’dan Pazaryeri ziyareti

AK Parti Eskişehir Milletvekili ve aynı zamanda Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Harun Karacan, bir takım ziyaretler bulunmak üzere Bilecik’in Pazaryeri ilçesine geldi.Karacan ilk olarak Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin’i makamında ziyaret etti.

Yurthaber 12-02-21 14:09

Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin’den Balıkesir temasları

Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, AK Parti Balıkesir 7.

Yurthaber 11-02-21 13:25

Pazaryeri turizmi için bir araya geldiler

Bilecik İl Kültür ve Turizm Müdürü Serkan Bircan Pazaryeri’nde bir takım incelemelerde bulundu.İl Müdürü Bircan, bu incelemeler ardından Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin’i makamında ziyaret etti.

Yurthaber 11-02-21 12:50

Pazaryeri turizmi için bir araya geldiler

Bilecik İl Kültür ve Turizm Müdürü Serkan Bircan Pazaryeri’nde bir takım incelemelerde bulundu.İl Müdürü Bircan, bu incelemeler ardından Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin’i makamında ziyaret etti.

Yurthaber 11-02-21 12:49

Pazaryeri’ndeki o sorun çözüme kavuşuyor

Bilecik’in Pazaryeri ilçesi Beşikli Mahallesi’nde sık sık yaşanan elektrik kesintisi sorununun çözümü noktasında Belediye Başkan Zekiye Tekin ile OEDAŞ proje uzmanları arasında çalışma yapıldı.2021 yılı yatırım programı çerçevesinde yapılan çalışmalar kapsamında cadde ve sokak aralarındaki elektrik tellerinin yeraltına alınması hedeflenirken Başkan Tekin, “İlçemizde özellikle Beşikli Mahallemizdeki elektrik kesintilerinin önlenmesi için trafolarımızın güçlendirilerek yenilenmesi, ilçemizde muhtelif cadde ve sokaklarda havadan geçen elektrik hatlarının yer altına alınması için Osmangazi Edaş Proje Uzmanları ile çalışma yaptık.

Yurthaber 10-02-21 14:52

AK Parti Pazaryeri İlçe Yönetim Kurulu toplantısı gerçekleştirildi

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde AK Parti Pazaryeri İlçe Başkanı İsmail Soydan başkanlığında ilçe yönetim toplantısı gerçekleştirildi.AK Parti Pazaryeri İlçe Başkanlığı toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, İl Genel Meclis üyeleri, AK Parti Pazaryeri Kadın Kolları Başkanı Büşra Kanat, AK Parti Pazaryeri Gençlik Kolları Başkanı İsmail Duman ve belediye meclis üyeleri katıldı.

Yurthaber 02-02-21 14:34

Bayan belediye başkanı greydere binerek kar kürüdü

Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, ilçelerine yağan yoğun kar yağışı sonrası belediye greyderine binerek kar kürüdü.Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde son yılların en soğuk günleri yaşanırken, uzun zamandır beklenen kar yağışı ilçeyi beyaza bürüdü.

Haber 26-01-21 10:56

Başkan Tekin’den 2020’nin kahramanlarına teşekkür ziyareti

Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, 2020 yılında korona virüs salgını nedeni ile başarılı çalışma yapan hastane, emniyet ve jandarma komutanlığını ziyaret ederek özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.2020 yılının son saatlerinde Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde görev yapan sağlık çalışanlarını ve kolluk kuvvetlerimizi ziyaret eden Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, “Kahramanlarımız bizim için gece gündüz demeden canla başla çalıştılar” dedi.

Yurthaber 01-01-21 00:18

TAMGA Vali Okay Memiş’i ziyaret etti

Yakın zamanda kurularak yurt genelinde teşkilatlanma ve eğitim çalışmalarını hızlı bir şekilde gerçekleştiren Uluslararası Arama Kurtarma ve Yardım Derneği (TAMGA) Erzurum Valisi Okay Memiş’i makamında ziyaret ederek dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi.Vali Okay Memiş, ziyarete, Erzurum İl AFAD Müdürü Selahattin Karslı, Uluslararası Arama Kurtarma ve Yardım Derneği (TAMGA) Bölge Başkanı Lokman Polat, Erzurum İl Başkanı Ziya Yıldız, Avukat Yavuz Biliz ve Zekiye Hülya Polat’ı makamında kabul etti.Dernek Üyeleri Erzurum Valisi Okay Memiş’e TAMGA Arama Kurtarma Derneği’nin akreditasyon süreci ve AFAD ile TAMGA Arama Kurtarma üyelerinin eğitimi, önümüzdeki günlerde yapabilecek faaliyetler hakkında bilgi verdi.TAMGA Bölge Başkanı Lokman Polat, görüşme hakkında “Afad İl Müdürü Selahattin Karslı ile daha öncesinde yaptığımız toplantılar eğitimler hakkında sayın valimize bilgi vermek ayrıca TAMGA Erzurum ve Doğu Anadolu Bölge Başkanlığı istasyon kurulumumuz için yer ve konteyner izni almak ve 7 ay içinde yapacağımız akreditasyonlar sonrası AFAD ile aynı çatı altında devlet ve Milletimize hizmet etmek için Valimiz Okay Memiş ile toplantı yapıp desteklerini talep ettik.

Yurthaber 31-12-20 13:09

TAMGA Vali Okay Memiş’i ziyaret etti

Yakın zamanda kurularak yurt genelinde teşkilatlanma ve eğitim çalışmalarını hızlı bir şekilde gerçekleştiren Uluslararası Arama Kurtarma ve Yardım Derneği (TAMGA) Erzurum Valisi Okay Memiş’i makamında ziyaret ederek dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi.Vali Okay Memiş, ziyarete, Erzurum İl AFAD Müdürü Selahattin Karslı, Uluslararası Arama Kurtarma ve Yardım Derneği (TAMGA) Bölge Başkanı Lokman Polat, Erzurum İl Başkanı Ziya Yıldız, Avukat Yavuz Biliz ve Zekiye Hülya Polat’ı makamında kabul etti.Dernek Üyeleri Erzurum Valisi Okay Memiş’e TAMGA Arama Kurtarma Derneği’nin akreditasyon süreci ve AFAD ile TAMGA Arama Kurtarma üyelerinin eğitimi, önümüzdeki günlerde yapabilecek faaliyetler hakkında bilgi verdi.TAMGA Bölge Başkanı Lokman Polat, görüşme hakkında “Afad İl Müdürü Selahattin Karslı ile daha öncesinde yaptığımız toplantılar eğitimler hakkında sayın valimize bilgi vermek ayrıca TAMGA Erzurum ve Doğu Anadolu Bölge Başkanlığı istasyon kurulumumuz için yer ve konteyner izni almak ve 7 ay içinde yapacağımız akreditasyonlar sonrası AFAD ile aynı çatı altında devlet ve Milletimize hizmet etmek için Valimiz Okay Memiş ile toplantı yapıp desteklerini talep ettik.

Yurthaber 31-12-20 13:09